Terkkulit täältä Huonon Äidin koekeittiöstä. Tällä kertaa me ollaan testailtu ruokia, joita sun ei MISSÄÄN TAPAUKSESSA pidä tarjota sun lapsille!! Lapsesi ansaitsevat parempaa!

Me suositellaan vahvasti myös sitä, että et tarjoa näitä ruokia uudelle miehelle…Koekeittiössä kokeiltiin tehdä nämä ihan ensimmäisenä ruokana miehelle ja se ei päättynyt hyvin! Pöydässä kuultiin esimerkiksi kommentit ”Miksi tämä maistuu ihan pahville?” ja ”Tästä voisi tehdä frisbeen.” Loppuillasta tuli myös ”Mulla on vatsa aivan sekaisin..” -viesti. Eli näillä saatesanoilla tervetuloa tutustumaan näihin ihaniin resepteihin joita emme suosittele kokeilemaan!

Murekesiili

Ai mikä murekesiili? No siilin muotoinen lihamureke tietysti! Tämä ruokalaji tulee tietenkin hyvän maun mekasta Saksasta!

Alunperin kyseessä on Mettigel (Mett-igel eli mett-lihasta valmistettu siili), 1970-luvulla innostanut perinneherkku, jota Wikipedian mukaan yhä tarjotaan varsinkin buffeteissa. Mett tehdään porsaanlihasta ja maustetaan. Ja nyt seuraa se shokki: mettigel kuten mett yleensäkin syödään raakana. Mmmm, nam.

Jos raaka possunjauheliha ei ajatuksena innosta sinua (saati lapsiasi!) niin voit tehdä murekesiilin naudan jauhelihasta. Tai sitten vaan pistät murekkeen uuniin!

Valmistus: tee lihamureke. Muotoile se siiliksi. Tee siilille kasvot esimerkiksi oliiveilla ja kirsikkatomaateilla. Lisää selkään piikit sipulista. Valmistaudu samalla henkisesti ajatukseen että joudut vaan heittämään ne vaivalla siiliin törkkimäsi sipulit roskiin koska ”yök en syö”. Muista, että voit pelotella lapsia sanomalla että JOS TE OLISITTE SAKSALAISLAPSIA TE JOUTUISITTE SYÖMÄÄN TÄMÄN RAAKANA. Paista (tai älä) ja nauti (tai älä)!


Kas tässä valmis, houkutteleva murekesiili!

Sipulin sijaan piikit voi tehdä myös suolaisista leipätikuista. Eipä sillä, että se hirveästi asiaa parantaisi. Siili ei tietenkään ole ainoa muotovaihtoehto. Kokeilepa tätä aikuisten makuun olevaa versiota… Katso kuva omalla vastuulla!

Mustekala härmäläiseen tapaan

Mustekalaspagetti on jo klassikkoannos. Pelkästään ällöytensä takia, siis.

Se toki saattaa maistua lapsille, sillä aineksina ovat spagetti ja nakit, monien lasten suosikit. Valmistuskin on varsin helppoa. Nakit viipaloidaan ja spagetit tungetaan nakkien läpi. Sitten vaan kaikki yhdessä kattilaan, tämä on sellainen trendikäs one pot -ruoka, nääs!

Keitä niin kauan kuin spagettiohjeessa käsketään ja tarjoile! Eikös näytäkin HERKULLISELTA…

Hämähäkin munat

Mikä ajatus houkuttaisi jälkiruoan yhteydessä enemmän kuin hämähäkit? Munivat hämähäkit? No kyllä!

Tämän ihastuttavan jälkiruoan valmistat sulattamalla nokareen voita ja reilut 100 g vaahtokarkkeja kattilassa koko ajan sekoittaen. Sulaan mössöön kaadetaan pallonmuotoisia muroja noin 90 grammaa, ja sen jälkeen koko hässäkkä kaavitaan leivinpaperin päälle. Litistä mössö esimerkiksi kostutetulla kädellä – se on supertahmeaa! Anna kovettua.

Nämä kyllä kovetuttuaan maistuivat lapsille. Ehkä sullekin! Tarkan ohjeen saat esimerkiksi täältä.

Nonparellibanaani

Nonparellibanaani on nopea ”herkku” ja lasten uusi suosikki. Sen valmistaminen onnistuu lapsilta myös itse. Valitettavasti koska nonparellit + lapset = hävityksen kauhistus keittiössä ja itse asiassa niitä pikku sokeripalloja löytyy kellarista asti.

Banaani pilkotaan paloiksi ja kuorrutetaan nonpareilleilla. Valmista!

Aikuinen vähän kakoi sitä ajatusta että näitä pitäisi maistaakin, mutta kyllähän ne alas menivät. Emme tosin suosittele yli 15-vuotiaille.

Aikuiseen makuun maistuu K-18 nonparellipenis

Kyllä me tiedetään, et malta odottaa että pääset tunkemaan tämän herkullisen nonparellipeniksen suuhusi! Sellaista lutkuttavat mielellään myös illallisvieraasi!

Valmistus on helppoa. Dippaa puolikas banaani sulaan suklaaseen ja koristele esim. nonparelleilla. Toki voit struuttaista päähän vähän sulaa valkosuklaata jos se kutkuttaa makuhermojasi enemmän… Koveta (ehehe) pakastimessa kunnes suklaa on kovettunut. Sitten vain nauttimaan!

P.S. Muistathan myös kakkakeksit!

P.P.S. Vai yllätätkö vieraasi ihanan raikkailla 1970-luvun hittiruoilla!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia