Ajattelitko ryhdistäytyä pääsiäisen jälkeen ja painella salille? Mutta et kestä kun siellä on niin tylsää? Hyviä uutisia, tutkimuksen mukaan salilla tylsistyvät ovat fiksuja.

Ne jotka tykkäävät treenata, eivät tykkää ajatella, selvisi floridalaisessa tutkimuksessa.

Tutkimuksen osallistujat, jotka tykkäsivät älyllisistä haasteista ja ajattelua vaativista tehtävistä, tapasivat treenata vähemmän ja lyhyemmän aikaa. Ne, joita älylliset tehtävät eivät kiinnostaneet, viihtyivät salilla paremmin. Treenaaminen oli heille helpompaa, koska he sietivät tylsyyttä.

Minä kun olen luullut olevani vain laiska, mutta olenkin henkisesti niin terävä, että fyysinen riuhtominen ei jaksa kiinnostaa!

Tutkimuksessa muistutetaan, että tulos ei kerro mitään älykkyysosamäärästä, vaan siitä, pitääkö älyllisestä ponnistelusta vai ei. Ja kaikki liikunta on terveellistä myös aivoille.

Siitä huolimatta, eiköhän tämä selitä sen, miksi me naiset niin mielellämme istumme reisienlähentäjässä lukemassa. Minkäs sille voi jos on niin fiksu, ettei pelkkä raudan pumppaaminen stimuloi tarpeeksi!

Lähde The Tab.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia