Viikossa on seitsemän päivää, miksi juuri maanantailla on niin masentava maine? Miksiköhän!? Melkein säälittäisi, JOS tänään ei olisi maanantai.

Maanantain mantra, olkaa hyvät: Maanantai ei ole kirottu päivä, jolloin juuri minun päälläni leijuu sadepilvi ja sähkölaitteita kannattaa käsitellä kumisaappaat jalassa. Maanantai olisi perjantai, jos joku olisi keksinyt kutsua sitä siksi. Maanantai on puhdas sivu, joka odottaa täyttämistä. Maanantai on ennen ollut viikon toinen päivä ja siirtyi ensimmäiseksi Suomessa vasta vuonna 1973. Jee maanantai, kirit ekaksi, olet siis päivistä parhain!

Tässä 7 hyvää syytä syödä tänään suklaata

 • On maanantai, etkä usko tämän tarinan puppuun pätkääkään.
 • Et nukkunut viime yönä, etkä viitenä satana viime yönä kokonaista yöunta.
 • Meinasit popsia omenan, mutta naapurin tädin ystävällisesti kaksi päivää sitten kiikuttamat maahan pudonneet ovat jo täysin mätiä. Katso nyt niitä!

20160917_202311

 • Et syönyt suklaata eilen, tai jos söit, et muista sitä, eikä se ainakaan ollut tätä samaa suklaata.
 • Siirrät dieetin alkua hiukan talvemmaksi, koska ilmat kylmenivät näin äkkisältään, etkä ole vielä tottunut, tarvitset siis rasvakerrosta lämmitykseen.
 • Alla oleva kuva esittää oikeasti sohvaa. Jolle on kannettu, heitetty, viskottu, raahattu ja nostettu tänään lähes kaikki lelulaatikon lelut ainakin kymmenen kertaa. Hyvä syy syödä suklaata.

20160917_202535

 

Jos voit allekirjoittaa jonkun yllä olevista syistä, olepa hyvä ja kommentoi. Arvomme kasan Cloettan raikkaasti maustettuja uutuussukuja! Tämä on siis kaupallinen yhteistyö.

Kilpailun järjestäjä Cloetta Suomi Oy maksaa arpajaisveron. Voitot toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 20 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

20 vastausta artikkeliin “7 hyvää syytä syödä tänään suklaata”

 • marja porkka sanoo:

  Suklaa on mukana iloissa ja suruissa eli ei ole yhtään syytä jättää syömättä, vois tietysti jemmaankin välillä laittaa, mutta….

 • Kati sanoo:

  Meillä on koko kämppä kuin pommin jäljiltä. Tavaraa on liikaa ja tilaa liian vähän. Äiti on vähän väsynyt.

 • Milly sanoo:

  Kyllä, allekirjoitan kaikki muut paitsi omenat. Ne ovat kyllä ihan syötäviä ja olenkin syönyt niitä tänään jo kolme. Siksipä tarvitsisinkin just nyt sitä suklaata 😀

 • Sussuu sanoo:

  No tuo maananatai juttu sopii kyllä loistacasti

 • Katja_tata sanoo:

  Allekirjoitan ainakin tuon kohdan ”en syönyt eilen suklaata”. No okei, söin mä, mutta se ei ollut Cloettaa! Enkä ole maistanut niitä ennen. Mutta jos pitää heittää jokin oma syy, niin selkeästi suklaa auttaa terveydenhuoltoa mollaavien uutisten aiheuttamaan ärsytykseen. Ja kyllä, olen töissä sairaalassa.

 • Johanna sanoo:

  -Ihan vain siks haluan syödä suklaata salaa koska se on hyvää ja varsinkin noi, ja oon ansannu sen. Tai ei se oo salaa kun syön ne yöllä, ja suklaathan on ihan näkyvissä siivouskomerossa kun ottaa sieltä pölyimurin esille. eli lapset saa syödä myös millon haluuvat. tietty voin myös allejirjottaa kaikki yllä olevat… Suklaanisti

 • Annu sanoo:

  En ole ennen maistanut näitä kyseisiä suklaata

 • Jatta sanoo:

  Flunssaa on ollut viikon ja nyt eilen iski kuume kunnon flunssan kera eli tiedossa toinen flunssaviikko, huoks.
  Nyt sohvalla makaan ja katson Game of Thronesia ja minua harmittaa, ettei ole yhtään suklaata kaapissa ja ukko töissä klo 23 asti.

 • Taina-Mari Kääriä sanoo:

  En syönyt suklaata eilen,en jaksa diettaa,olen kaameassa räkiksessä ja keskellä tätä viikkoa pitäisi taas täyttää 25(lue:34v.)…mielestäni olen siis enemmän kun ansainnut läjäpäin suklaata!

 • Mette sanoo:

  Maanantai on nykyään itsensäkehittämispäivä eli venäjän tuntia pukkaa. Vaikka se on ihan kivaa, niin suklaatahan pitää syödä opiskeluvireen maksimoimiseksi.

 • minä sanoo:

  Kaverin kanssa voi jakaa maanantaifiilikset ja herkkuhetken! muun muassa…

 • Laura sanoo:

  Tarviaako suklaan syöntiin muka syyn 😉

 • Ympyra sanoo:

  Paras syy syödä suklaata tänään on se, että jos huomenna kuolis pois niin harmittais hirveesti kun jäi suklaat syömättä! 🙂

 • Sartsa sanoo:

  No välillä maanantai on syvältä ja välillä taas ei mut suklaa maistuu aina

 • Annabella sanoo:

  Nope. Maanantai on viikon PARAS päivä! 🙂 On ollut jo vuosia. Olin muutaman vuoden kotiäitinä ja maanantaina sain huokasta helpotuksesta kun mies lähti töihin (hyvällä tuurilla parin-kolmen päivän myyntireissulle,eipä tarvinut kinastella missä niitä likaisia vaatteita säilytetään tai kuka osaa täyttää tiskikoneen ja kuka ei jne jne jne) ja isommat kouluun ja pienimmän kanssa jäätiin kotiin. No syntyi pikkuveli vielä ja tämä yksi meni piväkotiin ja sain olla vauvan kanssa kotona,ihan rauhassa. Jep,pari vuotta siinä meni ja tuli aika siirtyä töihin, ou jes! Nyt isommat ovat muuttaneet kotoa ja erityisen ihana kolmonen on koulussa ja nuorin päiväkodissa. Pääsen töihin juttelemaan aikuisen asioita, juomaan rauhassa lämmintä kahvia ja syömään edes kerran päivässä lämpimän ruoan. Kukaan ei häiritse kun käyn vessassa,saan olla siellä vaikka kuinka kauan eikä tarvi pelätä että kämppä hajotetaan silläaikaa alta, kukaan ei huuda ja tappele ja kinastele, ei odota henkilökohtaista palvelua, ei tarvitse siivota muiden jälkiä ja minua kuunnellaan ja otetaan tosissaan. Olen hyvä työssäni, pidän työstäni ja työkaverit on jees. Sukalaatako, sitä on mennyt kotiäitivuosina enemmän kuin osaan laskea ja sitä edelleenkin menee, varsinkin työmatkalla yksin autossa 🙂 Ruuhkavuosien huippu on saavutettu, mukana tuli monta pientä ja isompaa muuttujaa,mutta kyllä osaan nauttia arjesta, sitähän se elo enimmäkseen kuitenkin on. Voimautukaa siskot! Aurinkoa kaikille, peace&love!

 • Ran sanoo:

  Söin eilen suklaata. Vai oliko toissapäivä? mutta niin vähän että voi ihan hyvällä omatunnolla syödä lisää.

 • Nikidi sanoo:

  raskaan työpäivän jälkeen istahdan sohvalle kattomaan emmejä ja kaverina yleensä suklaalevy

 • Minttuoiskiva sanoo:

  Allekirjoitan kaikki syyt.

 • Emmaliinanen sanoo:

  Tuo viime öiden nukkumattomuus on varsin hyvä syy syödä suklaata… 6kk 1h pätkissä tekee kutaa! Mutta mihinpä suklaa ei auttaisi?

 • Heiska sanoo:

  Allekirjoitan huonosti nukutut yöt, kuopus oppinut juuri kävelyn jalon taidon joten myös yölläkin taidetaan kävellä katkonaisista unista päätellen. Allekirjoitan myös tuon lelukaaoksen, koti on kuin räjähdyksen jäljiltä kun lelut levitetään, kaapit tyhjennetään lattioille.
  Dieettikin olisi pitänyt aloittaa ja olinkin kuukauden ilman herkkuja mutta ärsytti kun tuloksia ei näkynyt joten suklaat takaisin kehiin.