Some on täynnä upeita jouluaskarteluja ja varsinkin erilaisia kransseja. Löytyy havukranssia, joulupallokranssia, karkkikranssia ja makrameetakin varmaan, mutta kovin monella ei (vielä) löydy prinssinakkikranssia! No kohta löytyy, pistetään trendaamaan!

Prinssinakkikrassi

  • 1 paketti voitaikinaa (5 levyä)
  • 1,5 pussia prinssinakkeja (n. 40 kpl)
  • 1 kananmuna

Lämmitä uuni 185 asteeseen. Leikkaa sulaneet voitaikinalevyt ensin puoliksi. Jokaisesta levystä tulee kaksi neliötä. Leikkaa neliöt vielä neljäksi neliöksi. Kääri prinssinakit neliöiden sisään. Nakki tulee poikittain neliön päälle ja kulmat yhdistetään nakin päälle painamalla.

Asettele seppeleen muotoon leivinpaperin päälle uunipellille. Isompaan kranssiin tulee n. 27 nakkia ja pienempään n. 9 nakkia. Ylijääneet palat voit paistaa pellin sivuilla. Riko kananmuna kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Voitele voitaikina. Paista 25-30 minuuttia.

P.S. Jos ja kun tulee kokeiltua, niin jaa tulokset meillekin tägäämällä Instassa @huonoaitiofficial tai #huonoäiti ja tietysti #prinssinakkikranssi

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia