Sopivan kumppanin etsiminen on vaikeaa. Jos et ole törmännyt puolisoosi jo kouluaikoina, olet aika varmasti ollut kammottavilla treffeillä, joilla mumistaan vaivautuneesti ja mietitään, kuinka nopeasti tuota hyypiötä olisi sopivaa paeta.

Silloinkin, kun ensitapaaminen on tapahtunut livemaailmassa, ei yhteensopivuudesta ole mitään takeita. Vielä epätodennäköisempää deittien onnistuminen on silloin, kun treffeille on päätynyt parin valokuvan ja lyhyen sananvaihdon perusteella.

Mutta nyt tähän voi tulla muutos, lupaa uusi sovellus. Pheramor-sovellus analysoi 11 geeniä ja sosiaalisen median postauksesi ja vertaa niitä kumppaniehdokkaiden vastaaviin. Tarkoituksena on kartoittaa immuunijärjestelmän ja feromonien takana olevia geenejä, jotta sovellus voisi löytää parit, jotka tuntevat voimakasta seksuaalista vetoa toisiinsa.

Feromonit vaikuttavat meihin alitajuisesti, ja kertovat sen, onko joku meistä seksuaalisesti haluttava vai ei. Toisen ihmisen tuoksulla on valtava merkitys, ja jos emme pidä siitä, suhdetta tuskin syntyy.

Ylin kuva Fabrizzio Verrechia.

Lisäksi sovellus etsii tietoa käyttäytymisestämme sosiaalisessa mediassa. Itse tehdyissä deitti-ilmoituksissa on se vika, että ne eivät useinkaan ole todenmukaisia, vaan sellaisia, minä haluamme itsemme nähdä. Sosiaalisesta mediasta etsityn tiedon tarkoitus on välttää tämä harha.

Jotta geenit saataisiin tutkittua, pitää Pheramorille lähettää DNA-näyte, joka pyyhkäistään posken sisäpinnalta. Sillä ja sometietojen tutkimisella sovellus väittää löytävänsä parhaat mahdolliset parit, ja vaivaannuttavat treffit täysin epäsopivien ihmisten kanssa ovat historiaa!

Sovellus pyritään lanseeraamaan ensi helmikuussa. Sitä odotellessa joudumme edelleen tapaamaan ihmisiä baarissa, harrastuksissa, työpaikoilla tai deittisovelluksissa, ja tyytymään siihen, mitä nenämme kohdatessa kertoo. Ehkä se kumppanin tapaaminen on niinkin mahdollista, onhan se toiminut ihmiskunnan historiassa tähänkin asti!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia