Nythän se on aika päivittää vaatekaappi kevään ja kesän ihanilla uutuuksilla. Nettikaupoista löytää vaikka mitä kivaa, johon sonnustautuneena voi kääntää päitä kesäkadulla. Huonon Äidin toimituksen ehdoton suosikkivaate on löytynyt, ja koska se todennäköisesti myy pian loppuun, tarjoilemme teille myös helpon DIY-ohjeen, joilla saat askarreltua nämä ihanuudet itsellesi!

Kyseessä on PrettyLittleThing -nettikaupan farkkusortsit, joissa ei ole kangasta turhaan tuhlattu! Se, että tuuletus pelaa, on tosi tärkeä ominaisuus vaatteelle, johon sonnustaudutaan Suomen kuumassa suvessa. Nämä pöksyt jalassa saa myös ansaitsemaansa huomiota, vai mitä mieltä olet:

Kuva PrettyLittleThing -verkkokauppa.

Saattaahan tässä tulla pieni epäilys, että ovatko nuo kuitenkin hieman liian lyhyet aikuisen äiti-ihmisen käyttöön. Mutta jos muoti kerran on tällaista, niin eipä siihen ole vastaansanomista. Aina uusien villitysten kanssa ottaa aikansa, että silmä tottuu niihin. Mietipä vaikka pillifarkkuja tai bootcut-lahkeita. Varmasti on siis vain ajan kysymys, että nämäkin sortsit tuntuvat ihan tavallisilta ja kivalta vaihtoehdolta niin kaupunkilomalle kuin saaristoretkellekin. Terassilla istuessa ja lavatansseissa kesätuuli löyhyttää miellyttävästi pakaraa, ja sadekuuron iskiessä pöksyt kuivuvat nopeasti koska kangasta ei liikoja ole!

Mutta onhan se myönnettävä, että sortsit saattavat näyttää erilaiselta mallitytön kuin tavallisen tallaajan päällä. Siksipä testiryhmämme kokeilikin sortseja ihan itse! Nappaa tästä asuinspiraatio omaan kesäpuvustoosi:

Joskus saattaa tuntua siltä, että string-malli on hieman liian paljastava. Pakarat on kuitenkin kiva näyttää, koska ne ovat nyt muodissa, joten hyvä vaihtoehto on rikottu malli. Se paljastaa pakaraa hienovaraisen tyylikkäästi, ja sopii erinomaisesti vaikka vanhempainiltaan, sukukokoukseen tai työpaikalle:

On tosiaan aika todennäköistä, että nämä ihastuttavat luomukset myydään loppuun. Mutta hätä ei ole tämän näköinen jos et heti ehdi kaupoille! Nämä tyylikkäät string-sortsit on helppo valmistaa itsekin. Tarvitset vain vanhat farkut ja sakset! Leikkaa farkuista lahkeet pois ja muotoile sitten sortsit edestä ja takaa makusi mukaan. Edestä sortsit kannattaa leikata pikkuhousumalliin jo ihan rusketusrajojakin ajatellen, ja takaa niin, että pakarat paljastuvat kokonaan. VINKKI! Jos haluat että peba näyttää erityisen pyöreältä, leikkaa takaosa kaarevasti pakaroita myötäillen!

Sitten vain pöksyt jalkaan ja kesäkatuja valloittamaan! Varo, ettet aiheuta kolareita – ja muista lätkiä aurinkovoidetta myös pakaroille! Nämä sortsit jalassa löydät varmasti jonkun, joka haluaa auttaa voiteen levittämisessä!

P.S. Jos kuitenkin huolettaa että vilu iskee, muista myös tämä upea Kim Kardashianin juhlalook, joka lämmittää esimerkiksi juhannuskokon ääressä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 34 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

34 vastausta artikkeliin “Testasimme kesän viileimmät farkkusortsit – ei todellakaan tosikoille!!”

 • Ihana uutuus sanoo:

  Kokeilen heti kun sää lämpenee

 • Kyl mäki muuten mutku... sanoo:

  Siis en ikipäivänä voisi tuollaisia käyttää! Tuohon takataskuun ei taida edes Visa mahtua, lompakosta nyt puhumattakaan ja noista enemmän kotikutoisista malleistahan tuo takatasku onkin sitten poistettu kokonaan. Tosin DIY-mallistossa on sentään etutaskut jätetty kivasti paikalleen, joten avaimet ja kännykän sentään saa otettua mukaan. Ja kuten jo entispolvet totesivat no money, no funny. Sitäpaitsi nuo ovat ehkä muutenkin aivan liian persaukisen näköiset ja naapuritkin huomaisivat (koti)taloutemme todellisen tilan.

 • Bronttosaurus sanoo:

  Voi hyvän tähe! Eikö ennää saa sakkojakaan jos perse paljaana toljailee?!

 • Löysänahka mamma sanoo:

  Juu ei sittenkään🥺

 • Mummeli sanoo:

  👍 ja ilman photoshoppailuja jees

 • Pylly hyllyy sanoo:

  Ihanaa🥰🤪😆 tätä lisää!!!

 • Surkunen sanoo:

  Aiheuttaa kolareita kun kuski unohtaa silmänsä väärään suuntaan.

 • Tipitii sanoo:

  Kiitos! 😂 Aivan mahtavaa!

 • Kic sanoo:

  Joskus käy mielessä suuri hämmästys….eikö jotkut katso peiliin ….. ja huomaa että päällimmäinen vaate puuttuu….. myötähäpeää tuntien…..kun kaikki vaan ei sovi kaikille….. eikä edes ole muhkeista muodoista aina kysymys, joskus laihempikin näyttää….. sanotaan vaikka koomiselta, kun asu paljastaa liikaa…. 😉