Stressaako? Tympiikö? Potuttaako? Aikuisen elämä on ihan tyhmää välillä ja elämä oli paljon helpompaa silloin kun ei tarvinnut itse olla vastuussa edes takamuksensa pyyhkimisestä, vai mitä? Positiivisempi elämänasenne on nyt IN vähän joka suunnalla, mutta miten sen saavuttaisi?

No ottamalla mallia taaperosta! Taaperoilla nyt selvästi on kivempaa! Taaperot harvemmin pyörivät sängyssä puolta yötä miettimässä jotain mitä joku teki päivällä, tai mitä itse teki päivällä, väärin tai melkein väärin. Muista syistä kyllä, mutta siitä ei nyt puhuta.

Heitetään vastuu ovesta ulos ja ollaan vapaampia! Tehdään niin kuin sillä hetkellä tuntuu hyvältä eikä mietitä aina seurauksia! Okei, joskus pitää ehkä miettiä seurauksia, mutta vähemmän kriittisissä asioissa sen voisi jättää vähemmälle? Takuulla* toimii ja kohta on paljon rennompi olo!

Tässä vinkit taaperoisempaan elämänasenteeseen:

1. Jos puoliso on tyhmä, heitä sitä sukalla.

2. Jos ruoka ei maistu, hiero se naamaan. Oman tai kaverin.

3. Jos palkankorotus jää saamatta, heittäydy lattialle itkupotkuraivomaan.

4. Vaikka et heti onnistu, esimerkiksi kissanruoan syömisessä salaa, yritä uudestaan! Tarpeeksi monta yritystä niin ei voi epäonnistua joka kerta.

5. Hypi lätäköissä, luistele pihamaalla, kiipeä puuhun! Ota riskejä, kerran se vain kirpaisee jos menee vikaan!

6. Kun posti tuo kasan laskuja, ota väriliidut ja taiteile laskujen päälle. Kyllä helpottaa.

7. Muista että sinä olet maailman napa. Kaikki palavat halusta kuulla mitä sinulle tänään kuuluu, ja esim. että tuliko millainen kakka aamulla.

8. Vastaa ei kaikkeen. Ihan kaikkeen. Jos haluat vastata kyllä, vastaa ei, mutta toimi niin kuin olisit vastannut kyllä.

9. Anna nopeasti anteeksi. Vaikka toinen olikin ihan tyhmä. Kaunan kantaminen se vasta väsyttävää onkin.

10. Jos kesken kotitöiden herpaantuu tarkkaavaisuus, jätä kesken ja tee jotain muuta. Joku muu voi leipoa piparit loppuun.

11. Äskeinen toimii ehkä töissäkin, sietää ainakin kokeilla.

12. Jos tuntuu että olet prinsessa tänään, niin ole prinsessa tänään. Kruunu päähän ja menoksi. Tai vaippa.

13. Kuuntele sydäntäsi ja muuta mieltäsi silloin kun siltä tuntuu. Muut voivat kyllä sopeutua.

* Rajoitettu takuu, ei voimassa päivinä jotka alkavat T:llä; tiistai, torstai tai tänään.

Ylin kuva Corryne Wooten.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia