Häpykarvat katosivat naisilta joskus 2000-luvun alussa, ja nykyään niitä tuntuu ajavan jos ei jokainen niin ainakin joka toinen mieskin. Nimettömänä pysyvä testaajamme raportoi:

”Karvanpoistovimman alussa sheivattiin, vahattiin, sokeroitiin ja nypittiin, joko kokonaan posliiniksi tai sitten jätettiin ns. kiitorata. Itse kyllästyin siihen. Olin pitkässä liitossa, ja karvattomuuden viehätys katosi nopeasti.

Mutta karvattomuudesta tuli maan tapa. Uimahalleissa kaikki naiset olivat karvattomia – Suomessa. Ulkomailla näki puskiakin. Hollywood-näyttelijät puolustivat pöheikköä. Tulipa markkinoille jopa tuheron hoitoon tarkoitettu häpykarvaöljy (ihan totta!). Mutta kotomaassa kaikki sheivasivat ja Hollywoodin hömpötyksille naurettiin. Karvainen nainen oli outo ja epäsiisti. Varsinkin miesten mielestä, eikö?!

En pahemmin ajatellut karva-asioita edes silloin kun erosin. Toinen samaan aikaan eronnut nainen totesi, että ei uskalla vällyjen alle yhdenkään miehen kanssa ilman perusteellista sheivausoperaatiota. Häpykarvathan ovat ällöttäviä, ja kaikki miehet edellyttävät karvattomuutta!

Jaa onko näin? Sehän piti testata. Pidin linjani: puskasta en luovu! Jos mies pakenee sitä, niin paetkoon. Sen verran siistin, mitä milloinkin huvitti, mutta peruslinjana oli se, että vähintään häpykummulla oli aina kelpo turkki.

Ensimmäinen yllätys uusien miesten kanssa petiin päätyessä oli se, että miehillä ei ollut enää karvoja!! Kun edellisen kerran olin sinkku, kaikki naiset olivat karvattomia kuin kynityt broilerit, mutta yksikään mies ei todellakaan trimmannut pöheikköään. Nyt tämän tarkastelujakson aikana yhdelläkään miehellä ei ollut pöksyissään koskematon viidakko.

Osa oli sheivannut kaiken kiveksiä myöten, osa trimmannut hieman – mutta jokainen oli tehnyt jotain. Hhhmm, miten tällainen puleerattu ja sheivattu mies reagoi, kun ujuttaa kätensä naisen pikkupöksyihin, ja sormet kohtaavatkin rehottavan puskan eikä sileää ihoa?

Pitäkää höylistänne kiinni hyvät siskot, nyt seuraa se toinen yllätys…sillä miesten spontaanit kommentit olivat tätä luokkaa:

Sinä olet niin seksikäs!

Oletpa villi!

Huh, miten kiihottavaa!

Mitäääh?! Eikö kaikilla miehillä pitänyt olla ”hyi yök karvoja” -asenne? Heti kun innokkaiden herrojen käsittelystä pääsin, kyselin, että miksi se puska näin villitsee, ja sain vastaukseksi, että koska harvalla enää on karvoja, ne ovat eksoottisia ja kiihottavia…

Että harkitse vielä hetki tartutko normaalisti höylään vai alatko kasvattaa puutarhaan pusikkoa, sillä tällä otannalla karvat saavat miehet sen verran villeiksi, että varoitus on todella paikallaan!!!”

Terveisin Nimettömänä pysyvä testiryhmäläinen PS. Emme anna hänen yhteystietojaan vaikka kuinka panisitte viestiä, turha yrittää!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta?
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

21 vastausta artikkeliin “Testasimme puskan koon vaikutuksen sanonko mihin! – K18!!”

 • Karvaton 40v sanoo:

  Itse miehenä vihaan omaa alapääkarvoitustani, joten en kehtaa edes miesten kanssa saunaan mennä (vaikka luulen ainakaan heteromiesten kiinnostuksen olevan 0) mutta kyllä minä pidän kikulini suht karvattomana ja varsinkin kun se karvoitus on niin epäsiisti, että on siellä täällä ja varressa myös, joten suuseksille helpotus ja pakko sanoa, etten kyllä ole vuosiin nähnyt kunnon puskalla varustettua naista muuta kuin kuvista eli jos nyt ihan rämemajava ei ole niin antaa olla mutta jos reikää joutuu metsästämään niin sitten ei mielellään vaikka tuo on tietenkin jokaisen oma asia 👍

 • Minun vankka mielipide sanoo:

  Siistiä kun on häpykummulla karvoitusta mutta lun rajataan ettei kovin sivuille leviä .

 • Jari sanoo:

  Saatko yhtä paljon suuseksiä?

 • balanssi sanoo:

  Sanoisin, että miehet tykkäävät tuuheasta alapään turkista yhtä paljon kuin kuin naisen ylipainosta tai reilusti itseään vanhemmista naisista.

