Häpykarvat katosivat naisilta joskus 2000-luvun alussa, ja nykyään niitä tuntuu ajavan jos ei jokainen niin ainakin joka toinen mieskin. Nimettömänä pysyvä testaajamme raportoi:

”Karvanpoistovimman alussa sheivattiin, vahattiin, sokeroitiin ja nypittiin, joko kokonaan posliiniksi tai sitten jätettiin ns. kiitorata. Itse kyllästyin siihen. Olin pitkässä liitossa, ja karvattomuuden viehätys katosi nopeasti.

Mutta karvattomuudesta tuli maan tapa. Uimahalleissa kaikki naiset olivat karvattomia – Suomessa. Ulkomailla näki puskiakin. Hollywood-näyttelijät puolustivat pöheikköä. Tulipa markkinoille jopa tuheron hoitoon tarkoitettu häpykarvaöljy (ihan totta!). Mutta kotomaassa kaikki sheivasivat ja Hollywoodin hömpötyksille naurettiin. Karvainen nainen oli outo ja epäsiisti. Varsinkin miesten mielestä, eikö?!

En pahemmin ajatellut karva-asioita edes silloin kun erosin. Toinen samaan aikaan eronnut nainen totesi, että ei uskalla vällyjen alle yhdenkään miehen kanssa ilman perusteellista sheivausoperaatiota. Häpykarvathan ovat ällöttäviä, ja kaikki miehet edellyttävät karvattomuutta!

Jaa onko näin? Sehän piti testata. Pidin linjani: puskasta en luovu! Jos mies pakenee sitä, niin paetkoon. Sen verran siistin, mitä milloinkin huvitti, mutta peruslinjana oli se, että vähintään häpykummulla oli aina kelpo turkki.

Ensimmäinen yllätys uusien miesten kanssa petiin päätyessä oli se, että miehillä ei ollut enää karvoja!! Kun edellisen kerran olin sinkku, kaikki naiset olivat karvattomia kuin kynityt broilerit, mutta yksikään mies ei todellakaan trimmannut pöheikköään. Nyt tämän tarkastelujakson aikana yhdelläkään miehellä ei ollut pöksyissään koskematon viidakko.

Osa oli sheivannut kaiken kiveksiä myöten, osa trimmannut hieman – mutta jokainen oli tehnyt jotain. Hhhmm, miten tällainen puleerattu ja sheivattu mies reagoi, kun ujuttaa kätensä naisen pikkupöksyihin, ja sormet kohtaavatkin rehottavan puskan eikä sileää ihoa?

Pitäkää höylistänne kiinni hyvät siskot, nyt seuraa se toinen yllätys…sillä miesten spontaanit kommentit olivat tätä luokkaa:

Sinä olet niin seksikäs!

Oletpa villi!

Huh, miten kiihottavaa!

Mitäääh?! Eikö kaikilla miehillä pitänyt olla ”hyi yök karvoja” -asenne? Heti kun innokkaiden herrojen käsittelystä pääsin, kyselin, että miksi se puska näin villitsee, ja sain vastaukseksi, että koska harvalla enää on karvoja, ne ovat eksoottisia ja kiihottavia…

Että harkitse vielä hetki tartutko normaalisti höylään vai alatko kasvattaa puutarhaan pusikkoa, sillä tällä otannalla karvat saavat miehet sen verran villeiksi, että varoitus on todella paikallaan!!!”

Terveisin Nimettömänä pysyvä testiryhmäläinen PS. Emme anna hänen yhteystietojaan vaikka kuinka panisitte viestiä, turha yrittää!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 68 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

68 vastausta artikkeliin “Testasimme puskan koon vaikutuksen sanonko mihin! – K18!!”

 • Halla-Aho sanoo:

  Äänestäkää niitä vitun persuja

 • Mies sanoo:

  Mä olen ainaki hulluna karvasee naisee, jos viel tummat

 • Pallit paljaiksi sanoo:

  Miehenä sheivaan ajoittain pallit paljaiksi ja kaikki mitä navan alla on, tulee ihanan puhdas tunne, joskus vaimo on sanonut et nyt näyttää olevan taas tämäaika.

 • M 40+ sanoo:

  Reilu parikymmentä vuotta sitten ajatus jostain muusta, kuin posliinista tuntui epämiellyttävältä. Nyttemmin vastaava ajatus posliinista tuntuu niin aikansa eläneeltä, eilisen muoti-ilmiöltä. Se oli hetken hauskaa, mutta osittain myös harvinaistuttuaan se runsas täysin koskematon luomukarvoitus on osoittautunut todella vastustamattomaksi aikuisella naisella.

  Kamalinta on se välimuoto, sängelle kasvanut tai muuten huonosti sheivattu. Ongelmiin hygienian suhteen en ole törmännyt kertaakaan karvoituksesta johtuen.

 • Nelkytplus sanoo:

  Ei ole ollut puskaa sitten teinivuosien. Tykkään itse posliinista, siitä miltä se näyttää ja tuntuu, ja niin pitää mieskin. Myös mies siistii itseään. Se riittää minulle että tää on meistä kivaa, toisten karvattomuus tai karvaisuus ei häiritse elämääni mitenkään, enkä ymmärrä miksi ihmisillä pitäisi olla toisten karvaisuudesta tai karvattomuudesta mielipidettä.

 • DDR sanoo:

  Kavereiden kanssa huomattu, että lihavilla on karvat ja timmit on posliineja.

 • Puska on paras sanoo:

  Minusta karvattomuuden viehätys viittaa pedofiliaan…

 • Tipi sanoo:

  Loverboyni pyysi muutama vuosi sitten, että antaisin puutarhani rehottaa ja sehän sopii. Molemmille, toimintaa riittää!

 • Nautinelämästä sanoo:

  Naisella oli ”HIRWEE RYIJY”,siihen lerpahti halut😵‍💫🤢 oli eräs miespuolinen henkilö kommentoinut ravintolapokaansa…Ite kyllä tykkeen siistiä pimpslooran, koska tuntuma on sillon parempi🥰

 • Tyttöjenäiti sanoo:

  Tyttölasten äitinä haluan kyllä, että mun lapsilla on sellainen kuva naiseudesta, joka on luonnollinen. Vuosia ajelin karvat kokonaan pois, mutta äitiys muutti kaiken. Nykyään lähinnä trimmailen niin, että esim karvoja ei eksy miehen suuhun. Muuten puska saa kasvaa vapaasti ja kertoa ihan normaalista biologiasta. 🙂

 • c sanoo:

  kovasti tuntuu haittaavan karvat joitakuita..

 • Nimetön sanoo:

  Rakastan naisen nuolemista. Jos puska rehottaa luonnontilassa, niin suuseksiä ei tipu. Todella tympeätä poimia karvoja suusta kesken suuseksin. Mutta pitäköön jokainen puskansa juuri sellaisena, kun itse haluaa. Mä en muuten elämäni aikana ole törmännyt yhteenkään naiseen, joka ei olisi jollain lailla siistinyt alapäätään. No ehkä olen sitten vaan ollut onnekas.

  Itse siistin kyllä karvojani jo siitäkin syystä, että pidän kovasti kun kiveksiä nuollaan ja hyväillään. Ilman karvoja se tuntuu aivan toiselta. Ja kun pallit on olleet sileinä, niin nuolijoitakin on vaan riittänyt.

  Yksi asia ihmetyttää näissä karvakeskusteluissa. Ainoat vaihtoehdot on se ”kusipuska” tai kynitty broileri. Eikö siihen väliin muka mahdu mitään muuta?