Aah, Tinder! Sieltä löytää elämänkumppanin tai seksiseuraa, ihan mitä itse etsii, kertovat käyttäjät. Lisäksi sieltä löytää melko sekavaa sakkia, sekä ehkä juuri sinun miehesi.

Katsotaanpa:

Ai olisi? Olisikohan naisestasikin kiva kokeilla ”salaista säpinää”?

Lyhyt mutta ytimekäs informaatio kieltämättä. Seuraava!

Mites tuon rehellisyyden kanssa? Mutta kiva että rahaa on. Esimerkiksi kenties piankin koittavaa avioeroa varten?!

Ylläoleville herroille kuitenkin pisteet edes jonkinlaisesta rehellisyydestä. Kaikki eivät kerro olevansa naimisissa ennen kuin vasta tapaamisella. Kaksi näistä Tinder-yllätyksistä on tullut treffeille vihkisormus sormessaan. Toinen heistä oli jopa sopinut samaan paikkaan tapaamisen perheensä kanssa heti minun jälkeeni. Tyylikästä eikö totta!

Hän ei ollut ainoastaan yli-itsevarma, hän oli myös naimisissa. Tieto selvisi Googlesta, ei suinkaan herran itsensä kautta.

Entäpä ne miehet, jotka etsivät seksiä mutta eivät välttämättä ole varattuja? Tällaista Tindermunaa olisi tarjolla, maistuisko sullekin:

Mitä näet kuvassa? Minä toivon todella, että näen väärin ja se on vain jalkojen välissä näkyvä lattia…

Niin, kieltämättä ”ihme kysymyksiä”, olet aivan oikeassa!!

Yli-innokaita seksinvonkaajia on paljon liikkeellä. Omaa luokkansa ovat niin sanonut pizzamiehet. He pyytävät toisessa viestissä osoitetta, ja ehdottavat tapaamista alaovella: ”Voit siinä katsoa, että kelpaako.”

Sitten on tietysti pervot:

Pervoilussahan ei ole mitään vikaa. Kukin puuhatkoon sitä mistä tykkää, ja monet näistä ovat rehellisiä ja avoimia asiastaan. Mutta sitten ovat parissa viestissä tai treffeillä paljastuvat pervopetterit. Miehet ovat varmaan 50 Shadesista oppineet, että naisia kiinnostaisi BDSM. Silti vinkkinä herroille, säästetään ne piiskausjutut ja muut erikoisuudet siihen kun tunnetaan vähän paremmin!

Omaa luokkaansa ovat feikkiprofiilit. Vaikea sanoa, mitä siitä saa, että esiintyy jonain toisena..?

Johan oli oikein komea kuvassaan. Harmi vain, että se ei ollut oma, ja nimikin oli eri. Eikä hän tainnut ihan vapaakaan olla. Mutta ehkäpä joku toinen menee lankaan!

Että sellaisia veijareita! Jos joku kolahti, niin ei muuta kuin Tinderiin metsälle, siskot!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yksi vastaus artikkeliin “Menimme Tinderiin ja löysimme sun miehesi (+pari pervoa)”