Stressaa, väsyttää, potuttaa? Etkö saa nukuttua, vuotaako nenä, vai onko vähän huonompi tukkavuosi? Tai kenties ruuhkavuosi?

Huono Äiti on tehnyt yhteistyötä useiden vuosien ajan pietarsaarelaisen Valioravinnon kanssa ja nyt yhteistyö on saanut uuden muodon: olemme kehittäneet yhdessä Valioravinnon eli Bertil’s Healthin  sisaryhtiön Makrobioksen  kanssa ravintolisät.

Kaikki Huono Äiti -ravintolisät ovat Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja, ja gluteenittomia sekä laktoosittomia. Lisäksi Uni, Stressi ja Hiukset ovat 100% vegaanisia.

Huono Äiti UNI

Käsi ylös kuka nukkui viime yönä hyvin ja tarpeeksi paljon? Niinpä niin. Naisen unta häiritsevät monet eri seikat: vieressä potkiva puoliso, hoivaa vaativat vauvat, kainaloon kömpivät vekarat, tai vaikka Herra Kissa, joka päättää aloittaa yöllisen rallin juuri kun uni oli saapumassa. Ulkoisten seikkojen lisäksi naisia valvottavat, yllätys yllätys, kaiken maailman murheet ja huolet, ylikuormitus, sekä, kiitos biologian: hormonit.

Unettomuus on sietämätön vaiva joka pilaa sekä yöt että päivät. Huono uni lisää sydäntautien riskiä, diabetesta, stressiä, masennusta, ahdistusta ja raivokkuutta. Unettomuus on myös kovin katala vaiva siksi, että unen tulo edellyttää rentoutumista, mutta jos joutuu pelkäämään saako unta tänäkään yönä, rentoutuminen on hyvin vaikeaa. Vähemmästäkin viiraa päässä.

Huono Äiti Uni on melatoniinia sisältävä hyvänmakuinen imeskelytabletti, jonka avulla nukut paremmin kuin vauva. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

Huono Äiti Uni on ravintolisä. Lisätietoa, annostusohjeet ja ainesosaluettelon löydät täältä.

Huono Äiti STRESSI

Oletko taas säntäillyt koko päivän hiki päässä hoitamassa lähinnä kaikkien muiden asioita? Ruokaa pöytään ja pyykkiä koneeseen, mutta muistitko itse syödä ja pitikö varastaa aamulla käyttöön puhtaat kalsarit mieheltä? Tai teiniltä?? Kun kiire ja stressi kaatuu päälle, omista asioista tinkii ensimmäisenä. Ei tässä nyt ehdi itsestään huolta pitää!!

Usein asiantuntevasti opastetaan, että opettele hallitsemaan stressiä ja näin lievennät stressiä ja näin hankkiudut eroon stressistä. Se vaan, että kaikesta stressistä ei voi hankkiutua eroon. Usein ne ovat juuri ne pahimmat jutut, joille ei mahda yksinkertaisesti mitään.

Huono Äiti Stressi on ravintolisä, joka tuo parhaat kasviuutteet mielialan rauhoittamiseen tablettimuotoon. Ashwagandha edistää stressinsietokykyä. Sahrami auttaa rentoutumaan ja tasapainottaa tunnetiloja. B1-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa. B5-vitamiini edistää normaalia henkistä suorituskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Huono Äiti Stressi on ravintolisä. Lisätietoa, annostusohjeet ja ainesosaluettelon löydät täältä.

Huono Äiti MULTI

Koska elämä on harvoin ruusuilla tanssimista, ja kukapa sitä oikeasti haluaisikaan, niissä on nimittäin piikkejä.

Emme voi luvata nuoruudenlähdettä tai ihmeaineita, mutta voimme tarjota kaikki tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet hyvin imeytyvissä muodoissaan optimaalisina pitoisuuksina.

Huono Äiti Multi kokoaa monipuolisen yhdistelmän vitamiineja ja hivenaineita yhteen tablettiin, jotta arjesta selviää helpommin hengissä. B- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki, seleeni ja D-vitamiini edistävät normaalia vastustuskykyä. Rauta ja foolihappo edistävät normaalia hemoglobiinia. Jodi edistää kilpirauhasen normaalia toimintaa ja biotiini edistää ihon ja limakalvojen pysymistä normaalina.

Huono Äiti Multi on ravintolisä. Lisätietoa, annostusohjeet ja ainesosaluettelon löydät täältä.

Huono Äiti HIUKSET

Tukka hyvin, kaikki hyvin? Toivoa sopii!

Ruuhkavuosissa tuntuu että hiuksetkaan eivät voi hyvin.  Hiukset kaipaavat vähän puhtia ja elinvoimaa, ja tässä sitä saa kuurimuotoisesti.

Huono Äiti Hiukset on hiusten sekä hiuspohjan hyvinvointia laaja-alaisesti edistävä tuote kuuriluontoiseen käyttöön. Se rakentaa tehokkaasti uusia hiuksia hoitaen samalla hiuspohjaa. Tuote sisältää biotiinia, peltokorteuutetta, tärkeitä aminohappoja, B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia sekä sinkkiä. Biotiini ja sinkki edistävät hiusten normaalia kasvua, C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista, ja C- ja E-vitamiini suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Ero entiseen on havaittavissa 2-4 kk tehokuurin myötä.

Huono Äiti Hiukset on ravintolisä. Lisätietoa, annostusohjeet ja ainesosaluettelon löydät täältä.

Huono Äiti IMMUNITEETTI

Talvi selättää meidät, mutta sen ei ole pakko! Hervoton nauraminen ja hyvä seksielämä ovat erinomaisia lääkkeitä mihin hyvänsä vuodenaikamasennukseen sekä viluisuuteen,  mutta pimeän talven läpi surffaamista elinvoimaisena helpottaa huomattavasti myös vastustustuskyvyn boostaaminen. Ja villasukat. Kolme kovaa tehoainetta vastustuskyvyn terästämiseen ovat Sinkki, C- ja D-vitamiini ja nyt ne löytyvät yhdestä tabletista. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sinkki ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Huono Äiti Immuniteetti auttaa kestämään elämää paremmin. Laaja-alaisesti vastustuskykyä vahvistava tehoyhdistelmä sisältää tutkitusti immuniteetille tärkeimmät ainesosat optimaalisessa suhteessa ja riittävinä pitoisuuksina.

Huono Äiti Immuneetti on ravintolisä. Lisätietoa, annostusohjeet ja ainesosaluettelon löydät täältä.

 

Huono Äiti ravintolisät valmistuttaa:

Oy Makrobios Ab,
Kappelikuja 6, 02200 Espoo
www.makrobios.fi

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 8 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

8 vastausta artikkeliin “Huono Äiti -ravintolisät apuun kun jaksuhali ei riitä!”

 • Mk75 sanoo:

  Osallistun arvontaan,hyvää joulua

 • Hyvä Äiti sanoo:

  Eiköhän nämä kohta poistu hyllyiltä, kun ei ole hyväksyttyjä terveysväitteitä käytetty..

 • Masua sanoo:

  Jes, nyt on paketit mistä tajuaa heti mitä on. Ulkoasultaan juuri sellaset, että nämä nappaisin mieluusti kaupasta mukaan. Tulispa tarpeeseen, kun terveys lähti kiitolaukalle alamäkeen, vastustuskyky on iha nollissa ja hirmu yllättävää että stressi tiputtaa jo tukanki. No ei yllätä ei, mutta arpavoitto yllättäisi!

 • Masa sanoo:

  Tämä olisi hieno voittaa. Ravintolisät ovat hyvä lisä terveelliselle ruoalle.

 • Zuila sanoo:

  Tosi hyvä idea! Ihanaa, että ovat Suomessa valmistettuja. Parasta näissä onkin just se, että antavat suuntaa jo paketin nimessä, että mihin voivat auttaa. Sopivatko raskaana oleville ja imettäville?

 • Anu sanoo:

  Erinomaisesti laitettu heti se, mihin tämä auttaa. Kun seisot siellä purkki viidakossa ja miettii, mikä mihinkäkin auttaa.. Tässä näkee heti mihin! Kiitos! Ja mukana arvonnassa ehdottomasti. Kaikille tarvetta!

 • Kesä sanoo:

  Vaikuttaa kivoilta. Pirteät pakkaukset

 • Miro sanoo:

  Osallistun arvontaan