Niin on kohta tämäkin vuosi saatu lusittua! Huono Äiti kokosi iloksenne koosteen parhaista teoistaan, seksiä unohtamatta!

Elämä ilman herkkuja on teeskentelyä.

Elämä ilman herkkuja on teeskentelyä.

Tammikuussa 2013 Huono Äiti teki yhden uuden vuoden lupauksen. Se oli: ”Aion syödä herkkuja säännöllisesti ja aloitan sen 1.1.2013!”. Se on muuten ainoa lupaus, jonka Huono Äiti teki ja se on pitänyt tosi hyvin!!

Hyvin pian Huonon perhe ilahdutti äitiä kiinnittämällä jotakin käsittämätöntä soopaa keittiön oveen, näin:

Huonon Äidin perhe väittää tällä demonstraatiolla, että Huono Äiti on epäjärjestelmällinen hutilus. Toim.huom. Nerot kestävät kaaosta, yksinkertaiset ja tylsät suorittajat kiillottavat tiskipöytää alvariinsa.

Huonon Äidin perhe väittää tällä demonstraatiolla, että Huono Äiti on epäjärjestelmällinen hutilus. Toim.huom. Nerot kestävät kaaosta, yksinkertaiset ja tylsät suorittajat kiillottavat tiskipöytää alvariinsa.

Huonon sinkkuystävä puhui geishapalloista ja Huono Äiti mietti pesupalloja. Tasan ei käy onnen lahjat. Myös Arki ja sen karuus aina vaan jaksoi puhuttaa: ”Nukkumaan mennessä Muumi on kadonnut. Se ei toisen lapsen mielestä haittaa, koska Muumit ovat läskejä. Toinen lapsi alkaa hillittömän  itkun, koska hänestä Muumit eivät ole läskejä. Vanhempi avaa viinipullon. Pyykkikasa näyttää samalta kuin silloin viimeiksi kun vanhempi koski siihen. Vanhempi siirtää sitä vähän paikasta toiseen.”.

Helmikuussa 2013 Huonon Äidin lapsi loihe lausumaan näin pikku sanaharkan jälkeen” Äiti, voitko hankkia itsellesi mielipidelääkkeet”. Lupasin harkita. 

Huono Äiti antoi myös täydelliset ohjeet kaikille putkiaivoisille urpoille siitä, miten ihanaa naista kohdellaan romanttisesti ja samalla edistetään omia tarkoitusperiä todella hyvin: ”Fakta: Nainen tarvitsee romantiikkaa tasaisin väliajoin. Mitä romantiikka on? Romantiikka on kauniita lauseita tai eleitä, joilla naisen mieli tulee hyväksi. Esimerkkejä lauseista: ”Olet ihana”, ”kaipaan sinua”,  ”teet minusta onnellisen”, ”olisin vain puolikas ilman sinua”, ”tykkään sinusta enemmän kuin kenestäkään koskaan”, ”olen rakastunut sinuun korviani myöten”, ”viet jalat altani” tai jopa ”rakastan sinua.”

Huono Äiti etsi myös Kulahtaneita Muijia ja kohensi heidät, menestyshän siitä tuli vaikka itse sanonkin.

Ja sitten se seksi. Huonon Äidin seksimääritelmästä höpistiin kaiken maailman tiedotusvälineissä suu vaahdossa vaikka täähän on ihan selvä juttu:

”Perheseksi = seksuaalisuuden muoto, johon ajaudutaan, ei pyritä. Tuntomerkit: usein toistuvat päänsäryt, yleinen tyytymättömyys ja pikaiset toimitukset lauantaisaunan päälle. Kausituote. Joskus sitä saa, joskus ei. Ennustettavuus huono.” Tästä lisää täällä ja loput Huonon Äidin kirjassa, jota myydään täällä.

Maaliskuussa 2013 Huonon Äidin lapsi jälleen päästeli suustaan mitä parhainta analyyziä:  ”Äiti, sä et voi pistää mua kännykkäkieltoon – jos tulee ydinräjähdys, en saa sua kiinni.” Totta poikani. Ei voi koskaan tietää.

Myös unikaveri herätti ansaittua kohua, koska sekä aikuiset että lapset ajoittain kaipaavat unilelujaan, joskus jopa todella kipeästi.

Huhtikuussa 2013 Huono Äiti esitti omasta mielestään varsin hyvän päätelmän rakkauden olemuksesta. Rakkaudesta ei tokikaan voi koskaan puhua liikaa!!

Toukokuussa 2013 Huono Äiti harkitsi vessan pesua, makaroonilaatikon tekoa, silitystä ja lakanoiden vaihtoa. Näiden sijaan lakkasi kynnet.

Huono Äiti osallistui myös päiväkodin retkeen taatulla tyylillään:

Arvaa, mitkä kuvan tarjoiluista Huono Äiti hoisi paikalle?

Arvaa, mitkä kuvan tarjoiluista Huono Äiti hoisi paikalle?

Myös kirjajulkkarit tuli pidettyä ja teitä saapui paikalle tosi monta!!

Vasemmalla henkilö, jonka väitetään kirjoittaneen Huono Äiti -kirjan. Oikealla henkilö, eli kustannuspäällikkö Mirjam Ilvas, joka sen oikeasti pisti kasaan. Huomatkaa hullut hymyt!

Vasemmalla henkilö, jonka väitetään kirjoittaneen Huono Äiti -kirjan. Oikealla henkilö, eli kustannuspäällikkö Mirjam Ilvas, joka sen oikeasti pisti kasaan. Huomatkaa hullut hymyt!

Kesäkuussa 2013 Huono Äiti navigoi ja pilasi perheloman, tietenkin.

Heinäkuussa 2013 Huonon Äidin 5 v jälkikasvu lausui: ”Kerro sinne Huonoon Äitiin, että vedit sitten kaikki lapses suklaat. Häpeä!”

Elokuussa 2013 Huono Äiti ei tuhlannut aikaa sukkiin, vaan rakkauteen. Näin meillä mentiin päiväkotiin yhtenä aamuna:

kuva-107

Syyskuussa 2013 kuului Hyytävä ääni Huonon Äidin lapsen sängystä: ”Tilaa eläinläkäri!!! Pehmohylkeessä on reikä!!!

Syyskuussa Huono Äiti myös antoi vinkit elinkaarianalyyzziin. Sekä kävi unohtumattomalla Unicefin ja Pampersin mahdollistamalla matkalla Afrikassa, Mauritaniassa.

kuva-113

Lokakuussa 2013 Huonossa Äidissä tavoiteltiin kiivaasti terveyden syvintä olemusta. Huonon Äidin 5-vuotias tytär myös kommentoi tulevaisuuttaan näin: ”5 v: ’Mun ei enää tarvii mennä päiväkotiin, koska oon oppinut jo kaiken elämästä – seisomaan ja tekemään narusormuksia.’

Marraskuussa 2013 Huonon Äidin kauppa aukesi, ihan sumeeta muuten!!

muki1_mainos

Huono Äiti avasi myös hiihtokoulukautensa Rukalla sekä heräsi hyytävään huuton keskellä yötä klo 03:30: ’Äiti, Muumeilla ei ole suuta!!!’ Sitä tietoa sulatellessa loppu yö.

Joulukuussa 2013 Huonon Äidin joulukalenteri keräsi valtavan suosion ja Huonon Äidin leivontaspesiaalista tuli välitön legenda tiedonvälityksen vakavassa valtavirrassa!

Näiden lisäksi Huono Äiti käytti 318 kertaa viittä huutomerkkiä!!!!!, 515 sydäntä, 110 hymiötä ja hädin tuskin selviytyi omasta sekopäisestä arjestaan tässä sivussa.

Kiitos seurasta tähän asti – vuodesta 2014 tulee entistä ehompi, vauhdikkaampi ja sekavampi! sen lupaan!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia