Tämä on kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Holiday Club.

Syksyssä on puolensa – ja puolensa.

On niitä kirpeitä aurinkoisia aamuja ja retkiä sienimetsälle. On ruskaa ja ensimmäiset riitteet vesilammikkojen pinnalla. On syysmyrskyjä, joiden ujellusta voi kuunnella viltin alta ja tuntea olevansa romanttisen kirjan päähenkilö.

Ja sitten on se toinen puoli.

vesilammikko asfaltilla

Toiseen puoleen kuuluu kaikkea vähemmän riemullista.

Aamu aamulta enemmän pimeää ja enemmän väsymystä. Ilta illalta enemmän pimeää, ja lopulta pimeässä tarvotaan jo aikaisin iltapäivällä.

Jäätävää tihkua naamaan. Vaakaräntää naamaan.

Itseä väsyttää, lapsia väsyttää, kaikki kiukuttelevat.

Kuraa on koiran tassuissa, kuraa on omilla housunlahkeilla, kuraa on koko piha täynnä ja kuraa on varsinkin lapsen kumisaappaissa. Saman saappaan sisällä on märässä villasukassa palelevat varpaat ja saman saappaan alle pitää kiskoa rispaantunut kurahousun kumppari, ja jos siinä kohtaa ei oma kynsi taitu niin ei sitten missään. Vieressä kaatuu kauppakassit pitkin pihaa, ja sitten on kurassa jogurttipurkit ja tomaatit.

tummia puita ja pilvinen taivas

Mutta kestäähän tätä kun tätä kestää vaan monta kuukautta, ja justiinsa oli kesäloma ja joulukin tulla jollottaa!!

Ei tässä mitään syyslomia tarvita perskule, kyllä mennä porskutetaan kurassa ja sohjossa ja pimeydessä!

Töistä päiväkodin kautta läpi hyytävän vesisateen kotiin tiski- ja pyykkivuorten luo, ei tarvi auttaa, ei mun tarvi levätä!

Mutta voisihan se lepo tulla tarpeeseen. Elämä on pääasiassa arkea, mutta ei kuitenkaan pelkkää arkea…

Ehkä sitä voisi ottaa tauon? Viettää kiireetöntä aikaa yhdessä, tai yksin?

Jospa sitä kuitenkin antaisi itselleen luvan relata ja nauttia syksystä ja syyslomasta jossain, missä ei varmasti palele ja jossa kastuu vaan jos itse niin haluaa?

Vaikkapa syyslomalla Holiday Clubin kylpylässä!

Kylpylälomassahan on se erinomainen puoli, että siellä voi tehdä mitä lystää. Voi vaikka vaan maata sängyssä lepäämässä, syödä jonkun muun laittamaa ruokaa ja käydä saunassa, jos muuta ei jaksa.

Tai jos omia akkuja lataa kaikken parhaiten kunnon aktiiviloma, niin Holiday Clubin kylpylöissä pystyy treenaamaan kunnolla koko loman. Treenattuja lihaksia voi sitten palautella altaissa lilluen tai vaikka hoidoissa, aah!

Jos tahtoo reippailla luonnossa ihailemassa ruskaa, siihen löytyy mahdollisuuksia varsinkin Holiday Clubin pohjoisemmissa kylpylöissä – ja ulkoilun jälkeen kelpaa saunan ja porealtaan lämpö! Jos taas mieluummin pakenet loskaa ja viimaa sisätiloihin koko loman ajaksi, tekemistä riittää silti.

Toki kylpylään voi lähteä myös kaupungin sykkeeseen, vaikkapa Tampereelle. Samaan reissuun voi yhdistää teatterielämyksen tai shoppailukierroksen.

Kylpylälomaa voi mennä viettämään ihan omassa rauhassaan, kavereiden kesken, kullan kanssa tai koko perheen voimin. Jokaiselle ja jokaiseen makuun löytyy aktiviteettia – tai sen puutetta!

Lasten kanssahan kylpylä on ykköskohde. Lähes jokaikinen lapsi rakastaa vedessä peuhaamista, ja jokainen vanhempi tykkää katsoa lasten iloa. Ja Holiday Clubin sisäleikkipuistot, keilaradat, minigolfit ja muut puuhat takaavat sen, että kurahousut voi jättää hetkeksi naulaan! Sadesäälläkin riittää kiinnostavaa tekemistä sisätiloissa, ja kastuminen on vapaaehtoista.

Minkälainen syysloma olisi juuri sinun makuusi? Tutustu vaihtoehtoihin Holiday Clubin sivuilla ja huomaa, että koodilla HUONOAITI saat -15% alennuksen Holiday Clubin majoituksesta! (Huomaa, ei ääkköisiä koodissa) Koodi on voimassa kaikissa Holiday Club kohteissa 22.12.19 saakka. Varaa syyslomasi tästä!

Tämä on kaupallinen yhteistyö. Yhteistyössä Holiday Club.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia