Mikä Huono Äiti? | Huono Äiti

Huonon Äidin hyvä yhteisö

Mikä Huono Äiti?

Huono Äiti -yhteisö on teeskentelemättömien ihmisten yhteisö. Huonossa Äidissä eletään sitä elämää, joka ei ole täydellistä vaan vajavaista, jossa ollaan välillä hyvin kyllästyneitä ja voimattomia. Huono Äiti -porukan paras ase on huumori ja kun se ei auta, huutaminen.

Huono Äiti alkoi yhden naisen juttuna Facebookista yli kymmenen vuotta sitten. Somen jälkeen tuli blogi ja blogin jälkeen tämä yhteisösaitti, jonka sisällöstä suuren osan tuottaa yleisö. Kun yhteisön jäsenet sekä vakituiset kirjoittajat, videokuvaajat, kuvaajat ja toimitus tekevät kolme uutta nostoa /päivä syntyy maan naistenmedioiden kategoriassa hyvin suuri someseuraajaporukka.

Huono Äiti postasi ensimmäisen kerran Facebookiin 10.11.2010

 

Sisällössä on yhä suuressa roolissa naisen tarve ja kyky avautua!

Hyvä lukija, avaudu siis tästä heti kun siltä tuntuu. Avautumisesi voi koskettaa mitä hyvänsä inhimillisen elämän aluetta. Jotta voimme julkaista avautumisen, siinä tulisi olla enemmän kuin muutama rivi.

 

Huono Äiti on rekisteröity tavaramerkki, kunnioitathan tekijänoikeuksia. Huono Äiti –tavaramerkin omistaa Huono Äiti Oy. Huono Äiti tekee kaupallista yhteistyötä valitsemiensa yritysten kanssa. Voit kysyä yhteistyöstä referenssejä Huono Äiti -yhteisön perustajalta, Sarilta.

Sari Helin on tuttu YLE:n ajankohtaisohjelmien tv-toimittajana, radiotoimittajana sekä kolumnistina eri naistenlehdistä. Huonoon Äitiin saa yhteyden sähköpostilla aiti@huonoaiti.fi. Keskustellaan!

Huono Äiti Oy, Y-tunnus 2420695-1.