Huonon Äidin kevätmuotikatsauksessa löydettiin markkinoilta vallan ihastuttavat, imartelevat ja käytännölliset pyllyvakosortsit. Ehkä jo tutustuitkin niihin ja askartelit omasi, ja olet nyt valmis valloittamaan kesäkadut?

Jutun sortseista löydät täältä!

Näistä mielettömän upeista sortseista uutisoituamme saimme kovasti toiveita siitä, että tämä viileä kesäasu tulisi esitellä myös miesten päällä. Koska me todellakin haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla, askartelimme sortseista miesversion ja hankimme tietysti myös miehen esittelemään niitä teille!

Kas tässä kesän sexyin asu, the pyllyvakosortsit MIESVERSIO:

Nämäkin sortsit voi kätevästi tehdä vanhoista farkuista. Puoliso tai poikaystävä ei varmasti vastustele asiaa yhtään, sillä miehet tunnetusti tykkäävät säästää kulahtaneita vaatteitaan siksi, että niille saattaa vielä tulla käyttöä. Mikä olisikaan parempaa käyttöä käytöstä poistetuille lempifarkuille kuin antaa niille uusi elämä trendikkäinä kesäsortseina!!

Näppärä vaimo tai tyttöystävä voi lisäksi tuunata sortseja esimerkiksi kirjailemalla niihin jotakin kivoja kuvia. Huom. miehet tykkäävät miehisistä jutuista, joten ehkä on parempi että kirjailet sortseihin esimerkiksi panssarivaunuja ja moottoripyöriä kukkasten sijaan!

Monet miehet tykkäävät heittää kesällä kertakaikkisen lomavaihteelle ja silloin farkutkin voivat olla liikaa. Jos miehesi tahtoo ottaa rennosti, voit tehdä hänelle samanlaiset sortsit vanhoista verkkareista! Niissä ei mikään hierrä tai purista, mutta tyylikkyys on taattu!

Äläkä hyvä mieslukija huolestu, jos sinulla ei ole vielä puolisoa tai deittiä. Nämä sortsit on tosi helppo tehdä itsekin, ainoastaan leikkaamalla ylimääräinen kangas pois. Kun lähdet vaikka juhannustansseihin näissä pakarat viettelevästi paljastavissa sortseissa, vienti on varmaa!

Naisethan aina muutenkin tsekkailevat miesten takapuolia, ja nämä sortsit ylläsi et jätä mitään arvailujen varaan! Naiset arvostavat sitä, että he pääsevät heti tutkimaan, että minkälaiset pakarat miesystäväehdokkaalla onkaan. Voit vain kuvitella, millaisen naisten jakamattoman huomion ja ihailun saat, kun astelet näissä sortseissa pakarat hekumallisesti väristen kesäkadulla tai vaikka pelaat hiestä kiillellen rantalentopalloa… Kyllä siinä silmät putoilevat naisten päistä!

Nämä sortsit toki sopivat myös poikien iltaan, jossa muut ihailevat pettämätöntä tyylitajuasi ja raa’an maskuliinista vetovoimaasi sekä työpaikalle, jossa silmät todella nauliintuvat sinuun kun pidät presentaatiota. Leikkipuistossa saat hyvä isä -pisteitä vähintään tuplamäärän, kun ilmestyt paikalle tässä kesän ehdottomasti muodikkaimmassa asussa.

Mies, älä tyydy olemaan seinäkukkanen vaan astele kesään kuin alfauros! Apinatkin sen tietävät: paljaat pakarat huokuvat voimaa ja auktoriteettia!

Nainen, älä anna muiden miesten pilkata kultaasi tyylittömäksi nössöksi, vaan varmista että hänellä on nämä seksikkään maskuliiniset sortsit jalassaan! Mutta varaudu siihen, että saat hätistellä toisia naisia pois miehesi kimpusta…

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Te pyysitte, tässä ne ovat: Pyllyvakosortsit MIESVERSIO!!”

  • H sanoo:

    Pakko kritisoida vähän tämän(kin) huumorijutun heteronormatiivisuutta. Olisko mitenkään mahdollista ajatella, että silmät voi miesten pakaroita katsellessa pudota myös miehiltä?

  • :D sanoo:

    Meidän iskän versio näistä oli toinen kannikka paljaana ja ehkä vilahdus kulkusista🤣

  • jee sanoo:

    jeeee