  Iso osa sietää , osa on jopa hullaantuneita, mutta suurin osa kuitenkin tykkää siistitystä alapäästä eniten.
  Aika harva kuitenkaan, kun seksiä on näkyvissä rupeaa asiasta valittamaan ja huomauttelemaan.

  Naurattaa vielä nämä tämäntyyppiset kommentit ”Itsekin sinkkuna tuli sheivailtua alapäätä”. Sitähän miehet haluaa, että nainen naimisiin mentäessä muuttuu. Jättää karvansa ajamatta, leikkaa tukan ja lihoo.

  Henkilökohtaisesti olen ainakin huomannut karvaisten pillujen jha kainaloiden haisevan helpommin kuin ajeltujen.

 • KarvatVEX sanoo:

  Hyi vittu. Mä en kädelläni koske jos siellä karvoja on. Jos haluaa pitää turkkia niin ihan oma valinta, mä passaan tollaset.

 • Puhdas sanoo:

  No hyi että. Viidakko kuuluu metsään. Ei oo mitään kauheempaa kun ajamaton nainen. Yhtä seksikästä kun hoitamaton suuhygienia!

 • Karvainen nainen sanoo:

  Kerran kokeiltu sheivaamista sen aikaisen poikaystävän painostuksesta. Oli sitten viimeinen kerta ikinä. Sitä kutinaa, tuskaa ja kipua ei kertakaikkiaan kestä, etenkään kun karvattomuus ei ollut oma ideani ja äijäpaha sai pitää jokaikisen karvansa itse, eikä joutunut kärsimään helvetin tulissa. Jos ei kelpaa niin voi voi. En minäkään halua mitään karvatonta miestä.

 • Itsenäinen nainen sanoo:

  No karvojen ajelu ei ole mikään uusi juttu. Jo Egyptissä 3000 vuotta sitten ylhäisemmät naiset ainakin, kuten myöhemmin Roomassakin, sitä harrastivat. Ja ihan eristyksissä olevat alkuasukasheimot poistavat pimppikarvojaan…että porno teki siitä yleisempää, mutta ei sitä keksinyt. Itse olen jo tottnut pari kertaa viikossa lady shaverilla vetämään kaiken pois. Aloitin jo 80-luvulla kun eka oikea poikaystävä halusi kokeilla ajella minut. Äkkiä huomasin, että jotenkin oli siistimpi olo. Ja aika pian siitä tuli tapa. Kyllä ylivoimainen valtaosa miehistä omalla kohdalla on pitänyt näkymästä. Joskus joku pidemmässä suhteessa on ehdottanut että voisi vähän antaa kasvaa vaihteluna, mutta kyllä muutaman viikon kuluttua sanovat että nähty, palataan ajeltuun. Silti olen sitä mieltä, että jokainen niinkuin tykkää tai jos asia on kumppanille tärkeä, niin kiva sitä on toistakin osapuolta kuunnella. Mies saa olla trimmattu mimun makuuni, mutta ei ihan kokonaan puli.

 • Dhd sanoo:

  Mä oon sellainen ”apina” ollut aina, et sheivaaminen jms. on aina ihan tuskaa. No tein sitä sinkkuaikana.
  Oon aina inhonnut karvoja yleensäkin, varsinkin omiani koska tuntuu et oon karvaisempi ku muut.

  Menin naimisiin, mieheni tykkää karvoistani (varsinkin niistä jotka puskee ulos pikkareista). Enää sheivailen oikeastaan kun menen gynelle tms, missä ajattelen et on kivempi olla siistimmän näköinen.

  Tuosta hajusta..mulla sama, mitä vähemmän oli karvoja sen enemmän hais..et..

  Miesten sheivaaminen on mielestäni ihan turhaa. Tulee pikkupoikafiilis ja mä haluan miehen, en pikkupoikaa. 😉

 • Puskairmeli sanoo:

  Kyllä, alkeviivaan tuon! Oma seksielämä parantui sen jälkeen kun kasvatin pusikon, koska mies on ihan rakastunut siihen ☺️

 • Justus sanoo:

  K-18 ?????

 • Master of lagers sanoo:

  Ei ne karvat kuitenkaan pimpin sisälle mene. Aika erikoista jos ei luonnollinen kelpaa ?

