Naisellinen tuoksu hurmaa miehen. Päät kääntyvät, kun viehättävä leidi jättää jälkeensä kutsuvan seksikkään tuoksuvanan. Mutta mikä on paras parfyymi miehenmetsästykseen?

Huonoon Äitiin kirjoittava testaaja kävi katsastamassa hyvänä metsästysapajana tunnetun ruotsinlaivan! Eväät varman saaliin takaamiseksi saatiin Silja Linen kosmetiikkamyymälässä jo 19 vuotta työskennelleeltä Irmeli Sokalta. Hän jos joka on oikea ihminen neuvomaan, sillä hänellä on vankka tuoksuasiantuntemus ja lisäksi hän tapaa työssään päivittäin herroja, jotka etsivät naiselle hajuvettä lahjaksi. Miesten maku on siis tarkkaan tiedossa!

– Kun miehet ostavat tuoksua itselleen, he tunnustavat avoimesti, että haluavat parfyymin, jonka haistaessaan naiset lakoavat. Mutta naisasiakkaat eivät ainakaan myönnä, että he etsisivät iskutuoksua, Sokka paljastaa. Paitsi nyt, kun asialla on Huonon Äidin häpeilemätön testaaja! Tänne ja sassiin sitä tuoksua, jolla pokaan miehen!!

Irmeli Sokan ensimmäinen neuvo on, että miehet rakastavat vaniljan tuoksua. – Monet naiset pitävät sitä liian makeana ja lapsellisena hajuna, mutta herrat se saa aivan hulluksi, hän vakuuttaa.

Itseään ei tarvitse uittaa samoissa markettien vaniljahajuvesissä kuin teininä, sillä vanilja on myös monien merkkituoksujen olennainen ainesosa. Mutta miksi se tehoaa? – Vanilja tuo kenties miehille mieleen lapsuuden, äidin leivonnaiset ja hyvän olon, Sokka arvelee.

Makeus ylipäätään on miesten mieleen. Escadan trooppisille hedelmille tuoksuvat hajuvedet toimivat monille. Tuoksun ei tarvitse olla vahva, kunhan se on makea. Myös myski ja ambra vetoavat herroihin ihan tutkitusti. Jos taas haluat karkoittaa ympärillä pyörivät urokset, käytä sitruksista tuoksua, sillä siitä miehet eivät pidä!

Sokka nostaa esille kaksi iskutuoksua ylitse muiden: Armanin Code (appelsiininkukka, inkivääri, vanilja, santeli) ja Lancômen Hypnôse (vetiver, vanilja ja kärsimyskukka) ovat ne hajuvedet, joilla taatusti irtoaa. Ei muuta kun testaamaan!

Ensimmäisenä haaviin jää suomalainen 22-vuotias nuori mies. Hän nuuhkii sekä Coden että Hypnôsen, mutta ei kelpaa. Kummallakaan näistä tuoksuista ei kuulemma irtoa! Johan nyt on!

Kokeillaan vanhempaa ikäluokkaa. Ruotsalainen gentlemanni väittää iäkseen tjugofem, mutta testaaja on tarkka, eikä väite mene läpi! Vilkkusilmä paljastuu 53-vuotiaaksi ja Armanin Coden ystäväksi. Ehdottomasti häntä kiinnostaa tämän tuoksuinen leidi!

Paikalle saapuu nuorempi uros, hänkin Ruotsista. Ja näkemys vaihtuu: ei missään nimessä Codea! Mutta Hypnôsen tuoksuinen nainen saa tämän 21-vuotiaan nuorukaisen ihan…noh, hypnoosiin!

Kokeillaan seuraavaksi enemmän testaajan omaa ikäluokkaa. Siellä natsaa: 44-vuotias suomalaisherra nuuhkii silmät ummessa ja vastaus on selvä molempien tuoksujen osalta. Kyllä. Kyllä kyllä. Ihan ehdottomasti kyllä! Siis todellakin kyllä! Joko mennään? (Tässä vaiheessa testaaja poistuu takavasemmalle keskeneräiseen testiin vedoten!)

Monen miehen näkemys jää valitettavasti saamatta, sillä he ahdistuvat lähestyvästä naisesta ja pakenevat paikalta! Testaaja yrittää olla ottamatta kovin raskaasti sitä, että miehet juoksevat häntä karkuun!!

No, ilta on vielä nuori, ja on aika laittaa tuoksut tositoimiin laivan diskossa ja yökerhossa…

Mutta mitä!? Disko on täynnä noin 20-vuotiaita teekkareita! Miestiheys on huomattava, ja nuoret herrat ovat varsin altiissa tilassa. Siitä huolimatta heitä ei kiinnosta metsällä oleva puuma?! Tätiin ei luoda silmäystäkään!! Täältä ei kyllä irtoa, tuoksui mille tahansa. Tai ehkä oluen aromi vetoaisi..?

Yökerhossa on parempi flaksi. Silmää antavat niin kokeneet hopeaketut kuin omankin ikäiset herrat. Eipä aikaakaan, kun seuraan liittyy ruotsalaiskomistus. Hän saattaa sinnikkäästi hytin ovelle asti, ja täytyyhän moinen sitkeys palkita: hänet päästetään myös sisään! Ainakin sisään hyttiin

On aika paljastaa lopputulos! Millä parfyymillä kyseinen uljas viikinki hurmattiin? Vastaus saattaa yllättää: ilman hajuvettä. Testaaja oli pessyt edelliset pois ja unohtanut lisätä uutta tuoksua…mutta omat feromonit riittivät tällä kertaa!

Nimim. Tuoksut testiin!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Testasimme millä tuoksulla saa miehen – kaunistelematon raportti risteilyltä!”

  • Maippi sanoo:

    Codea olen käyttänyt monta vuotta ”viihdetuoksuna”, ja se todella toimii. Tanssittajat sanovat että tuoksut niin hyvältä että en päästä sua lainkaan pois, baaritiskillä kysytään että mikä tuo mielettömän hyvä tuoksu on, ja jopa hetero-naisia alkaa panettaa kun minä lähestyn :). Liika-annostusta tosin kannattaa välttää…