Nyt se kesä tuli! Ja saman tien tuli paniikki. Voiko näitä reisiä näyttää sortseissa? Miten en ehtinytkään rantakuntoon, vaikka aikaa oli monta kuukautta?

Normaalisti sitä on ihan tolkun nainen, mutta aurinko ja lämpö pistää pään sekaisin. Nyt on päästävä kesäkuntoon pikana keinolla millä hyvänsä!

Internetistä löytyy kätevä dieetti, jossa juodaan pelkkää piimää. Vai ottaisiko sen, missä juodaan valkkaria? Viimeksi siinä taisi käydä niin, että pari päivää meni pikkuhuppelissa ja viinistä tuli kamala nälkäkin. Ei sitä. Lähikaupan kassa tuijottaa, kun ostat viisi litraa piimää ja kolme kennollista munia. Tuijotat takaisin. Proteiininsaanti on tärkeää!

Internetistä ja naistenlehdestä selviää myös, että on sellainen asia kuin turvotus. Hetkinen, en olekaan lihonut, vaan kropassani on liikaa nesteitä! Ne pitää saada pois ja simsalabim, hoikkuus on koittanut! Turvotusta voi onneksi poistaa esimerkiksi tietyillä kasviksilla. Kassa tuijottaa taas, kun lastaat hihnalle läjän varsiselleriä ja monta punttia persiljaa. Hei puoli kiloa päivässä jne, toisia meistä kiinnostaa terveys!

Turvotuksen lisäksi on sellainen vaiva kuin selluliitti. Sehän on jännästi rasvaa, jonka voi poistaa rasvaamalla itseään! Tolkun naista vähän nolottaa kosmetiikkaosastolla, mutta itselleen ei saa taottua järkeä päähän. Johtuu varmaan siitä, että pelkällä kananmunalla ja sellerillä ravittuna ei jaksa ajatella. Purkki mukaan, ja neljän aamun ja illan ajan saa hierottua itsensä maanisesti tätä mystistä rasvaa (70€ herranen aika!), joka poistaa rasvan.

Rasvaa saa katoamaan myös harjaamalla itseään vimmatusti kuivalla harjalla. Tolkun naisena sitä miettii, että eikö sama juttu toimisi suihkussa märällä harjalla ja saippuavaahdolla, mutta ei. Harjan pitää olla kuiva, muuten se ei toimi. Kropasta pölisee kuivaa ihoa pitkin kylppärin lattiaa, mutta varmasti lähtee läskiäkin, kun tässä hiki päässä hinkkaa!

Samalla pitää muistaa hieroa itseensä rasvaa, joka tekee ihon ruskeammaksi, koska jostain syystä olemme päättäneet, että ruskeammalla iholla on heti laihempi. Tai ainakin laihemman näköinen, ja lopultahan se on ainoa asia mikä merkkaa!

Valitettavasti pelkkä rasvaaminen ei auta, vaan pitää myös treenata. Kannattaa mennä saman tien kolmelle jumppatunnille putkeen, koska salil eka salil vika, eikä tässä ole aikaa odottaa tuloksia! Tuntien jälkeen vähän pyörryttää, mikä saattaa myös johtua siitä että niissä sellereissä tosiaan on aika vähän energiaa.

Sitten saattaa käydä niin, että kotona on sen verran nälkä, että jääkaapista ratsaa ihan kaiken mitä siellä on. Ihan pikkuisen saattaa käydä niinkin, että juo suklaakastiketta suoraan purkista, mutta ei kai se sillä tavalla lihota, koska se on nestemäistä?

Suklaakastikepurkki tyhjäksi rutistuneena kädessä sitä miettii, että nyt on enää kaksi vaihtoehtoa. Joko sitä kykkii kotona koko kesän verhot ikkunan edessä, tai sitten sitä ottaa ne sortsit ja pukee ne just näiden reisien päälle, ja kirmaa ulos nauttimaan lämmöstä ja auringosta. Ja ehkä jäätelöstä.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Nyt pikana kesäkuntoon!”

  • Adonnis sanoo:

    Me Isät rakastamme teitä Äitejä, vaikka ei kaikkiin muotteihin sopisikaan🤗