 • Puskan puolesta sanoo:

  Itsekin sinkkuna tuli sheivailtua alapäätä, mutta kyllä se kutina ja näppy helvetti oli tuskaa. Panostimpa jopa pitsihepeneisiin, mutta mieheni tavattuani hän kertoi tykkäävänsä simppeleistä alusvaatteista. Nykyään annan alapään rehottaa luonnollisena, mieheni joskus siitä kiusoittelee todeten, että onpas täällä puska, mutta kuitenkin tykkää leikkiä samaisilla karvoilla pyöritellen niitä sormiensa ympäri. Olen kyllä ehdottanut, että jos häntä häiritsee niin herra on hyvä vaan ja trimmaa. Ei ole pahemmin saksiin tarttunut.
  Nyt sitten mitä tulee miesten karvoihin niin ainakin itselläni se lisää stimulaatiota eräässäkin asennossa missä nainen on päällä. 😉

 • Toinen Mervi sanoo:

  Onneksi en ole ikinä ymmärtänyt tätä karvattomuutta, kokeillut vain ajaa vähän reunoilta, mutta kutina jätti sen kokeilun lyhytkestoiseksi. Itse en aja edes kainaloita. Kanadalainen mieheni oli kainalokarvani ensi kertaa nähtyään kysynyt maailmaa matkanneemmalta kaveriltaan asiasta ja kaveri oli selittänyt, että eurooppalaiset naiset eivät aja karvojaan yhtä paljon. Mieheni tottui asiaan ja lopulta sanoi, ettei edes halua minun ajavan kainaloitani vaan pitää karvoistani. Alapää ei ole tullut edes puheenaiheeksi. Jos miehellä on vaihtoehtoina kauhistua karvoja tai päästä lähelle, eiköhän se halua lähelle. Jos ei, niin ei sitten ole semmoinen mies, jota edes haluaisi lähelleen – kummallekin löytyy sopivampi petikumppani.

  Miehen karvattomuus näyttää minun silmissäni väärältä: on kuin pikkupojan pili, enemmän naurattaa kuin kiihottaa. Mutta sekin on makuasia, itse saavat miehet päättää karvoistaan. Ehkä ensin naurettuani tottuisin minäkin siihen.

 • Jenni sanoo:

  Mahtavaa! Karvoituksen arvostus uuteen nousuun! Itse olen itsepintaisesti pitänyt tuota puskaa, toki bikinirajoja sheivaten ja vähän trimmaillen. Olen muutamia kertoja ajanut kaikki karvat pois, mutta herranjumala sitä märkänäppyistä ja kasvavasta sängestä kutisevaa alapäätä. Yleensä karvoituksen poistoa perustellaan sillä iänikuisella suuseksi-argumentilla. Itseäni eivät kumppanin karvat pelota, enemmän pelottaa joku infektoituneen näköinen iho. Mutta pysykää vahvoina, oi karvaiset siskot! 😉 Aikamme koittaa vielä 😂

 • Mervi sanoo:

  No en höylää puskaani miehen takia, vaan itseni. Liikun ja hikoilen paljon joten vähempi karvaisena alapääni ei lemua niin paljon ja jos rehottaa nii kutisee vietävästi… Oon siis kokeillut 😀

  • Puskairmeli sanoo:

   Mä taas olen huomannut että alapää haisee paljon vähemmän kun on puska. En tiedä mistä johtuu, mutta paljon enemmän joudun pesemään torttua sillon kun ei ole karvoja..

 • Huono Äiti sanoo:

  Rämemajava, voi talikynttilät mikä ilmaus!!!!!

 • P.S. sanoo:

  Olen vastikää jäänyt sinkuksi pitkästä suhteesta ja täytyy tunnustaa, että olen tätä puska-asiaa jo hieman ahdistuneena miettinyt. Itsehän siis pidän tuosta alakerran turkista, se on nätti ja pehmoinen. Karvattomuus on jotenkin epäviehättävää mielestäni. No, exälle puskani kelpasi, mutta olen pitänyt häntä harvinaisena tapauksena. Nyt olenkin pähkäillyt, että täytyykö uutta petikumppania ”varoittaa” ennen riisumishommiin ryhtymistä? Tämän jutun perusteella ei tarvine. Puskiin vaan. 😀

 • Suski sanoo:

  Rämemajavan puolesta!!!!! =D
  Itse olen laiskistunut, kun on tässä jo ainakin viisi vuotta tullut elettyä sinkkuna (no, sinkkuäitinä), ja mua ei kiinnosta oma puskani, jos jotain kerran vuodessa löytyvää ritaria ällöttää, ni voi voi… Ainakin tähän asti ovat olleet kovin ymmärtäviäisiä, hei meillä kaikilla kasvaa karvoja! Ollaan siis vissiin aikuisia!
  Ja jos totta puhutaan, ni en ole törmännyt häpykarvattomaan mieheen, sen taatusti muistaisin! Kai mä liikun väärissä piireissä, missä karvat on vielä sallittuja alapäässä.

  • Apinanaaras sanoo:

   Rämemajavien on tulevaisuus! Karvat ovat ikuisen alkuvoiman ilmentymä, kesyttämätöntä seksuaalista energiaa. Karvainen nainen on pelottava eläin, mutta mitä sitten. Onko parempi olla kuohittu?