Joko olet kokeillut kasvojoogaa? Naamaa vääntelemällä voi kuulemma näyttää jopa kolme vuotta nuoremmalta!

Kasvojoogaan kuuluu erilaista ilmeilyä ja kasvojen lihasten vahvistamista treenillä, jossa vastuksena toimivat omat sormet.

Kun tätä jumppailua tekee päivittäin, kasvojen lihakset vahvistuvat ja kasvavat, mikä tekee kasvoista nuoremman näköiset. Iän myötä ihon alta häviää rasvaa, mikä saa ihon valahtamaan alemmas. Treenatut kasvolihakset nostavat ihoa takaisin ylemmäs.

Kuulostaa hyvältä, eikös?! No semmoinen pikku ongelma tässä on, että naamaa pitää väännellä 30 minuuttia päivässä. Puoli tuntia!!

Siis kenellä on aikaa ja voimia kasvojoogata puoli tuntia joka päivä? Ihan tosi?! Tai kuka muistaa väännellä naamaa niin paljon?

Koska keneltäkään tuskin löytyy aikaa varattavaksi vain kasvojoogalle, pitää naamajumppa hoitaa muiden hommien lomassa. Onneksi siihen on paljon kivoja mahdollisuuksia! Kokeile näitä käteviä vaihtoehtoja ja pian olet sekä tuttavapiirisi että vieraampienkin rakastama – ja nuorekkaan hehkeä:

Työmatkalla

Kun istut bussissa omissa oloissasi ja työnnä kieltä niin pitkälle suusta kuin pystyt samalla kohottaen kulmakarvoja. Saat varmasti istua koko matkan ihan itseksesi!

Palaverissa

Kollega saa kätevästi tietää, mitä mieltä olet hänen ideastaan, kun teet suustasi ensin O:n muotoisen, sitten pistät ylähuulen hampaiden päälle ja alat vetämään suupieliä voimakkaasti ylöspäin.

Ylin kuva Rajeevan MSN.

Kaupassa

Voi olla että saat seuraa kauppareissullasi komeasta vartijasta, kun liikuskelet hyllyjen välissä samalla liikuttaen silmiäsi voimakkaasti ensin vasemmalle ja sitten oikealle. Voit lisätä tähän myös huulien siirtämisen puolelta toiselle!

Kaveria tapaamassa

Reagoi asiaankuuluvasti kaverin juttuihin nostamalla kulmakarvat niin ylös kuin pystyt, uudelleen ja uudelleen! Kerrankin vaikutat siltä, että oikeasti kuuntelet mitä kaverin äijä ja lapsukaiset nyt ovatkaan keksineet!

Puolison kanssa

Puoliso arvostaa varmasti, kun hänen kertoessaan sinulle päivästään avaat suusi niin auki kuin pystyt kymmeneksi sekunniksi ja sitten rentoutat! Totta kai otan sinut vakavasti kulta!

Anoppilassa

Sohvalla istuskellessa ja anopin jorinoita kuunnellessa on hyvä hetki hankkiutua eroon kaksoisleuasta. Työnnä alaleukaa voimakkaasti eteen niin, että alahampaat tulevat ylähuulen päälle. Bonuksena se, että uusia kyläkutsuja ei ehkä enää tule!

Lasten kanssa

Kaikki naamanvääntely käy, varmasti siitä jotain hyötyä on! Ja lisäksi olet lasten mielestä tosi hauska!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia