Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Holiday Club.

Jos luulet, että tarvitset aina pitkän loman pystyäksesi rentoutumaan, olet väärässä. Tutkimuksen mukaan me saamme hyvän loman myös lyhyestä lomasta, jos loma on hyvin suunniteltu ja me muistelemme sitä jälkikäteen. Ihmisen mieli kun muistaa viimeisimmät asiat parhaiten.

Syysloman pituus ja sijainti syksyssä keskellä kiivainta työaikaa aiheuttaa aika ajoin tuskaa ja hammastenkiristystä. Monella syysloma on tätä sorttia:

– Vanhemmat menevät töihin, kun eihän tässä nyt tarvitse mitään lomaa ottaa!

– Töissä puhelin piippaa koko ajan, mutta ei suinkaan työkiireiden takia, sillä ”kaikki muut” ovat lomalla. Vaan…

– …puhelin piippaa, koska lapsilla on asiaa ihan koko ajan.

– Esimerkiksi sitä, että saako ottaa jätskiä.

– Sitten sitä, että miksi ei saa ottaa jätskiä.

– Sitten sitä, että ai mitä oikeeta ruokaa kun ei täällä ole mitään.

– Sitten sitä, että saako nyt ottaa sitä jätskiä.

– Sitten sitä, että mulla ei oo mitään tekemistääääää!

– Sitten vielä sitä, että millon sä äiti tuut?

Että sellaista säätöä sitten!

Pahimmillaan syysloma ei ole lomaa kenellekään. Töissä tulee tuplakuormitus siksi, että kotiasioita pitää päivystää koko ajan. Lapsilla on ikävä sekä kavereita että vanhempia ja jopa koulua, kun päivät yksin kotona ovat niin pitkiä.

Tästä huolimatta syyslomaa ei aina voi koko lasten loma-aikaa pitää. Mutta jos voi, niin silloin siitä kannattaa ottaa ilo irti, sen sijaan että ollaan semilomalla ja semitöissä, joka yhteenlaskettuna tarkoittaa sitä, että koko paketista vaan väsyy normiarkea enemmän. Ja kuten totesimme alussa, lomaan ei tarvita koko viikkoa.

Jo viikonloppu auttaa kummasti, jos pidempi loma ei juuri nyt onnistu. Sillonkin pääsee eroon arkisista kuvioista, syömään jonkun toisen laittamaa ruokaa ja kellumaan kattoon tuijotellen.

Holiday Clubin kylpylöissä pääset varmasti irti arkisesta pyörityksestä, olipa sinulla aikaa sitten lyhyemmälle tai pidemmälle lomalle!

Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Luonnonystävä voi suunnata luonnonrauhaan nauttimaan syksyn väreistä ja tunnelmasta. Kutsuisiko vaikka Kuusamo sinua? Vai olisiko Euroopan pohjoisin kylpylä Saariselällä sopiva elämys? Jos taas lomalla on parasta se, että kerrankin ehtii kulttuuririentoihin ja shoppailemaan, kannattaa valita kylpylä isosta kaupungista, kuten vaikka Turusta tai Tampereelta.

Holiday Clubin seitsemästä Suomessa sijaitsevasta kylpylästä löytyy joka perheelle suosikki! Jos teitä on isompi porukka reissussa, niin Holiday Clubin loma-asunto erinomainen valinta. Niistä löytyy täysinvarusteltu keittiö ja sauna, ja tilaa joka iikalle!

Parasta kylpylälomassa on tietysti se, että säästä ei tarvitse murehtia! Allasosastolla ja saunoissa on takuulämmintä ja vesi turkoosia. Vaikka altaissa lilluminen onkin kaikenikäisten lempipuuhaa, Holiday Clubin kylpylöistä löytyy tietysti paljon muutakin tehtävää. Osassa kylpylöitä on lasten suosikki Angry Birds Activity Park tai Superpark.

VINKKI: Kunnolla riehuneet ja uineet lapset nukahtavat aikaisin – ja vanhemmille jää kahdenkeskistä aikaa 😉

Allasosastoilta löytyy tietysti saunat ja vesiliukumäet, ja onpa monessa myös ohjattua liikuntaa, jos et halua levätä koko lomaa!

HUOM! HUOM!

Vielä ehdit varata unelmiesi syysloman – ja nyt se kannattaa! Sillä koodilla HUONOAITI saat nyt 15% alennuksen majoituksesta kaikissa Holiday Clubin kohteissa! Klikkaa tästä varaamaan syyslomasi!

Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Holiday Club.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia