Kuumat viestit ja pikkutuhmat kuvat kuulemma piristävät suhdetta. Niitä kannattaa laittaa kumppanille pitkin päivää, niin illalla on todennäköisesti luvassa kiihkeää menoa, väitetään. Eräs aviomies vei homman vielä pidemmälle…

Reddit-saitin käyttäjä kertoi lähettävänsä vaimolleen pitkin päivää kuvia, joiden hän toivoi innostavan ja kiihottavan vaimoa. Kuten kuvia itsestään imurin kanssa ja tekemässä muita kotitöitä!

Tarina ei kerro toimiko herran kikka, mutta ainakin siitä oli hupia jos ei muuta. Ja ehkä jopa siistimpi koti.


Ylin kuva Kipras Štreimikis.

Miesten kuulee välillä valittavan, että naiset kiristävät heitä tekemään kotitöitä sillä, että seksiä tippuu vain jos mies hoitaa osansa. Minkäänlainen kiristys ei tietenkään ole suotavaa hyvässä suhteessa, mutta nämä miehet ovat tajunneet koko kuvion väärin.

Ensinnäkään siivoaminen ei ole vain toisen osapuolen hommaa, paitsi jos niin on sovittu ja se on molemmille ok. Toiseksi nainen saattaa oikeasti suhtautua suopeammin petipuuhiin jos mies siivoaa. Mutta ei siinä ole kiristämisestä kyse.

Vaan siitä, että kun työt ja vastuut jakautuvat tasaisesti, kummallakin on mukavampi olla. Toisen ei tarvitse väsyä työmäärän takia, eikä tuntea olevansa yksin vastuussa.

Mies, joka haluaa auttaa ja tukea vaimoa, ja toimii niin että vaimo voisi hyvin, on kuumempi kuin vastuutapakoileva laiskimus. Ja kyllä, kuva miehestä käsi imurin varressa saattaisi hyvinkin sytyttää enemmän kuin kuva miehestä käsi sukupuolielimensä varressa. Siitä vain testaamaan hyvät herrat, odotamme raporttia!

Lähde.

P.S. Auttaako mikään muu kuin ero, jos mies ei kerta kaikkiaan suostu tekemään kotitöitä?

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Vinkki miehille: lämmittele vaimoa siivousselfieillä!”