Eikö mikään riitä? Onko makeanhimosi kyltymätön? Ja jauhopeukalo keskellä kämmentä?

Erinomaista, silloin tämä superäkelö karkkipizza on juuri oikea valinta! Karkkipizza sopii tehtäväksi yhdessä lasten kanssa, ja onnistuu jokaiselta. Siis ihan oikeasti jokaiselta, emme huijaa!!!

Syöminen ei sitten onnistukaan ihan jokaiselta, vaan tarvitaan kovan tason makeanhimo tai kovaksikeitetty karkkihiiri että tämän kanssa pärjää! Testaa vaikka Halloween-herkuksi.

Karkkipizza

– Paketti valmista muro- tai keksitaikinaa
– Maapähkinävoita
– Levy haluamaasi suklaata (tässä Fazerin punaista)
– Värikkäitä karkkeja, esim. M&M
– ruokalusikallinen voita tai margariinia

Anna taikinan sulaa ohjeen mukaan. Voitele piirakkavuoka ja painele taikina sen pohjalle. Taikinakerros saa olla aika ohut, joten välttämättä et tarvitse koko pakettia taikinaa. Paista paketin ohjeen mukaisessa lämpötilassa noin 15 minuuttia, sitä vähemmän mitä ohuempi pohja on.

Paloittele suklaa (pari palaa voit syödä). Kun pohja tulee uunista, laita suklaapalat sen heti päälle, ne sulavat siinä. Levitä suklaa tasaiseksi. Jos palat eivät sula, pistä pohja suklaineen hetkeksi takaisin uuniin. (Jos teet pohjan aikaisemmin, sulata suklaa ja kaada se pohjalle.)

Notkista maapähkinävoi ja valuta sitä suklaan päälle. Laita purkki hetkeksi vesihauteeseen tai mikroon jos pähkinävoi on tönkköä.

Lisää päälle värikkäät karkit. Jos haluat hifistellä, valitse värit mielesi mukaan. Valmista!

Huom. Leikkaa kohtuukokoinen pala että ei tule paha olo!

Alkuperäinen ohje täältä.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia