Oletko hirveän ulkoisen kulahduksen kourissa? Onko tukka pahana ja meikki jämähtänyt niille ajoille kun syljettiin kaverin kanssa kakkumascaraan? Tämä kisa on siis juuri sinulle:

Koska Huono Äiti on hyväsydäminen ja ihana muija, hän kutsuu kolme kulahtanutta muijaa muuttumaan Helsinkiin, Kampaamo Pesulaan! Kulahtaneet muijat saavat kokonaisen hemmottelupäivän eli uudet hiukset, meikkivinkit, drinksua ja hyvää syötävää. Mikä parasta, viihteestä vastaa Huono Äiti lausumalla runoja (tai voin mä olla hiljaakin, miten vaan halutaan, en lupaa laulaa, huom).

Kisaan voi osallistua kirjoittamalla tähän kommenttiriville perustelut siitä, miksi juuri Sinun pitää päästä muuttumaan. Onko esimerkiksi mies jo näyttänyt kotona hiipivälle variksenpelätille ovea? Pakenevatko lapset kellariin? Etkö enää kestä peilikuvaasi? Huono Äiti valitsee kommenttien perusteella kolme naista, jotka saavat muuttumispäivän. Muuttumispäivä on 7.3. 2013 ja jokainen muuttumaan tulija järjestää itse itsensä paikan päälle – Huono vastaa vain siitä kauneusosastosta. Kisaan saa ilmoittautua 24.2.2013 asti.

Ja mikäs on Kampaamo Pesula? No, tietenkin koko maan hiuseliittiä. Pesulan tiimi tekee jatkuvasti kuvauksia, näytöksiä ja sellaisia ihmisiä, jotka haluavat lähteä kampaamosta takuuvarmasti upeilla hiuksilla. Ajattele, siellä he odottavat vain sinua!!! Iiik!!! Vain osallistumalla voit voittaa uuden elämän!!!

https://www.facebook.com/kampaamopesula?fref=ts

P72A8874-2

— Huono Äiti

Artikkelissa on 397 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

397 vastausta artikkeliin “Osallistu kulahtanein muija -kisaan ja voita uusi elämä!”

 • Taaadaddada sanoo:

  Mä oon niiiiiin vanha. Harmaata puskee, iho roikkuu, mikään vaate ei sovi. En kestä katsella itseäni enkä saa restauroitua enää itseäni ihmisen näköuseksi.

 • Jade sanoo:

  YH Suomen turhimmat ihmiset!

 • Katariina sanoo:

  Silmän aluset mustat ku pandalla, ja iho yhtä valkonen ku ei ikin ois auringosta kuullutkaa, hiuksis värii yhtä paljo ku hiilikaivoksessa ja looki just sen mukane et siel kaivos o vietetty jo muutama vuos. Ikääkii vast 22v mut peilist kattoo 35nen. Tarjoilijan töihikin pitäs päästä, mut eihä kukaa haluu tälläseltä harakalta mitää tilata, tiiä minkä lintuinfluenssan vois saada. Pelastusta pikaisesti et se elämä vois ees alkaa.

 • Aksa sanoo:

  No niin… Olen niin ajassa jäljessä, että jopa tämä päivä meni kahdella yli… Hoidan viiden lapsen kuskaamiset, -50 luvun omakotitlon ja työn yksin. Toki siinä välissä voisi ajaa pimeää taksia ja jakaa Halpa-Hallin mainoksia. Toki sekin yön pimeydessä, että kanssa eläjät eivät joutuisi vaihtamaan kadun toiselle puolelle tai lapset näksii painajaisia.
  Meikkaustaitoni… Niin, ei niitä ole… Kamapaajakin yrittää aina olla kannustava. Nyt on sellainen malli ettei tarvitse laittaa. Jos vähän lakkaa, muttei pakko.

  Kaksosten ylioppilasjuhlat tulossa ja kai äitikin josain kuvissa vilahtaa. Niin siksi hemmottelupäivä enemmän kuin tarpeen.

 • Ultsi sanoo:

  Olen 48-vuotias, mielestäni ihan mukiinmenevän näköinen muija. Viime aikoina olen alkanut kuitenkin epäillä maan vetovoiman vahvistuneen, sillä sekä kasvot että tukka ovat alkaneet roikkua oudosti… Olenko ainut joka epäilee, että tämä on kasvihuoneilmiöön verrattavissa oleva muutos maapallon olosuhteissa ja vaikutus tuntuu suoraan omassa habituksessa? Viimeinen pisara oli, kun herttainen brittikollegani (mies, tietysti) pari viikkoa sitten iltatilaisuudessa kuin ohimennen mainitsi, että ”I´m sure you must have been quite a knock-out when younger”. Ilmiselvästi jonkin on nyt muututtava! Nytpä siis käännynkin ”huonon” puoleen (täällä toinen samanlainen, jota sietävät ihana aviomies ja kaksi suloista poikaa) siinä toivossa, että jotain olisi vielä tehtävissä. Onko tämä viimeinen keino tehdä jotain säväyttävää yhdessä teidän kanssanne? Let´s knock them out together!!!

 • AURA sanoo:

  ”Aluksi katsoin, että jonkun naisraukan päähän oli läimästy rotta ja naama vaihdettu väsyneen bulldogin kanssa. Sitten tajusin, että se on mutsis joten päätin olla hiljaa. Tavallaan”

  Näin hienotunteisuudestaan laajalti tunnettu ystäväni lausui nähdessään äitini ihmisjoukossa. Tottahan tuo: viisi lasta synnyttänyt nainen on jakanut kauneuttansa jälkikasvulleen niin runsain käsin, että oma kuontalo on jäänyt pahasti taka-alalle. Tästä esimerkkeinä mm. tummat silmänaluset, roikkuvat posket ja ohuttakin ohuempi ties minkä värinen tukanriekale. Saati kun tuo puolisokea joskus yrittää lätkiä meikkiä ilman laseja naamaan, siitä vasta riemu syntyy.

  Äitini on jakanut urheutta ja rakkautta ympärilleen kaikin voimin, kasvattanut yksin monta upeaa lasta (krhm, mutta ei kuitenkaan yhtään ylimielisiä, vaikka olenkin jo lyhyen tekstin sisällä piiloviitannut itseeni kauniina ja upeana :D) ja ansaitsisi itselleen päivän jolloin keskittyä vain itseensä. Olisi ihana antaa hänelle tämä mahdollisuus ilman opiskelijabudjetin vastaantuloa.

  Sitoudun lapsenvahdiksi, jos onni häntä suosii.