Me mietittiin täällä Huonossa Äidissä, että mitä iskä oikeasti haluaisi saada isänpäivälahjaksi?! Totta kai lasten kortit ja kakku on tärkeitä juttuja, mutta sen iänikuisen kirjan tai pyjaman sijaan voisi antaa isille vähän silmäniloa – aikuisten kesken, lasten nukkumaanmenoajan jälkeen!

Twerkkaus on superkuuma, tosi seksikäs muotitanssi, jossa lantio veivaa ja pakarat pomppii. Jos ei siitä pyllyn hyllynnästä iskä innostu, niin ei sitten mistään!!

Ja onhan pakaroiden pompauttelu ihan ehdoton muuvi pikkujoulujen tanssilattialla. Kun heittäytyy itse villiksi, niin saa kyllä katsojat villiksi, eli nämä liikkeet kannattaa ottaa haltuun nyt!

Eikä twerkkaaminen voi vaikeaa olla, kyllähän joka eukko osaa peppua pyörittää, eiks jeh! Pyysimme ammattitwerkkaajaa näyttämään meille muuvit, jolla tuodaan tropiikin yötä tänne Suomen marraskuuhun ja isänpäivän iltaan:

Petra on dancehallryhmä Queens Of Everything jäsen ja opettaa Bubblin’ Moves tanssikoulussa.

Että juu. Sillä lailla.

Eiiikö se olekaan geeneissä se peräloosterin elastinen vatkaaminen?! Suoraan sanottuna alkoi ihmetyttää, miten näillä lanteilla on saatu lapsia aikaan…

Otetaas uusiksi vielä! Pakarat rennoiksi ja flirttiä peliin! Kyllä nyt lähtee:

Mutta hei, ajatus on tärkein eikö totta! Kokeile ihmeessä kotona, ja raportoi meille kuinka sujui!

Emme ota vastuuta revähdyksistä, murtumista ja aivotärähdyksistä! Emmekä varsinkaan siitä, että lantioliikkeet johtavat toisiin lantioliikkeisiin ja siihen, että teitä on ensi isänpäivänä yksi lisää juhlimassa…!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “K-18 twerkkaus-testi: Nyt hyllyy pylly ja vilkkuu salainen sola!”