Vuoden vaihtumisen kunniaksi keräsimme kokoon Huonon Äidin kuluneen vuoden parhaat jutut.

Mukana on taattuun tapaan niin huumoria, perhe-elämää, ihmissuhteita, muotia kuin seksiäkin – tai sen puutetta!

Tässä on tarjolla täyslaidallinen hupia ja ajattelemisen aihetta, hae vaikka kaffetta siihen ja asetu mukavaan asentoon lukemaan:

Muoti:

Vuoden luetuin juttu paljasti kesän muodin ja pakarat!! Tämä juttu ei jättänyt ketään kylmäksi: Testasimme kesän viileimmät farkkusortsit – ei todellakaan tosikoille!

Te toivoitte näkevänne näissä seksikkäissä sortseissa myös miespyllyn, ja me totta kai toteutimme toiveenne: Te pyysitte, tässä ne ovat: Pyllyvakosortsit miesversio!

Muoti oli mielessä myös kevätjuhlien aikaan, jolloin jaoimme pukeutumisneuvoja, havainnollistavien kuvien kanssa totta kai: Äiti älä pukeudu näin kevätjuhlaan!

Lapset:

Mihin johtaa se kehitys, että jo päiväkotilapset kiusaavat toisiaan siksi, että vaatteet ovat väärää merkkiä tai ”liian halpoja”? Sitä pohditaan jutussa: ”En ikinä huoli mitään alesta tai ihme halpaa”.

Hyvää ei seuraa siitäkään, jos me vanhemmat emme uskalla enää pitää lapsille kuria siksi, ettei kullannuppusille vaan tule paha mieli: Vanhempi lopeta se nössöily nyt!

Kesähän se lopulta taas tulee, ja kesän myötä trampalla hyppelyt… Pidetään myös tulevana vuotena mielessä turvallisuus: Tällaista jälkeä tulee trampoliinilla – EI HERKILLE!

Seksi ja suhteet:

Tiedätkö sinäkin niitä tapauksia, joissa ”kaikki oli hyvin”, mutta vaimo vaan otti ja lähti. Mitäs se nyt tolla tavalla turhasta nokkiinsa otti, sitä selventää tämä kirjoitus: Meillä oli kaikki hyvin, mutta vaimo vaan lähti.

Seksuaalinen haluttomuus on iso tragedia suhteessa, jossa toinen haluaisi seksiä. Mutta onko se ilkeää pihtaamista ja vallankäyttöä? Sen paljastaa haluton vaimo tässä jutussa: Haluton vaimo paljastaa todellisen syyn siihen, miksi seksi ei maistu.

Entä mistä tietää jos toinen pettää? Sen paljastavat ihka-aidot salarakkaat tässä jutussa: Salarakas paljastaa: Näin saat selville pettääkö mies!

Puheenaiheet:

Onko sullekin sattunut käymään sillä tavalla, että olet päästänyt itsesi plösähtämään? Siitä kantaa kovasti huolta tämä mies: Nainen, oletko päästänyt itsesi plösähtämään?

Tekeekö mummo kaiken väärin? On liian lepsu ja syöttää lapselle karkkia? Aijai!! Vai pitäisikö sun ottaa toisenlainen asenne: FYI: Kaikilla ei ole mummolaa, jos teillä on, älä ulise vaan ole kiitollinen!

Teinien kanssa ei ole helppoa. Eikä edes viikonloppuisin saa levähtää: Teini tuhosi perjantai-iltani.

Huumori:

Miten perheellisillä sujuu perjantai-ilta? Onko tiedossa aikuisten aikaa, rentoutumista, leffan katselua ja kiihkeää menoa: Paljastava tutkimus: Näin perheelliset viettävät perjantaita OIKEASTI.

Me kokattiin kammottavia ruokia, älä sinä kokkaa: Älä vaan tarjoa näitä hirveitä ruokia sun lapsille! Ällövaroitus!

Mitenkä niitä seksileluja oikein käytetään? No vaikka näin: Testasimme vibraattorin ja muita seksileluja – K18!

Tervetuloa viihtymään taas ensi vuonna!

P.S. Muistathan, että voit olla mukana tekemässä Huonoa Äitiä lähettämällä kokemuksesi, keskustelunavauksen, ihmettelysi tai hauskan tarinan arjestasi TÄÄLTÄ. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia