Pitkin kesää ja syksyä on muotivaikuttajien jalassa nähty verkkosukkahousuja farkkujen alla. Niitä kuuluu pitää niin, että sukkahousut kiskotaan kohti kainaloita, jolloin verkko jää näkyville vatsan päälle. Tämä kinkkuverkkomainen näky tietysti paljastetaan käyttämällä lyhyttä toppia.

Mutta verkkosukkahousut ovat aika harvat. Napahan siinä paleltuu näillä leveysasteilla. Ei kovin käytännöllistä. Ja onko se nyt enää seksikästäkään, kun verkosta näkyy niin paljon läpi? Epämukavatkin sellaiset sukkahousut ovat.

Me mietimme täällä Huonossa Äidissä parempaa ja mukavammin suomalaiselle naiselle istuvaa vaihtoehtoa. Sellaista, joka toimisi näissä sääoloissa, mutta mahdollistaisi silti trendikkään napapaidan käytön. Ja löysimme vastauksen synnytyssairaalasta!

Muistathan synnärin verkkoalushousut? Kyllä, juuri ne valkoiset, harvaneuloksiset, mistään puristamattomat pöksyt, jotka hellästi pitivät maxisiteesi paikallaan kun pötköttelit sängyllä tai hiippailit käytävällä totuttelemassa uuteen elämääsi äitinä! Ne vasta ovat mukavat pöksyt, ja lämmittävät meitä jo pelkästään muistojenkin takia!

Ei siis muuta kuin kokeilemaan! Pyysimme synnytyssairaalasta pökät ja puimme ne farkkujen ja muodikkaan, lyhyen collegepaidan kanssa.

Ei purista! Ei kiristä! Eikä napa vilku! Ja silti samalla pystyy näyttämään, kuinka on trendien aallonharjalla, vahva, seksuaalisuudestaan nauttiva nainen!

Verkkosukkahousut voivat toki olla seksikkäät nekin, mutta synnytyssairaalan alushousut vievät kyllä voiton. Ne kertovat, että tässä on synnyttänyt, villi naaras, joka ei vähästä hätkähdä! Mikä voisi olla sen seksikkäämpää??

Ja kun on aika riisua farkut, verkkoalushousujen läpikuultava kangas vihjailee sensuellisti… Verkkopöksyt ovatkin Huonon Äidin virallinen suositus pikkujoulujen viettelevimmän asun osaksi!! Glögiä ja pipariakin voi vetää niin että napa rutisee, verkkopökät kun venyvät ihan mihin tahansa!

Verkkoalushousut meille ystävällisesti lahjoitti Naistenklinikka, jonka synnytys- ja lapsivuodeosaston henkilökuntaa ja saamaamme hoitoa muistelemme suurella lämmöllä.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Unohda verkkosukat, tässä on pikkujoulujen kuumin asuste!”

  • Annuliini sanoo:

    Eipä ollu täällä noin tiheet pökät, oikeesti verrattavissa verkkosukkiksiin! Epäreilua että noinkin hienot…niissä oli niin suuret ”silmukat” ettei tienny mistä reiästä jalat laitetaan 😂 mutta siellä etelässä kaikki on hienonpaa

  • Ammattilainen sanoo:

    Nuo pökät on juuri tarkoitettu tilanteeseen,ei purista, ei hierrä, ei kiristä mistään, ei tarvii olla seksikäs, kun on jo vaavi tulossa. Mitä noista pöksyistä väliä. Pitää ne sen ison siteen hyvin paikoillaan, sen halkopötkön!