Pullantuoksuinen äiti. Niin ihana myytti, jonka voi kätevästi hoitaa kotiin myös polttamatta päreitään ja pullia pellille. Hurraa kaupan pulla!!

Tiedätkö sen tunteen, kun viet koulun myyjäiskahvilaan kuivakakkutekeleesi. Ja sitä ei laitettu pöytään ollenkaan tarjolle. Saat myyjäisten jälkeen hakea kakun takaisin kotiin.

Tai olet kerran koittanut leipoa pullaa. Siis Yhden kerran.

Haet ohjeen jostain jauhopussin kyljestä, mittaat aineet väärin, saat tulokseksi paljon sotkua ja yhden pullan, jonka nähdessään lapset itkevät.

On ihan okei olla kaupan pullan tuoksuinen äiti. 

Pågenin uudet La Petite Briochet ovat jokaisen kaupan pullalta tuoksuvan äidin pelastus! Niitä voi nimittäin tuunata ja saada ne näyttämään omilta täyttämällä ne vaikka hillolla tai homejuustolla. Kätevä tuunaja tekee niistä vaikka minihamppareita kevään juhliin! La Petite Brioche toimii hienosti eväsretkellä, automatkalla tai juhlissa. Lisätiedot täältä. 

Huono Äiti arpoo kaikkien kaupan pullan tuoksuisten äitien kesken Pågenin La Petite Briocheja laatikollisen. Riittää sulle, sun perheelle ja kevään juhlaväelle takuulla! Osallistu joka tässä kommentoimalla paras pullanleivontayrityksesi tai FB-sivulla tykkäämällä. Helppoa kuin pullanteko!

xx

Tämä on kaupallinen yhteistyö Pågenin kanssa, joka syntyi sen jälkeen, kun Huonon Äidin lapset alkoivat pyytää vähän liian usein Pågenin pieniä korvapuusteja. Tiedätte varmaan ne pussit? Jep. Just niitä.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 11 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

11 vastausta artikkeliin “Hurraa kaikki kaupan pullan tuoksuiset äidit!”

 • Ulla sanoo:

  Kerran leivon 2 litran pullataikinan ja sain aikaan kivipullia,koska unohdin hiivan.No eihän niitä voinut syödä.

 • Poola sanoo:

  Mun sämpylä- ja pullataikina ei noussu, leivoin kuitenkin. Tuloksena kivikovia leivonnaisia. Viety ulos linnuille. Tais olla kuivahiivas vika tai sit syytän itseäni

 • Anne sanoo:

  En leivo. Kaupan täti tekee oikein hyvää pullaa 😀

 • Anni-täti sanoo:

  Vanhentuneella tuorehiivalla saa pullataikinan, joka ei kohoa. Sekoittamalla kuivahiivan kylmään veteen sama juttu. Jos laittaa liian vähän jauhoja, taikina jää sormiin kiinni. Jos liian paljon, tulee kivikovia pullia. Juu ei.

 • Sannamarianna sanoo:

  En oo vissiin yli 10 vuoteen leiponu ite pullaa…

 • Susanna sanoo:

  Tykkään leipoa, mutta teen tos p…aa pullaa ja se surettaa!

 • amatöörileipuri sanoo:

  Olen kerran tehnyt korvapuusteja joista tuli niin kovia,että silloiselta poikaystävältä irtosi paikka hampaasta. Nykyään ostan korvapuustit ja pullat pakastekaapista.

 • maisa sanoo:

  yleensä ihan voisilmäpullia tehdään, niissä ei voi pahasti mennä pieleen.

 • Satu sanoo:

  mukana!

 • Outi sanoo:

  Hahhah samalla mennään täällä. Meillä kun äidin tekemä ruoka.on.valmista kun palohälytin soi! Onneksi isovanhemmat asuvat naapurissa niin muksu ei kuole nälkään

 • Illi sanoo:

  Pussipullat meilläkin … nykyään ja hyvin kelpaa