”Tämä tapahtui muutamia vuosia sitten. Puoliso oli reissussa ja auto hajosi satojen kilometrien päähän. Mietimme pari päivää, että miten saamme auton pois, mutta sitten tuttu vaihtolava-auton omistaja sanoi, että saamme hänen autoa lainaa. Mikä onni! Kävimme hakemassa auton ja se korjattiin, ja auto toimi taas loistavasti.

Meni pari viikkoa, kun puoliso sai sairauskohtauksen. Hän toipui ja kotiutui nopeasti. Mikä onni! Silloin aloin lukemaan kirjaa havaijilaisesta Ho’oponopono-menetelmästä eli Joe Vitalen Ei rajoja – takaisin nollatilaan.

Puoliso kerkesi olla kotona 2 yötä, kun kotona tapahtui vesivahinko. Siinä vaiheessa tuntui jo, että mitä vielä on tulossa. Vakuutus korvasi, mikä onni! Luin kirjaa ahkerasti ja opettelin siinä olevia oppeja. Keskityin puolisooni täydellä teholla. Vahingon remontti tehtiin kesän aikana.

Kaikki meni hyvin…. kunnes parin kuukauden kuluttua puolisoni joutui liikenneonnettomuuteen. Elämä pysähtyi. Ensihoitajat tulivat pian ja panivat puolison ambulanssiin. Sitten alkoi piinaava odottelu. Puoliso soitti illalla klo 23, että kaikki on hyvin. Ainoastaan pieniä murtumia. Oma turvatyyny eli maha oli auttanut suojaamaan sisäelimiä. Mikä onni!

Olin niin onnellinen, kun sain vielä jatkaa elämääni hänen kanssaan. Silloin ymmärsin, että kaikki on niin pienestä kiinni. Hetki, kun toinen on poissa. Luin kirjaa uudelleen ja jatkoin harjoitteita.

Meni pari viikkoa, kun olin siirtämässä rahaa tyttäreni tilille, niin en ollut uskoa silmiäni. Saldo näytti satoja tuhansia. Olin voittanut arpajaisista viikkoa aiemmin. Eli ei pidä pienten, eikä suurten vastoinkäymisten kohdalla antaa periksi. Pitää vain uskoa, luottaa ja toivoa, että jonain päivänä se onni potkaisee jollakin tavalla. No, seuraavan vuoden aikana tuli noita netti- ja fb-voittojakin ihan viikoittain, välillä pieniä, välillä isompia.

Tämä tarina on totta.”

Nimim. Alli

Tämä on yksi Huonon Äidin positiivisten tekstien kirjoituskilpailuun lähetetyistä kirjoituksista. Mikä kirjoituskilpailun teksteistä ansaitsee sinun mielestäsi voiton? Äänestä voittajaa ja olet mukana Huono Äiti -tuotepaketin arvonnassa!

Artikkelikuva S&B Vonlanthen.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia