Satiinisia naamioita, sidontaa ja komea miljonääri. Sellaista on BDSM-seksi, kertoo viime vuosien hittikirja- ja elokuvasarja. Huonon Äidin uskalias testiryhmä kokeili pientä pervoilua – kotoa löytyvillä välineillä!

Netistä löytyy kaikki mahdollinen tieto BDSM-harrastuksen aloittamiseen. Internetistä saa sekä välineitä, neuvoja että seuraakin. Nopeasti selviää, että kyseessä on hyvin monimuotoinen harrastus, eikä se suinkaan tarkoita pelkkää piiskan viuhuttelua. Kaikilla BDSM-puuhiin ei liity edes seksi.

Jotkut harrastavat BDSM-touhuja hyvinkin sitoutuneesti ja he ovat esimerkiksi tarkkoja siitä, ketä kutsutaan millaisellakin nimellä. Kirjainyhdistelmä kertoo ydinkohdat: B tarkoittaa bondagea eli sidontaa, D sekä disciplineä eli kuria että dominointia, S sekä submissiota eli alistumista että sadismia ja M masokismia. Harrastaja voi olla kiinnostunut kaikista osa-alueista tai vain osasta.

Monien mielestä 50 Shades of Grey ei kuvaa BDSM-suhdetta vaan on hyväksikäyttöä, sillä BDSM-suhde perustuu aina kaikkien osapuolien suostumukseen. Ketään ei piiskata tai sidota ilman lupaa.

Mutta se teoriasta! On aika pistää pervoilu kokeiluun!

Kuten missä tahansa harrastuksessa, ei välineisiin kannata panostaa ennen kuin tietää onko tämä oma laji vai ei. Onneksi kotoa löytyy kaikenlaista mitä voi hyödyntää! Kokeiluun otimme mukaan erilaista kodin tarpeistoa:

Testiryhmässä keksittiin, että nippusiteethän käyvät näppärästi käsirautojen korvikkeeksi. Halpaa, kätevää ja tuo kivaa ”kuuma remppareiska ottaa turhia kyselemättä” -fiilistä. Sen jälkeen koittikin sitten äkkiä ”nyt on parempi keksiä hyvä selitys ja hyvin äkkiä” -fiilis, kun lasten kotiintuloaika lähestyi uhkaavasti, eikä mistään löytynyt tarpeeksi vahvoja saksia nippusiteiden katkaisuun… Onneksi löytyi, ja lapsille ei tarvinnut alkaa keksimään selityksiä. Vähän turhan jännittävää! Nippusiteille arvosana 2,5/5, saksien kanssa 4/5.

(Huom. olkaa varovaisia, joskus nippusitellä voi saada ikäviäkin jälkiä ranteisiin!!)

Piiskaaminen on monille olennainen osa SM-seksiä. Kodin tarpeista löytyi kättä pidemmäksi paistinlasta. Nooh, seksihän on hyvää jos se on hauskaa, ja kieltämättä siinä on pokassa pitelemistä kun toinen lätkii paistinlastalla menemään..! (Itse asiassa se oli sen verran riemukasta oudosta fiiliksestä huolimatta, että asiaa testattiin myös mattopiiskalla…) Paistinlastalle arvosana 3/5, mattopiiskalle 5/5.

Taviskokeilijalle saattavat suupallot mennä pikkuisen liian pitkälle. Se on remmeihin kiinnitetty pallo, jolla kirjaimellisesti tukitaan suu. Olisiko teippi sellainen kiva kevytversio, mietittiin testiryhmässä. Ei muuta kuin rulla esiin ja teippiä suun eteen. Vähäsen pöljä olo. Ja noh. Tunnelmaa saattoi pikkuisen laskea ihmeellinen mökellys ja huitominen, mitä seurasi keskustelu:

– Mitä? Mikä on?
– *mölinää ja huidontaa*
– Onko sulla joku hätänä?
– No kun en mä pysty puhumaan tän teipin kanssa!
Teipille arvosana 1/5, mikä menee sen piikkiin että puhumattomuus oli liian haastavaa.

Lopputulema oli, että kodin tarvikkeet sopivat tällaiseen leikittelyyn varsin hyvin. Sekä se, että turvallisuusneuvot eivät ole turhaa varoittelua. Ne voivat säästää sekä onnettomuuksilta että erittäin noloilta tilanteilta… jos nyt vaikka niitä nippusiteitä miettii. Ja kieltämättä pihvien kääntely tuntuu vähän erilaiselta sen paistinlastan kanssa nyt…

P.S. Entäpä sensuelli viettely? Testasimme millä tuoksulla mies hurmataan!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Testasimme: Kätevän emännän 50 Shades”

  • Alistuja sanoo:

    Nippusiteistä jää tosi ikävät jäljet jos ei ihan vaan vapaaehtosesti halua pysyä paikallaan.
    Lastaksi valitsisin mieluummin muovisen 😋 ja ihan vyö käy myös hyvin jos pitää siitä että sattuu enemmän.

  • Mia sanoo:

    Aih, en edes uskalla ajatella miten kipeästi nippusiteen reuna hankaa!