Marraskuussa pyydettiin lukijoilta hyvän mielen kirjoituksia Huonon Äidin positiivisten tekstien kirjoituskilpailun kautta ja kynät (tai sormet näppäimistöillä) viuhuivatkin mukavaan tahtiin. Tässä 12 kirjoituskilpailun tekstiä, joista sinä hyvä lukija saat nyt äänestää voittajan! Äänestäneiden kesken arvotaan Huonon Äidin uutuustuotteita, joten luehan alta tarinat ja kommentoi kuka sinun mielestäsi ansaitsee voiton, niin olet mukana arvonnassa!

 1. Lupaus perheelleni
 2. Joulussa on taikaa
 3. Tavoitteena unelmaelämä – lapsilleni
 4. Päätin unohtaa adoptiovauvani imetysprojektin ja keskityin olemaan äiti
 5. Never say never
 6. Onnenkantamoisia
 7. Ystävyyden merkitys
 8. Äiti, miksi sulla on niin lerpputissit?
 9. Aina ei onnistu ekalla kertaa – ja se ei haittaa
 10. Ystävä on pelastus jo vain olemalla läsnä
 11. Aina ei suksi kulje mutta lopulta äitiys palkitsee
 12. ”Äiti, eikö tänään olekin kaunis aamu!”

Kuka kirjoitti parhaan tarinan ja ansaitsee voiton, eli mainetta, kunniaa ja muumimukin suklailla? Anna äänesi kommentoimalla tuossa alla, ja kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yksi setti Huonon Äidin UUTUUS ravintolisiä.

Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla kirjoituskilpailun voittajaa äänestäneiden kesken yhden Huono Äiti -ravintolisät tuotepaketin. Äänestysaikaa on 30.1.2022 saakka ja voittajaan, niin arvonnan kuin kirjoituskilpailunkin, ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 107 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

107 vastausta artikkeliin “Huonon Äidin kirjoituskilpailun tuloksia”