”Tämä tarinan alku voi kuulostaa ei niin positiiviseltä, mutta loppua kohti tulee vähän iloisempaa.

Aamu alkoi kiireellä tytön 6 v kanssa koska nukuimme hienosti herätysten ohi (tämä on joku maanantain kirous). Vaatteet niskaan ja suoraan ovesta pihalle kohti koulua, ja vieläpä kävellen. En tiennyt tämän päivän kylmyydestä joten suoraan sanottuna olimme molemmat pukeneet päin persettä. Pääsimme koululle jääkalikkoina, mutta kumminkin perillä.

Koulun jälkeen opettaja sanoi kuinka neitini vieläkin jatkaa hiustensyöntiään (kyllä pienestä asti tälläinen tapa jota ei pois olla saatu) ja sanoi että ei mikään auta. Keskustelin TAAS tästä samasta aiheesta tyttäreni kanssa kuinka hiuksia ei kuulu syödä. Ei mennyt kuuleviin korviin ja siitähän se ilon irti otti kun huomasi että saa minua kiusattua sillä että imee hiuksiaan.

No minä kuumeisesti mietin että leikatako sen hiukset pitäisi, mutta kun ei malta, kiharat pyllyyn asti. Mitkään kampaukset ei pidä hiuksia niin että ei niitä saisi syötyä, paitsi ranskanletti. Minähän olin päättänyt jo teini-iässä että sitä kampausta _en koskaan_ opettele koska se on jo niin haastavan näköinen että aivoni ei ymmärrä tätä.

Pitkän hiusten takkuamisen jälkeen avasin Googlen, kirjoitin hakukenttään ”ranskanletti” ja eikun tuumasta toimeen! Ja yllätyin! Minä, 28 v rähmäkäpälä opiin tekemään sen! Ja niin koko päivä muuttui paremmaksi vain sen takia että opiin tekemään ranskanletin. Äiti oli tyytyväinen ja tyttö. Joten mitä tästä opimme, never say never.”

Nimim. Hannemarjaana

Tämä on yksi Huonon Äidin positiivisten tekstien kirjoituskilpailuun lähetetyistä kirjoituksista. Mikä kirjoituskilpailun teksteistä ansaitsee sinun mielestäsi voiton? Äänestä voittajaa ja olet mukana Huono Äiti -tuotepaketin arvonnassa!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia