Onneksi olkoon! Olet juuri lukemassa Huonon Äidin perheseksinovellin ensimmäistä osaa! Tästä se lähtee:

Otathan huomioon seuraavat asiat:

Tämä novelli on fiktiota. Tämä ei ole minun henkilökohtainen seksipäiväkirjani. En kiellä ettei siinä olisi vaikutteita erittäin monen haastattelemani ihmisen kokemasta perheseksisistä. Huom!! Kielenkäyttö ei sovi alaikäisille:

Seksiä perhelomalla, nainen:

Ollaan perhelomalla. Lomissa on se ikävä puoli, että tullaan pakollisesti siihen pisteeseen, jossa on pakko olla lähekkäin. Mennä lähelle tuota miestä, jonka pelkkä ihon haju tympäännyttää. Intohimoon on vaikea keskittyä kun pitää pidätellä kättä suun edessä.

Haluan nauttia tästä lomasta enkä voi tehdä sitä jos toinen koko ajan katsoo sillä silmällä, että nyt pitää olla seksiä. Pienessä hotellihuoneessa sitä ei pääse mitenkään pakoon. Tiedän nämä liikkeet jo etukäteen, ensin lapsi nukkumaan, sitten saan parvekkeella viiniä. Mies tarjoilee sitä auliisti. Sitten hän hieroo ohimennen hartioitani vähän kuin näytteeksi, että tätä on kyllä tulossa vielä lisää jos tajuan ymmärtää, mitä hän haluaa.

En jaksa näitä leikkejä. Sanon miehelle, että haluatko panna. Haluaa se, ei se ole koskaan kieltäytynyt paitsi kerran kun sillä oli hirveä flunssa. Silloin ei seissyt. Menen sängylle selälleni, mutta nousen hetken mielijohteesta ja otan mieheltä suihin. Siitä vaan, keskellä hotellihuonetta sellaisessa asennossa, että näen miten Kanariansaarten meri kimmeltää. Mies voihkii ja minä ajattelen, että hyvät on ikkunoista maisemat. Suuhun jää karvoja.

Mies  kampeaa minut sängylle perinteiseen asentoon, jossa on pantu viimeiset 15 vuotta. 10 niistä vuodesta varsin ilottomasti. Nostan jalat hänen selkäänsä, hän tekee mitä luonto on miehille opettanut ja minä makaan siinä odottamassa, että minun vuoroni tulee. Kun mies on  valmis saan suuseksiä, vaikka ihan sama olisi, jos en saisikaan. Se on mekaaninen tyydytys jos sitäkään. Kehun miehen suuseksitaitoja silti, koska toisen loukkaaminen  ei ole tarpeellista. Odotan, että hän kysyy, saitko kuten hän on kysynyt kaikki nämä vuodet ja mitä siihen sitten pitäisi edes vastata. Ei sitä kysytä vastauksen perässä sitä kysymystä.

Menen pesulle, mies jää sängylle seksin jälkihehkuun. Tutkin vessan peilissä rintojeni välissä olevaa luomea ja ajattelen, että sille pitää tilata joku tutkimus. Olen helpottunut siitä, että lomavarvi on  heitetty. Nyt voin ainakin viikon olla ilman miehen jatkuvaa seisokkia selässäni silloin kun haluan rauhassa nukkua näillä lakanoilla, jotka kerrankin vaihtaa joku muu. Sanon vessan jälkeen, että saanko sitä niskahierontaa nyt ja saan minä sitä kuten aina.

 

Ei se hamsterin kanssa suju, mies:

 

Tän oli pikku hiljaa pakko alkaa onnistumaan. Meidän seksielämä on kuollut joskus ensimmäisen ja toisen lapsen välillä vaikka kyllä sitä vähän oli tietysti ollut koska toinen lapsikin oli. Se alkoi siitä kun ensimmäinen lapsi huusi kaikki yöt. Silloin ilta muuttui seksiajasta sellaiseksi ajaksi, jolloin vierekkäin katsotaan samaan suuntaan siihen olohuoneen nurkkaan. Ensin pää toisen sylissä, sitten jalat, sitten ei enää kosketeta. Koskemisesta tulee pikku hiljaa kummajainen, kun sitä ei ole, sen historiakin lakkaa olemasta. Muisti pyyhkiytyy.

Nyt olen sanonut etten jaksa tätä enää. Ei näitä kolmen kuukauden taukoja ja onnetonta pientä, säälittävää räpistelyä tauon päätteeksi. Ei jaksa enää vetää käteensä suihkussa aamulla kun on vaimokin, oli sanottu ja paljon muitakin kauheita sanoja. Vaimo sanoi, että voi  kyllä vetää käteen muttei tosissaan. Halusin  elämän takaisin sellaisena kun se oli joskus ollut. Vaimon oli pakko yrittää koska ei halunnut hajottaa tätä perhettä tämän takia. Yhden seksin saatana.

Vaimo pyysi sitten sänkyyn keskellä päivää. Tulin innostuneena ja leikkiä laskien raivasin sängystä ensin Muumin, satuhevosen ja Chu Chu-hamsterin, joka ei mennyt millään pois päältä. Minä kyllä tiesin, että sitä pitää painaa nenästä, jotta se sammuu, mutta vaimo ei tiennyt. Yritin olla niin kuin vikisevä hamsteri kuuluisi jotenkin tähän kuvioon.

Sanoin, että anna minulle nyt sitä intoa, mitä sinussa ennen oli. Vaimoa alkoi ärsyttää heti. Tunsin miten pidätelty seksiraivo kiipesi häntä pitkin ja kutisti häpyhuulet pieneksi rusinaksi. Mitäs tehdään, hän sanoi sen sijaan ja pyysin, ettei ainakaan mitään tavanomaista ja ennalta arvattavaa. En keksinyt sanoa siihen muuta kuin että jos vaikka suuseksiä ensin vaikka juuri se oli meillä se hyvin ennalta arvattava elementti sängyssä, jossa enää vain nukuttiin.

Näin miten vaimo yritti ajatella seksikkäitä ajatuksia jotta ei pitäisi tehdä hommia liian kauan. En päässyt sille taajuudelle. Hän ehdotti että mitäs jos vaan naidaan rivakasti ja tarttui kiinni elimeeni, joka oli kyllä valmis. Hän ei ollut märkä ja kuittasin siitä,  ja vaimo yritti siihen päälle jotain nauraa.

Sellaisen kymmenen minuutin panemisen jälkeen minua alkoi vituttaa. Vitutti se koko kattaus. Ja niin vitutti vaimoakin. Ei voinut sille mitään kun sanoi minulle, että etkö jo voisi mennä, että saadaan tämä homma pois alta. Se vaan tuli sen suusta. Se tuli kuin pieru ja oli jo elämässä omaa elämäänsä meidän keskellämme.

En halunnut jatkaa loppuun kun miehuus kutistui. Ihan sama koko homma mulle. Erotaan saatana.

 

Copyright Huono Äiti

 

 

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 17 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

17 vastausta artikkeliin “Seksiä perhepedissä”

 • […] Seksiä perhepedissä | Huono Äiti – Onneksi olkoon! Olet juuri lukemassa Huonon Äidin perheseksinovellin ensimmäistä osaa! Tästä se lähtee: Otathan huomioon seuraavat asiat: Tämä novelli on fiktiota. Tämä ei ole minun henkilökohtainen s […]

 • Jaakko sanoo:

  Ei taida olla aivan kuvitteellinen tilannekuvaus pitkäaikaisissa avioliitoissa

  On tuttua tuo kommentti että naisen mielestä aviomiehen pelkkä kosketus ällöttää, seksi ei kiinnosta, ei innosta tai sytytä.

  Kysymys naisille – mitä mies voi tehdä jos pitkän avioliiton jälkeen jossa on tasapuolisesti hoidettu lapset, jaettu rahat, hoidettu kotityöt yhdessä, ei ole alkoholiongelmaa, ylivelkaantumista eikä kolmatta pyörää?

  Ennenkuin joku kyseenalaistaa tasapuoliset kotityöt niin voin todeta että myös vaimoni myöntää että tasapuolisuudessa ei ole moittimista.

  Itselläni ei ole ylipaino-ongelmia, liikun aktiivisesti ja ulkonäkööni olen muuten tyytyväinen – paitsi että se ei siis vaimoa sytytä. Muilla en ole naimisiinmenon jälkeen testannut.

  Seksielämä – silloin kun sitä oli – oli mielestäni ”normaali” vaimon kannalta eli en vaadi mitään kinkyä ja rouvan Iso O on saavutettu yleensä tavalla tai toisella.

  Eli mitä ”kunnon mies” voi tehdä tässä tilanteessa? Aika vähissä ovat miehen mahdollisuudet parantaa asemia….

  Keskusteltu on useampaan kertaan mutta lopputulemana on että ei vain huvita.

  Rouvaa ei kiinnosta parisuhdeterapia, lemmenlomat, romanttinen viini-illallinen tai vastaava. Nehän oletusarvoisesti johtavat seksiin ja se kun ei rouvaa kiinnosta. Kuten joku kommentoi, rouvalla nousevat ihokarvat inhosta pystyyn.

  Kaikesta huolimatta on suhde muuten ollut toimiva käytännön tasolla eikä ajatus avioerosta miellytä mutta ei myöskään miellytä ajatus siitä että vielä monta vuosikymmentä tietäisi nukkuvansa sellaisen naisen vieressä joka kertoo että kosketuksesi ällöttää häntä

  Mitä naiset vastaavat?

 • Pipsa sanoo:

  Voi niin tuttua ja toki surullistakin. Haluaisin kyllä… tuntea ihon ihollani, olla lähellä, tosi lähellä. MUTTA kun katson häntä, halut häviävät. Viinalta tuoksahtava armas aviomieheni. Syy juomiseen olen minä, kysytty on. Olen niin huono vaimo, kun en anna pesää jos hän sitä 3 promillen humalassa keksii kaipaavansa. Voi voi ja lämmin leipä. Paremmat ajat silmissä siintäen menen peiton alle yksin. Mies jää pitämään seuraa pullon hengelle. Tämä EI ollut katkeran vaimon katkera tilitys. Tämä oli vain realismia. Ja tästä voi mennä kohden parempaa.

 • Todella upeeta sanoo:

  Liian tuttua…meillä yhdessäoloa takana jo 15 vuotta, lapset jo teinejä, ikää meillä molemmilla alle 40. Vaikka nyt olisi aikaa seksille, koko asia ällöttää, itseasiassa koko ukko ällöttää. On kivaa vaan makoilla sylikkäin vaikkapa leffaa katsoen, mutta heti kun alkaa hennot suukot satelemaan niskaan, nousee ihokarvat inhosta pystyyn. 🙁 Tämän vuoden puolella seksiä on tullut harrastettua ehkä 3 kertaa (lue: säälipillua, jotta ukko ei masentuisi).

 • Mies sanoo:

  Jos jo pelkästään miehen näkeminen, lähellä oleminen tai mikä tahansa asia ärsyttää suunnattomasti niin mitä realistisia mahdollisuuksia miehellä on tilanteen ja parisuhteen korjaamiseksi?
  Miten hän voi muuttua naistenlehtien sulavaksi hurmuriksi joka valloittaa naisensa vuosien jälkeenkin aina uudestaan? Jos vaikka viikonlopun aluksi ostetut kukat ovat väärän värisiä tai muuten vaan huonosti valittuja ja päätäkin särkee…
  Mikään ei kelpaa, miehellä on vain kusipäisiä vaatimuksia että pitäisi ihan – herrajumala, parisuhteessa – saada seksiä ja olisi kiva että toinenkin siitä tykkäisi.
  Ei auta vaikka kotityöt tehtäisiin yhdessä ja viinaa ei käytetä eikä muitakaan suhteita ole..
  Olisiko naistenkin tarvetta muuttaa asennoitumistaan?

 • Vesku sanoo:

  Seksi on asia jota molempien tulisi haluta. Muuten ei halua kohta kumpikaan… 🙂 Ex vaimoni sanoi, että ”joskus on pitänyt antaa ihan velvollisuudesta”… Mitä helv…? Mikä velvollisuus on antaa itseään puolisolleen? Seksi tai seksittömyys on varmasti kahden kauppa. Toinen ei voi olla yksin se joka pilaa, vaan silloin se toinen on syyllistetty. Jos seksi loppuu, niin mielestäni silloin on puhuminen loppu. Seksi on muutakin kuin se naiminen jossain lomalla, heti akana päivänä, jotta saa asian pois päiväjärjestyksestä. Yhdyntä on seksin huipennus. Seksiä on kuitenkin katseet, sanat, kosketus ja myös oman mielen sisällä kulkevat ajatukset. Silloin kun rakastaa kovin on seksi helppoa…Vai onko? Omalla kohdallani on niin, että rakastan mutta seksistä on tullut vaikeaa. Ja syy siihen on se, että kokonaisuus ei ole niin kuin haluaisin. Haluan seksin olevan tunnetta, katseita, viestejä ja varmuutta, että tää toimii ja molemmat haluaa juuri tätä suhdetta. Mikäli ei ole sitä fiilistä, niin yksin ei voi kahden ihmisen suhdetta kantaa. Harmillinen tilanne, siis se, että seksi ei toimi ihan kunnolla, koska erilaisten netti yms. deittijuttujen jälkeen tapasin ihan vaan naisen, jonka kanssa kaikki muut sujuu tosi hyvin mutta ei ihan ole varmuutta siitä, että missä ”me” menemme. Minä tiedän missä minä menen… ;-)Se epävarmuus saattaa heijastua makuuhuoneeseen ja viedä sitä intohimoa, jota siellä tarvitaan.. Hmm.. Pitänee keskustella kumppanin kanssa 😉
  Ja ne nettideittailuhommat onkin sitten jo ihan kokonaan uuden tarinan aihe…. Miehistä kuulee vaikka mitä mutta on naisetkin aika… veitikoita 😀
  Mites näitä blogeja oikein aloitetaan 😉

 • ellu sanoo:

  Pisin parisuhteeni on ollut reilu neljä vuotta, eli tuohon pisteeseen ei olla koskaan päästy… Kauhistuttaa pelkkä ajatus, koska tuo ei jaksanut huvittaa, ainoastaan tulin surulliseksi tuon luettuani! Nykyinen – ikuinen – mieheni on huippuonnellinen kanssani. Ja minä hänen. Yksi olennainen asia meillä on nyt kohdallaan, verrattuna aikaisempiin suhteisiin: seksi on loistavaa ja siitä puhutaan. Jos puhuminen loppuu, varmaan seksikin loppuu??? Huonostinukkuva pikkuneitini ei seksielämään juuri häiritse, eikä mahassa kasvavakaan… Miten ihmiset päätyvät johonkin noin kauheaan tilanteeseen?

 • mam sanoo:

  Nyt naiset herätys! Jos seksi ei toimi, niin mitä sinä teet asialle? Levität jalkoja ja tylsistyt niin kuin ennenkin?! Miehenä koen, että pääasiassa hoidan itselleni orgasmin ja naiselle. Suurin osa naisista osallistuu suht vähän. On pirun piristävää jos nainen joskus kertoo mitä haluaa tai jopa itse tekee aloitteen ja tekee mitä haluaa. Puhun 40 kumppanin ja runsaan seurustelun kokemuksella.

 • Tarantella sanoo:

  …ennustettavuus tappaa halun ja estrogeenin puute leikkaa päiväunet… sittenpä meillä onkin solmu. Nyt kun haluaisi haluta niin ei haluta, penteles vaikka mitä ajattelis.
  Toinen koputtelee kylkeen ja mie kohta räjähän -ahistuksesta ja ärsytyksestä. Tarttis marenkiläppää, makupaloja ja silityksiä… -vaan.

 • Nuori äiti sanoo:

  Kiitos tästä!
  Nyt tuli kammo pitkiin parisuhteisiin 😀
  Tosin äitini jo totesi joku aika sitten että ”älä sitten kattele yhtä miestä kovin kauaa”.Ehkäpä otan neuvosta vaarin…

 • Piippari sanoo:

  Ensin huvitti. Sitten tulin surulliseksi. Liian tuttua… =( Tosin meillä ei riidellä aiheesta. Ei edes keskustella. Sitä ei ole olemassa, puheissa tai muutenkaan.

 • Tiina Litukka sanoo:

  Sainpas kunnon naurut näin heti aamutuimaan 🙂 Kuulosti niin tutulta. Menneessä elämässä seksi oli kellotettua ja aina samanlaista eli tylsää ja yhdentekevää! Jatka pikaisesti kirjoittelua taas 🙂

 • Ariel sanoo:

  Kiitos, entäs jos ei saa, ei ole saanut kymmeneen vuoteen, ei lomalla eikä lomien välissä? Eikä ole älynnyt lähteä tästä yhtään mihinkään, ei vieraisiin eikä lopullisesti. Eikä siitä voi puhua koska se on jo ajateltu niin kuoliaaksi koko juttu, mies ei sano juuta eikä jaata kun joskus älähdän, että eikö voisi? Enkä enää edes halua, ei lomalla eikä lomien välissä. Not.

 • Silkserpent sanoo:

  Just alkoi talviloma ja meillä menee molemmat tarinat miltei samaa rataa sillä erolla viimeiseen tarinaan, että se olen minä naisena joka olen niin saatanan kyllästynyt tuohon samaan seksiin ja mielikuvitoksettomuuteen siinä. Ei viitti edes yrittää. Tympii… Plaah…

  • Huono Äiti sanoo:

   Se tympii montaa muutakin. Arki tekee meistä seksittömiä tai sitten ihmisen vaan pitäisi vaihtaa kumppania määräajoin….

 • Ride sanoo:

  Kiitos,jotenkin tunnistin itseni tuosta lomaseksi jutusta ……