Häpykarvat katosivat naisilta joskus 2000-luvun alussa, ja nykyään niitä tuntuu ajavan jos ei jokainen niin ainakin joka toinen mieskin. Nimettömänä pysyvä testaajamme raportoi:

”Karvanpoistovimman alussa sheivattiin, vahattiin, sokeroitiin ja nypittiin, joko kokonaan posliiniksi tai sitten jätettiin ns. kiitorata. Itse kyllästyin siihen. Olin pitkässä liitossa, ja karvattomuuden viehätys katosi nopeasti.

Mutta karvattomuudesta tuli maan tapa. Uimahalleissa kaikki naiset olivat karvattomia – Suomessa. Ulkomailla näki puskiakin. Hollywood-näyttelijät puolustivat pöheikköä. Tulipa markkinoille jopa tuheron hoitoon tarkoitettu häpykarvaöljy (ihan totta!). Mutta kotomaassa kaikki sheivasivat ja Hollywoodin hömpötyksille naurettiin. Karvainen nainen oli outo ja epäsiisti. Varsinkin miesten mielestä, eikö?!

En pahemmin ajatellut karva-asioita edes silloin kun erosin. Toinen samaan aikaan eronnut nainen totesi, että ei uskalla vällyjen alle yhdenkään miehen kanssa ilman perusteellista sheivausoperaatiota. Häpykarvathan ovat ällöttäviä, ja kaikki miehet edellyttävät karvattomuutta!

Jaa onko näin? Sehän piti testata. Pidin linjani: puskasta en luovu! Jos mies pakenee sitä, niin paetkoon. Sen verran siistin, mitä milloinkin huvitti, mutta peruslinjana oli se, että vähintään häpykummulla oli aina kelpo turkki.

Ensimmäinen yllätys uusien miesten kanssa petiin päätyessä oli se, että miehillä ei ollut enää karvoja!! Kun edellisen kerran olin sinkku, kaikki naiset olivat karvattomia kuin kynityt broilerit, mutta yksikään mies ei todellakaan trimmannut pöheikköään. Nyt tämän tarkastelujakson aikana yhdelläkään miehellä ei ollut pöksyissään koskematon viidakko.

Osa oli sheivannut kaiken kiveksiä myöten, osa trimmannut hieman – mutta jokainen oli tehnyt jotain. Hhhmm, miten tällainen puleerattu ja sheivattu mies reagoi, kun ujuttaa kätensä naisen pikkupöksyihin, ja sormet kohtaavatkin rehottavan puskan eikä sileää ihoa?

Pitäkää höylistänne kiinni hyvät siskot, nyt seuraa se toinen yllätys…sillä miesten spontaanit kommentit olivat tätä luokkaa:

Sinä olet niin seksikäs!

Oletpa villi!

Huh, miten kiihottavaa!

Mitäääh?! Eikö kaikilla miehillä pitänyt olla ”hyi yök karvoja” -asenne? Heti kun innokkaiden herrojen käsittelystä pääsin, kyselin, että miksi se puska näin villitsee, ja sain vastaukseksi, että koska harvalla enää on karvoja, ne ovat eksoottisia ja kiihottavia…

Että harkitse vielä hetki tartutko normaalisti höylään vai alatko kasvattaa puutarhaan pusikkoa, sillä tällä otannalla karvat saavat miehet sen verran villeiksi, että varoitus on todella paikallaan!!!”

Terveisin Nimettömänä pysyvä testiryhmäläinen PS. Emme anna hänen yhteystietojaan vaikka kuinka panisitte viestiä, turha yrittää!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 27 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

27 vastausta artikkeliin “Testasimme puskan koon vaikutuksen sanonko mihin! – K18!!”

 • Mogulli sanoo:

  HEI on se mahtavaa että näinkin luontaisesta asiasta kun pillun karvat tai mulkunkarvat uskalletaan jo ny puhuu… V. 2020 samoin kun himosta ja kiimasta ja näistä asioista voi vaan kiittää teitä arvon naiset karvojen kaa tai ilman karvaton eli posliini pillu on kaunis näin 70 v mies ajattelee yksin…

 • anna sanoo:

  rakastan karvainen ja riippuvat häppärit

 • Läiskis sanoo:

  Kyllähän se suuseksi on paljon miellyttävämpää, jos ei ole älytöntä viidakkoa. Kyllä niihin karvoihin tarttuu kaikenlaisia hajuja ym, vaikka peseytyminen olisikin kunnossa.
  Itsekin siistin alapääni ja vaimokin tykkää. Ainuttakaan naista en ikinä ole pyytänyt karvoitustaan siistimään, aina ovat itse sanoneet tykkäävänsä.
  Kerran näin oudon tyylin sheivata; häpykumpu sileäksi, mutta häpyhuulten alue luonnontilassa. Oli hämmentävää.

 • Temppueemem sanoo:

  En kyllä haluaisi nuolla karvaista toosaa, te ketkä kasvatatte puskaa niin ette varmaan tykkää suuseksistä 🤔😂😂😂

 • Hmm.. sanoo:

  Jos pikkuhousujen välistä pilkahtaa nätti karvoitus.tosimies on myyty satavarmasti ja antaa parastaan kyllä.plus että kyllä tosimies voi sievästi seevata omaakin vartta ettei suu ole täynnä kar…on kohteliasta.