Monilta meiltä löytyy kotoa seksileluja, ja sitä ei tarvitse yhtään nolostella. Kenties sinulla ei vielä ole vibraattoria tai käsirautoja, mutta olet kiinnostunut niiden käytöstä? Ehkä tarvitset uutta ideaa vanhojen lelujesi käyttöön? Olipa tarpeesi (hehe) mikä tahansa, löydät neuvot tästä jutusta.

Testasimme yleisiä seksileluja ja jaamme tässä parhaat vinkkimme niiden hyödyntämiseksi. Ujostelu sikseen ja lelulaatikkoa kaivamaan!

Silmäpussien poistaja

Kun yöunet ovat katkonaisia ja näin kesällä tulee ehkä juotua vähän saunakaljaa ja syötyä grillimakkaraa, ilmestyy silmien alle helposti ikävät pussit. Ne tekevät ilmeestä väsyneen ja elähtäneen, mutta kirurgia tuntuu vähän hurjalta ratkaisulta. Onneksi lelulaatikosta löytyy ratkaisu tähän!

Kun vibraattorilla suristelee silmänalusia, saavat silmäpussit kyytiä! Nestekierto aktivoituu ja turvotus katoaa! Tadaa!

Testasimme tätä kahden viikon ajan (oikeasti!!). Valitettavasti silmäpussit eivät lähteneet, mutta kevyt värisevä hieronta silmän alla tuntui miellyttävältä. Sitä paitsi silmäpussien suristeluun myydään ihan oikeasti vibraavia laitteita, kuten tämä Iris Illuminating Eye Massager!!

Drinkkien viilentäjä

Terveydestään ja hyvinvoinnistaan huolta pitävän naisen yöpöydän laatikosta saattaa hyvinkin löytyä geishakuulat. Metalliset kuulat ovat mukavan monikäyttöiset.

Pistä ne pakastimeen kylmenemään ja nappaa ne sieltä drinkkiisi kun kaipaat viilennystä kuumana kesäpäivänä! Metallikuulat varaavat sekä lämpöä että kylmää, joten ne toimivat erinomaisesti juomassa jääpalojen asemesta. Toisin kuin jääpalat, metalliset geishakuulat eivät vesitä drinksuasi turhaan! Muista pestä kuulat hyvin kun olet juonut drinkin, sokerin päätyminen pimpsaan aiheuttaa hiivatulehduksen! Tällä tavalla voit yllättää myös anopin kätevästi!

Maidonvaahdotin

Aamulla maistuu herkullinen latte niin itselle kuin yövieraallekin. Vaikka sinulla ei olisi maidonvaahdotinta, tarjoilet helposti cappucinon tai latten kun vaahdotat maidon vibraattorin avulla. Tehot vain täysille ja pöristelemään, eikä aikaakaan kun pääset tarjoamaan vieraallesi kuumat päiväkahvit!

Vinkki: valitse tehokas vibra tai hommasta ei tule mitään!

Sähköhammasharja

Eikö tavallinen hammasharja riitä? Miksi turhaan ostaa uutta tavaraa, jos sinulla kerran on sekä vibraattori että hammasharja? Teippaa vibra kiinni hammasharjaan ja surista menemään – pian häikäiset kaikki hymylläsi!

Aurinkolasien pidike

Aurinko- tai lukulasit hukkuvat helposti. Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Kaiva esiin nänninipistimet ja kiinnitä ne lasien sankoihin. Ripusta lasit kaulaasi ja ne pysyvät kätevästi menossa mukana!

Nänninipistimistä saat myös tosi kivat ripustimet esimerkiksi valokuville tai postikorteille. Kiinnitä nipistimet seinälle ja ripusta niihin mitä haluat!

WC-paperirullateline

Onko WC-paperirullatelineesi huonossa paikassa? Kenties se on jäänyt asentamatta? Imukuppidildo ajaa saman asian. Kiinnitä se haluamaasi kohtaan ja ripusta rulla siihen. Vältät myös ikävän metallisen kolinan, jota teline helposti pitää!

Huom! Älä valitse valtavaa dildoa, koska vessapaperirulla ei mahdu siihen!

Verhojen pidike

Pimentävätkö verhosi liikaa? Peittyykö kaunis maisema? Käsiraudoilla tai käsikahleilla vedät verhot kauniisti sivuun. Tämä niksi toimii erinomaisesti myös matkaillessa! Jos hotellin verhoasetelma ei miellytä, asettele se uusiksi makusi mukaan käsikahleiden avulla. Lisäksi löydät kahleesi tarvittaessa helposti ja nopeasti! Verhokiinnikkeesi saavat myös aikaan mielenkiintoista keskustelua vaikka päivälliskutsuilla.

Tämänkaltaiset sisustusratkaisut vaikuttavat myös siihen, millaisella innolla omat tai lastesi vieraat palaavat teille. Joko et näe teinisi kavereita enää koskaan, tai sitten et saa heitä enää ulos!

Viinipullon korkki

Jäikö kuohuviiniä juomatta? Harvinaista, mutta joskus sitäkin sattuu. Viini säilyy kyllä jääkaapissa, mutta jokin korkki siihen pitäisi saada. Ratkaisu löytyy helposti: tuki pullon suu anaalitapilla! Niissä on usein kätevät kahvatkin, jolla varmistat, että tappi ei luiskahda liian syvälle…pulloon siis!

Namskis! Kätevää ja kaunista!

Finnien poistaja

Aurinkovoide ja hikoilu tukkivat ihohuokoset ja saavat naaman kukkimaan. Apu finneihinkin on onneksi lähellä! Etsi kätköistäsi spermisidillä varustettuja kondomeja. Avaa kondomi ja lätki spermisidi finneille, ja kas, kohta kasvosi ovat jälleen näpyttömät! Spermisidinä käytetty benzalkonium chloride on tuttu aine monista aknen hoitoon käytettävistä tuotteista.

Lautasliinarengas

Kaunis kattaus pitäisi saada aikaan, mutta lautasliinarenkaita ei löydy? Tai kenties olet minimalisti etkä halua hankkia turhaa tavaraa? Onneksi penisrenkaat toimivat varsinaisen tarkoituksensa lisäksi myös elegantteina lautasliinarenkaina. Ne antavat kattaukseesi ihastuttavan säväyksen – ja kenties tulevat tarpeeseen myös romanttisen illallisen jälkeen!

Ekstravinkki! Jos pöytäliinasi karkailevat ikävästi puutarhajuhlissa, pidä ne paikoillaan nännipunnusten avulla!

Lähteet: 1, 2, 3, 4.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia