Aah se on perjantai! Aika unohtaa arjen paineet ja bailata villisti aamuun asti! Kokonainen viikonloppu edessä, mitä kaikkea sitä ehtiikään!

Ei kun ainiin, minullahan on lapsia…

Toista olivat perjantai-illat ennen! Töistä kenties afterworkeille tai ensin treenaamaan. Sitten viiniä tyttöjen kanssa, ja laittautuminen pitkän kaavan mukaan. Kihartimet, suoristusraudat, irtoripset, kynsilakat, primerit ja highlighterit – kaikki olivat käytössä.

Entäpä pukeutuminen?! Kittanaa ja korkoja! Sellainenkin käsite oli kuin perjantaitoppi. Se oli lyhyt, pinkeä, kimaltava ja ennen kaikkea sexyyy toppi, joka käytiin shoppaamassa sen after workin jälkeen ja puettiin illalla ylle baariin.

Etkojen jälkeen lähdettiin juhlimaan, juomaan ja tanssimaan. Kotiin – tai jonkun kotiin ehdittiin ehkä ennen aamun lehteä. Ja seuraavana iltana uusiksi!

Toista se on nykyään…

Suunnitelmat ovat toki selvät…aah perjantai-ilta! Aika unohtaa arjen paineet ja rentoutua. Kokonainen viikonloppu edessä, nyt ehtii viettää sekä omaa aikaa että laatuaikaa perheen kanssa!

Mutta nyt tänä iltana: vähän herkutellaan, juodaan viiniä, katsotaan hyvä leffa kullan kainalossa… Ollaan yhdessä ja nautitaan! Heti kun saadaan lapset nukkumaan!

Väsytystaistelu alkaa, jatkuu ja lopulta loppuu. Jos tuuri käy niin melko aikaisin! Jes!

Ei muuta kuin naksut esiin, viiniä lasiin, leffa valmiiksi ja odottelemaan että se siippakin hipsii sohvalle ihan just. Perjantaitoppia ei ole, mutta kulahtanut collegepaita käy ihan yhtä hyvin, eikö! Ja nyt kun vihdoinkin on yhteistä aikaa, niin ties vaikka menisi pikkutunneille tässäkin, vink vink…

21.00 ja ihana yhteinen lauantai-ilta voi alkaa!

21.15 herää hätkähtäen. Mitä! Missä olen! Miksi suustani valuu kuolaa! Puoliso ehdottaa vihjailevasti, että mitäs jos siirtyisit tuonne makkarin puolelle kulta, sä kuorsaat ja kuolasit sohvatyynyn ihan märäksi…

Että näin villiä on meno nykyään!

P.S. Jos puuhat oikein hurjiksi yltyvät, saattaa yöllä olla sänkybingon aika…

Artikkelikuva Pineapple Supply Co.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia