Perheellisenä parasta (taiiii pahinta) on se, että mitään ei tarvitse tehdä yksin! Ei esimerkiksi meikata.

Näin meikkaat taaperoavusteisesti:

1. Puhdista kasvot ja levitä niille kosteusvoidetta.

2. Ota esiin meikkipussi ja asetu mukavasti. Voit luottaa siihen, että taapero on jo matkalla auttamaan sinua.

3. Avaa meikkipussi ja kaiva esiin meikinpohjustusaine. Ilahdu demonstratiivisesti, kun taapero
ojentaa tohkeissaan sinulle turkoosia glitterluomiväriä. (Ostettu vuonna 2004 kaverin polttareihin.)

4. Havahdu kesken pohjustustyön loittonevaan läpsytysääneen, joka tarkoittaa taaperon siirtyvän kovaa vauhtia huoneiston toiseen päähän. Huomaa, että myös meikkipussi on hävinnyt.

5. Kun olet kerännyt glitterluomivärin muruset makuuhuoneesta (tai peittänyt ne esim. pyyhkeellä: älä huoli, kaikki tekevät niin) sekä sanoittanut jalkaa polkevalle taaperolle luopumisen aiheuttaman harmin, voit jatkaa meikkaamista.

6. Ole sitkeästi piittaamatta säärtä raapivasta tunteesta. Tiedät, että taapero piirtää kajalilla jalkaasi, mutta se on pieni hinta siitä, että saat rajata silmät rauhassa.

7. Irrota taaperon kädet ja hampaat käsivarrestasi. Selvitä, onko vedenkestävä, posken kautta korvaan ulottuva siipirajaus jotenkin korjattavissa. Ei ole. Palaa kohtaan 1.

8. Googlaa, miten Max Factor Lipfinity -kestohuulipunan saa irrotettua matosta.
Googlaa, miten Max Factor Lipfinity -kestohuulipunan saa irrotettua taaperosta. Taputtele taaperoon kosteusvoidetta ja yritä hierovin liikkein saada huulipuna leviämään häneen niin ohuelti, ettei väriä huomaa.

9. Katso kelloa, huokaise, päätä varata aika ripsien ja kulmien kestoväriin. (Kalenterin mukaan aikatauluusi sopiva vapaa hetki on jo 7 viikon kuluttua.)

10. Selitä jotain ylimalkaista hämmästyneelle hoitajalle, kun jätät punajuurenkukertavan taaperon hänen huomaansa.

11. Lue matkalla menoosi fitness-kuningattaren haastattelu, jossa kauhistellaan sitä, etteivät pienten lasten äidit pidä ulkonäöstään riittävästi huolta!!!

Nimim. Kaunis äiti

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia