Aah, Tinder! Sieltä löytää elämänkumppanin tai seksiseuraa, ihan mitä itse etsii, kertovat käyttäjät. Lisäksi sieltä löytää melko sekavaa sakkia, sekä ehkä juuri sinun miehesi.

Katsotaanpa:

Ai olisi? Olisikohan naisestasikin kiva kokeilla ”salaista säpinää”?

Lyhyt mutta ytimekäs informaatio kieltämättä. Seuraava!

Mites tuon rehellisyyden kanssa? Mutta kiva että rahaa on. Esimerkiksi kenties piankin koittavaa avioeroa varten?!

Ylläoleville herroille kuitenkin pisteet edes jonkinlaisesta rehellisyydestä. Kaikki eivät kerro olevansa naimisissa ennen kuin vasta tapaamisella. Kaksi näistä Tinder-yllätyksistä on tullut treffeille vihkisormus sormessaan. Toinen heistä oli jopa sopinut samaan paikkaan tapaamisen perheensä kanssa heti minun jälkeeni. Tyylikästä eikö totta!

Hän ei ollut ainoastaan yli-itsevarma, hän oli myös naimisissa. Tieto selvisi Googlesta, ei suinkaan herran itsensä kautta.

Entäpä ne miehet, jotka etsivät seksiä mutta eivät välttämättä ole varattuja? Tällaista Tindermunaa olisi tarjolla, maistuisko sullekin:

Mitä näet kuvassa? Minä toivon todella, että näen väärin ja se on vain jalkojen välissä näkyvä lattia…

Niin, kieltämättä ”ihme kysymyksiä”, olet aivan oikeassa!!

Yli-innokaita seksinvonkaajia on paljon liikkeellä. Omaa luokkansa ovat niin sanonut pizzamiehet. He pyytävät toisessa viestissä osoitetta, ja ehdottavat tapaamista alaovella: ”Voit siinä katsoa, että kelpaako.”

Sitten on tietysti pervot:

Pervoilussahan ei ole mitään vikaa. Kukin puuhatkoon sitä mistä tykkää, ja monet näistä ovat rehellisiä ja avoimia asiastaan. Mutta sitten ovat parissa viestissä tai treffeillä paljastuvat pervopetterit. Miehet ovat varmaan 50 Shadesista oppineet, että naisia kiinnostaisi BDSM. Silti vinkkinä herroille, säästetään ne piiskausjutut ja muut erikoisuudet siihen kun tunnetaan vähän paremmin!

Omaa luokkaansa ovat feikkiprofiilit. Vaikea sanoa, mitä siitä saa, että esiintyy jonain toisena..?

Johan oli oikein komea kuvassaan. Harmi vain, että se ei ollut oma, ja nimikin oli eri. Eikä hän tainnut ihan vapaakaan olla. Mutta ehkäpä joku toinen menee lankaan!

Että sellaisia veijareita! Jos joku kolahti, niin ei muuta kuin Tinderiin metsälle, siskot!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 8 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

8 vastausta artikkeliin “Menimme Tinderiin ja löysimme sun miehesi (+pari pervoa)”

 • Eroappi sanoo:

  Niin se vain minunkin nykyinen exäni pyöri Tinderissä ja ties missä Facen sinkkusivustoilla, mainosti itseään rehelliseksi ja surkutteli, kun ei ole ketään.. Samaan aikaan katseltiin yhdessä asuntoja ja hain töitä lähempää, että päästään muuttamaan saman katon alle. Joopa, näytin ukolle ovea, kun tämä selvisi. Ja saalistus näyttää jatkuvan..

 • Faktat faktoina sanoo:

  No niin, femakot käyttäneet taas kuudetta aistiaan, ja keittiö psykologin ammattitaidolla esittää asioita faktoina, sujuvasti unohtaen että ne ovat vain katkeroituneen mielen puhkijauhettuja rivienvälien tulkintaa.

 • Ikisinkkuko? sanoo:

  Mä olen ollut kymmenisen vuotta sinkkuna ja ihan liikaa jo näitä nähnyt. Nyt onkin kaikki äpit kiinni.
  Mun pitkä parisuhde kymmenisen vuotta sitten päätty siihen, että mies jäi kiinni vieraissa käymisestä. Vieraissa miehissä. Hänellä oli profiili sivulla jossa etsi miehiä ja harrasteli heidän kanssaan mitä milloinkin. Tästä oli aiemmassakin suhteessa kiinni jäänyt.
  Ihmettelen miksi ihmiset hukkaavat toisten aikaa näillä valheilla. Jos olisin tuonkin tietänyt, en olisi naimisiin ikinä mennyt.
  Nämä pettäjät ja seksinvonkaaja pervoilijat on vienyt totaalisesti innon koko deittailuun. Eipä kai tämmöselle viisikymppiselle mitään noista ”äpseistä” enää löydy.

 • Ihmetys sanoo:

  Mä niin ihmettelen aina näitä tinder juttuja. Omalle kohdalle osunut tosi fiksuja ja kunnollisia miehiä. Ehkä se mitä omaan profiiliin kirjoittaa minkälaisia kuvia laittaa ja minkälaisista miehistä siellä itse tykkää vaikuttaa siihen mitä saa.

 • Fire away sanoo:

  Mä oon just se mikä lähti tuollaisen miehen matkaan, siis varatun kanssa jos oli muuten passelin oloinen – kun peli on selvä ja kyseessä pelkkä seksi niin ne on turvallisia, ei tule oven taakse ulvomaan. Sinkut ei välttämättä tajua että haluaa pelkkää seksiä, ja ihastuminen käy helpommin.. nyt uudessa suhteessa, ja noi hommat ohi, mutta en kadu, en ota vastuuta toisten päätöksistä. En halunnut niitä miehiä omaksi, vain rusinat pullasta.

 • mii sanoo:

  mitä pervoa on SMseksissä? meit on kuule moneen junaan…

 • Qwerk sanoo:

  ”Pervoilussa ei ole mitään vikaa … Säästetään kuitenkin ne piiskausjutut siihen, kun tunnetaan vähän paremmin.”

  Eli avattuna: ”Pervoilu on ihan ok, kunhan et kerro siitä koskaan kenellekään ja ymmärrät hävetä sitä yksinäsi.” Koska vaihtoehdothan tässä käytännössä ovat, että kerrot niistä avoimesti heti alkuun (mikä ei ole sopivaa) tai piilottelet niitä, kunnes vaikuttaa siltä, että suhde voisi kehittyä johonkin (ja olet valehtelija, joka antaa itsestään väärän kuvan).

 • Vapaudessa sanoo:

  Kaunitt jalat! 🙂