Naisen parasta ennen -päiväyksen lähenemisen huomaa muutamasta tunnusmerkistä. Tarkista, oletko ylittämässä oman parhaan käyttöikäsi:

1. Käyt hierojalla aamupäivällä. Samat hierontapöydästä tulleet viirut pysyvät naamassasi vielä kun heräät seuraavana aamuna.

2. Kasvoissasi alkaa kasvaa karvoja paikoissa, joissa niitä ei ole ennen ollut. Tämän vastapainona hiuksesi ohenevat radikaalisti.

3. Varpaankynsien lakkaus/kantapäiden kovettumat/bikinivahaus/säärikarvat = ihan sama. Puumiahan tässä ollaan, ja kuka on nähnyt karvattoman puuman, jolla on oranssit kynnet, häh?!?

4. Lapset kysyvät hienotunteisesti oliko lapsuudessasi mustavalkoista/dinosauruksia/lentoliskoja/sokeria?

5. Kun lapsesi kysyy sinulta Alkon kassalla, kysytäänköhän sinulta äiti paperit, sinä vastaat kuuluvalla äänellä, että toivottavasti. Eikä Alkon myyjä siltikään kysy.

6. Kun ikääsi kysytään, valehtelet sen alaspäin, mutta et enää pysty pitämään lukua siitä, kenelle valehtelit minkäkin iän.

7. Katselet Youtubesta Samuli Edelmannin virsivideoita ja huokailet.

8. Menet aikuisbalettiin vain saadaksesi hyppiä baletin joulujuhlassa tyllihameessa näyttämöllä kaikkien (säälivien) katseiden kohteena.

9. Hankit koirallesi astrologisen kartan ja uskot vakaasti planeettojen kulmien vaikuttavan elukan ongelmakäytökseen.

10. Tarjoat apuasi 27 -vuotiaalle sinkkumiehelle, joka kaipaa tyttöystävää ja sanot: minä voin järjestää, mulla on paljon hyviä sinkkukavereita. Johon 27-vuotias vastaa: ”Ei kiitos, jos ne on yhtä vanhoja kun sinä. ” (Tämä tarina on muuten tosi).

— Huono Äiti

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Tästä tiedät olevasi ehtoopuolella”

  • Marja-Terttu sanoo:

    Parasta ennen päiväys on kuulema vihkisormuksessa. Huolimatta siitä minkä ikäisenä menee vihille…Tämä on miehen versio siitä

  • Riitta sanoo:

    Ja kun nuorempana kävlit työmaan ohi, perääsi vislattiin ja heiteltiin kuumia katseita, ja sinä olit hämmentynyt. Nykyään sinä heittelet niitä katseita rakannustyömalle, ja siellä ollaan hämmentyneitä.

  • Minna sanoo:

    Hyvillä naisilla ja hyvällä musiikilla ei ole parasta ennen-päivämäärää 🙂