Kerroimme aiemmin seksinvonkaus-vinkin miehille: vaimo saattaa innostua petipuuhiin, jos hänelle lähettää sellaisia seksikkäitä selfieitä, joissa tekee kotitöitä. Kuumia otoksia imurin ja pesukoneen kanssa siis!

Ideana on siis se, että nainen saa tietää, että mies on hoitanut kotitöitä alta pois ja nainen saa ottaa vähän rennommin. Voipi hyvinkin toimia.

Mutta eiväthän vain miehet ole seksin perässä, vaan vonkausvinkkejä kaipaavat myös naiset! Toimisiko sama kikka myös toisin päin? Onhan se miehestäkin mukavaa, että toinen tekee kotihommia. Ja eikö siivoava nainen ole naisellinen ja siten houkutteleva! Me testasimme!

Ei muuta kuin imuroimaan ja tiskaamaan ja samalla kamera laulamaan. Kuvat WhatsAppilla töissä olevalle miehelle ja sitten vain odottelemaan…

Ensimmäinen kuva on niin rivo, että sitä ei voi tässä julkaista!! Valokuvan riettaudesta huolimatta vastaus ei ole ihan sitä, mitä odottaisi:

”Aloit sitten siivoamaan.”

Sen jälkeen seuraa sentään jotakin, minkä voi oikein hyvällä tahdolla tulkita flirtiksi:

”Onhan se hyvä pitää paikat puhtaana.”

Koska tulos ei ole toivotunlainen, on syytä testata useampaa kuvaa. Lisätään kuva tiskauspuuhista, ja koska tasa-arvo on tärkeää nykymiehille, myös naulan hakkaamisesta seinään.

Sitten alkaa tapahtua! Paluuviesteissä tulee hyvin selkeää ilmaisua siitä, että seksuaalinen kanssakäyminen kiinnostaisi! Siveellisyyssyistä jätämme tarkat sanamuodot lukijoiden mielikuvituksen varaan!

Testin tulos on selvä: Kyllä, seksikkäät siivousselfiet toimivat! (Eivät tosin niin hyvin, että mies jättäisi työkaverin läksiäiset väliin ja lupautuisi tulemaan suoraan paikalle. Myöhemmin kuulemma kelpaa!)

Mutta miksi siivousselfie toimii?! Koska se on yllättävämpää ja ”tuhmempaa” kuin pelkkä alastomuus, sanoo testihenkilönä toiminut mies. Häntä innostaa ajatus siitä, että tavallisissa puuhissaan häärivä nainen olisi kiinnostunut ja halukas muihinkin hommiin ihan tuosta vaan…

Testaajan mielestä syy voi olla myös siinä, että onhan kuuma siivousselfie hauska, ja sekä sen ottaja että vastaanottaja tulevat hyvälle mielelle. Leikkisyys ja huumori tekevät tunnetusti sekä suhteesta että seksistä parempaa!

Kuulemma kuvassa ei tarvitse olla siivousväline, vaan mikä tahansa esine, kuten vaikka tennismaila käy, koehenkilöksi joutunut mies väittää. Huonon Äidin testaaja suosittelee kuitenkin kodin hoitoon liittyviä esineitä, sillä viettely-yrityksen ideana oli myös toisen työtaakan helpottaminen!

P.S. Oletko miettinyt, miten puskan koko vaikuttaa miehiin? Me testasimme senkin, ja vastaus löytyy täältä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia