Onko sinullakin kaapissasi pitsi-, silkki- tai satiiniunelma, jota olet käyttänyt tasan kerran? Semmoinen, josta kenties haaveilit vuosia, jonka valintaan käytit ehkä kuukausia ja johon sijoitit parin viikon palkan? Kolttu oli kerran päällä etkä voi käyttää sitä enää missään!

Suomessakin on vietetty ”käytä hääpukuasi” -päivää, mutta juttu, jonka me tarvitsemme tänne oikeasti, on hääpukubileet.

Mallia näyttää Scary Mommy -bloggari, joka oli sitä mieltä, että turhaan se upea mekko kaapissa homehtuu, ja järjesti kavereilleen hääpukubailut.

Hauskana lisänä hääpuvussa juhlimiseen oli se, että ”morsmaikkujen” aviomiehet olivat paikalla tietämättä yhtään siitä, mitä tulisi tapahtumaan. Bloggari väittää vieläpä, että se oli miestenkin mielestä yhtä hauskaa kuin rouvien.

Ihan ongelmitta juhla-asuun sonnustautuminen ei kaikilla sujunut, koska vihille oltiin saatettu astella muutama vuosikymmen, muutama lapsi ja hiukan enemmän kuin muutama hiippailu jääkaapille myöhemmin. Mutta kyllä hätä keinot keksii: ei muuta kuin jeesusteippiä joko makkaroihin tai puvun selkämykseen ja johan pelittää! Ja hei, ainakin huntu mahtuu aina!

Hääpukujuhlat pitää ehdottomasti saada Suomeenkin ihan tavalliseksi vaihtoehdoksi viettää hauska ilta. Se sinänsä riittäisi syyksi, että kallis puku saa useampia käyttökertoja, mutta tärkeintä on se, että saa hyvän syyn sonnustautua hääpukuun uudelleen. Suurin osa on valinnut pukunsa siksi, että se oli kertakaikkisen ihana ja kaunein mahdollinen hääpuku. Joten mikä voisi piristää ja ilahduttaa enemmän kuin se, että saa juhlia jossain niin kauniissa asussa?

Sillähän ei ole mitään väliä ovatko juhliin osallistujat naimisissa vai eivät: hääpukuja saa edullisesti kirppiksiltä (ja silloin ei ole edes niin väliä jos koltulle kaatuu viiniä tai tippuu juustonaksun muruja).

Valitsimme Sinulle lisää luettavaa samasta aihepiiristä, ole hyvä:

Testasimme Kimin juhlatyyliin – ei herkille!

Saisko olla glitterivulva ja pinkit häpykarvat?

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia