Mikään ei yhdistä enemmän kuin yhteinen vihollinen, senhän huomaa jo hiekkalaatikolla. Ehkä sopivan kumppaninkin löytäisi vertailemalla asioita, joita vihaa? Se onnistuu Hater-sovelluksen avulla.

Hater, suomeksi vihaaja, toimii samaan tapaan kuin Tinder. Ruudulle ilmestyy asioita, kuten käyttäytymistapoja, artisteja, mielipiteitä ja elokuvia, joista käyttäjä kertoo pyyhkäisemällä joko tykkäävänsä, rakastavansa, ei-tykkäävänsä tai mikä tärkeintä, vihaavansa.

Vastausten perusteella sovellus ehdottaa potentiaalisia kumppaneita, eli yhdistää samoja asioita vihaavat. Mikä ihana alku kauniiseen rakkaustarinaan!

Sovelluksen toimivuus on varmasti hyvä: vaikka rakastettua ei löytyisikään, ainakin sen kautta voi tavata samanhenkisiä valittajia. Vaivaantuneimmatkin treffit saavat uutta eloa, kun paasataan kilvan siitä, miten sietämättömiä hitaat kävelijät ovat, ja miten kamala sekin elokuva oli!

Hater-sovellus on ladattavissa iOS-puhelimiin.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia