Kyllästyttääkö harmaa arki? Oletko väsynyt kaurapuuronmakuiseen töihin-päikkyyn-kotiin-vaellukseen? Haluaisitko mieluummin elää kuin Kim Kardashian West? Luksuksen ja glamourin täyttämä elämä on toden totta monen haave. Nykyään esimerkiksi juuri Kim Kardashianin elämää pääsee seuraamaan tv-sarjan lisäksi hänen somekanavistaan, kuten Instagramista. Sitä seuratessa tulee helposti kateelliseksi. Miksi Kim saa elää tuollaista elämää ja minä en?! Mutta kuten hän on sanonut: jos en pidä elämässäni jostain, muutan sen enkä vaan istuskele mankumassa! Otetaan siitä oppia!

Lopetetaan kadehtiminen ja aletaan elää kuten Kim! Sehän on pelkkä asennekysymys, eikös niin? Testasimme, luonnistuuko tavikselta Kardashian-elämä… Mallia otimme Kimin Instagram-tililtä, ja tietenkin myös kuvasimme kaiken, koska Kim Kardashian on myös sanonut että elämän tarkoitus on selfieiden ottaminen!

Aina taviksen elämä ei edes niin paljoa poikkea superjulkkiksen elämästä. Sekä tavis että superjulkkis esimerkiksi nukkuu sängyssä. Siinä sitten on hienoinen ero, että minkä näköisenä ja minkä näköisestä sängystä herätään… Kimin eteerinen sänkymaisema kelpaisi kyllä, mutta onhan myös perhepetikaaoksessa omat hyvät puolensa:


Jos kuva ei näy, katso se täältä.


IHANA MAANANTAI 📷 JONY

Harvasta meistä on otettu vartalomuottia hajuvesipullon valmistusta varten. Kiitos suomalaisen hammashoitojärjestelmän, aika monelta on kyllä otettu valos hampaista oikomishoitoa varten, joten samaistuminen Kimin elämään on tässäkin kohtaa aika helppoa. Nyt juuri ei ole hammaslääkäriin asiaa, mutta eläytymisen voi hoitaa myös näin:


Jos kuva ei näy, katso se täältä.


Kaivoin kuraa tosta pihalta.

Kimiltä kannattaa oppia se, että asenne ratkaisee! Kiitollisuudella pääsee pidemmälle kuin kitinällä, tai ainakin elämä on mukavampaa silloin kun muistaa olla kiitollinen eikä aina mankua kaikesta. Omaksumme ainakin tämän kuolemattoman elämänohjeen: “I’m doin’ it with class, ‘cause I got a big ass.” eli Teen hommat tyylillä, koska peppua on tällä lyylillä!


Jos kuva ei näy, katso se täältä.


Oon niin kiitollinen että Kikyn ansiosta saan olla kuusi minuuttia pidempään töissä!

Vaikka Kim on huippujulkkis, hän on silti nainen jolla on naisen ongelmat. Kuten valuvat sukkahousut. Tai no, ehkä ne eivät hänellä valu koska peppu pysäyttää ne? No joka tapauksessa, sukkiset ovat epämukava vaatekappale, joten sukat jalkaan ja shoppailureissulle:


Jos kuva ei näy, katso se täältä.


Taas meni kaikki rahat Liiteriin…

Kimiltä kannattaa poimia sellainenkin ajatus, että mitä sitä aina hiihtelemään siinä tuulipuvussa tai Marimekon teepparissa. Tyllimekko on paljon nätimpi!! Herättää ihailua myös leikkipuistossa:

https://www.instagram.com/p/Bfg_hXUFS9_/?taken-by=kimkardashian
Jos kuva ei näy, katso se täältä.


Kulissien takaa: En ole sheivannut kuuteen viikkoon.

Tämän kuvan jätimme ottamatta. Kukin voi tahollaan kuvata itsensä loikoilemassa keittiön pöydällä jos tuntuu siltä että elämästä puuttuu vähän glamouria!!

Muista myös nämä Kimin tärkeät elämänohjeet:

– Oikeassa elämässä on vaikea toimia jos on tosi pitkät kynnet.

– Väärän värinen meikkivoide näyttää kauhealta.

– Raskauskilot ovat Jumalan jekkuilua: Haha luulit olevasi tosi kuuma, mitenkäs nyt suu pannaan?!

– Älä koskaan itke tuore meikki naamassa, itke vasta illalla kun meikki on muutenkin kulunut.

– Jos äitisi kaipaa sitä kun lapset vielä asuivat kotona ja oli vilskettä, vuokraa hänelle apina viikoksi.

Kimin sitaatit täältä.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Testasimme: Tavis, näin elät kuin Kim Kardashian!!”