Ensin leppoisaa yhdessäoloa perheen kesken ja sitten aikuisten laatuaikaa? Lautapelejä ja naurua? Viiniä, juustoja ja romantiikkaa? Sitäkö on perheellisten perjantai-ilta?

Mainoksissa onnelliset perheet kokoontuvat yhteiseen illanviettoon ja viikonlopun aloitukseen. Katsotaan ehkä leffaa, syödään jotain hyvää ja rentoudutaan yhdessä. Perjantaina on aika levätä ja nauttia! Mutta onko tämä saamamme kuva totuus? Sen selvitti Huonon Äidin poikkeustieteellinen tutkimus!

Selvityksemme mukaan pääosa perheellisistä viettää perjantain kotona. Suurimman poikkeuksen tekivät ne, jotka olivat töissä. Jossain määrin vanhempia liikuskeli myös ulkona ajanviettopaikoissa ”bailaamassa”.

Perjantain vietto perheissä jakaantui seuraavalla tavalla:

– 3 % on viettänyt aikaa puolisoa romanttisesti hieroen, yhdessä syöden, ja elokuvaa katsoen. Tässä ryhmässä myös juotiin viiniä ja nautittiin juustoja. Emme osaa samaistua.

– 40 % on asettunut kello 21 sohvalle vähän huilaamaan ja herännyt siitä 30 minuutin päästä siihen, kun kuola valuu sohvatyynylle. Tiedämme tunteen.

– 2 % on saanut lapset jonkun toisen vastuulle ja viettää kallisarvoista vapaata ylikalliissa hotellissa sillä tavalla että on nukahtanut varttia yli kahdeksan. AAH, NAUTI!

– 1 % on saanut lapset jonkun toisen vastuulle ja bailaa villisti. Mitä tarkoittaa ”bailata villisti”?

– 5 % on pelannut oksennuspeliä. Tsempit hei!

– 7 % on pelannut täipeliä. Onnea matkaan!

– 1 % on pelannut kihomatopeliä. Osanottomme.

– 0,2 % on saanut lapset ajoissa nukkumaan. Varmaan valehtelee.

– Epämääräinen lukema kansalaisia ei pystynyt vastaamaan tutkimukseen koska 1.) oli unessa, 2.) oli vanhempainvapaalla eikä siksi tiennyt mistä päivästä puhuttiin, 3.) ei muuten vaan tiennyt mistä päivästä puhuttiin, 4.) ei lastensa huudolta kuullut kysymystä, 5.) ei univajeen takia ymmärtänyt kysymystä, 6.) kaikki edelliset.

P.S. Tutkimuksen luvut eivät ole tieteellisesti päteviä koska emme me tehneet mitään tutkimusta vaan keksittiin nämä hupimielessä omasta päästämme. Ihanaa perjantaita just sulle!!!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta?
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 vastausta artikkeliin “Paljastava tutkimus: Näin perheelliset viettävät perjantaita OIKEASTI”

  • Px5 sanoo:

    Ihan helvetillisen työviikon jälkeen, vihdoin perjantai, ihanaa! Nuorimmainen lapsista influenssassa, mies lähtee (onneksi ottaa koiran mukaan) äijien viikonloppuun mökille puuhommiin. Kaupasta jotain helppoa mikä menee lapsille alas, en todellakaan jaksa kokata isommasti… Tvof katsottu ja sänky kutsuu… Villi perjantai, eikö totta 😳