Eikö housut mahdu jalkaan tai kaatuiko hameelle kahvia? Huoli pois, nyt bailataan pelkissä sukkahousuissa! Mikä parasta, Huonon Äidin työryhmä testasi (pakotettiin testamaan 😉 ) Hollywoodin sukkatyyliä Suomimeiningissä!!

Mallia näyttää Kim Kardashian, joka asteli tässä asussa New Yorkin muotiviikoilla:

Kuva Gilbert Carrasquillo/GC Images

Ennakkoluulot sikseen, sukkahousuasu on varsin virkistävä kunhan siihen silmä tottuu. Stailasimme sukkikset kahteen tyyliin:

Arkilook

Sukkikset täydentävät perinteikkään pipo ja tuulitakki -kombon. Tuuletus tässä asussa kyllä pelaa! Sopii niin kauppareissuille, vanhempainiltaan, anopin luona kyläilyyyn kuin Tallinnan-risteilyllekin.

Bilelook

Juhlat tiedossa ja haluat säväyttää? Kopioi silloin Kimin tyyli kokonaisuudessaan. Rintsikat ja nahkatakki täydentävät aistikkaan asun, johon pukeudut kaikkiin kauden kekkereihin rapujuhlista pikkujouluihin! Eikä tarvitse huolehtia siitä, mahtuuko pikkumusta päälle tai läikkyykö koltulle jotain. Ja mikä parasta, uuden juhla-asun saat parilla eurolla lähikaupastasi. Kokeile vaikka ihonväristä versiota, grrr!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 17 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

17 vastausta artikkeliin “Testasimme Kimin juhlatyyliin – ei herkille!”