Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Holiday Club.

Jos on, niin huippua! Voit taputtaa itseäsi selkään, olet varmasti yksi Vuoden Vanhempi 2020 -finalisteista. Jos ei, niin ei hätää, ei meilläkään. Hyvin kyllä ehtii vielä! Tässä muutama vaihtoehto virkistävään talvilomaan:

Vaihtoehto A

Lapsilla on loma, mutta vanhemmilla ei. Ei ole enää lomapäiviä varastossa tai niitä ei ollut tarpeeksi alkuunkaan. Eli ihan turhaa edes miettiä lomia yhdessä perheen kanssa, todellisuudessa kun kuitenkin lapset kyllästyvät kotona samalla kun pallottelet puolison/eksän/naapurin kanssa etätyöpäivien vuorottelussa. Voi myös antaa perheen teineille työksi pienempien vahtimisen niin saa mennä rauhassa toimistolle töihin. Tämä tosin vaatii suuren määrän suostuttelua ja/tai lahjontaa.

Tai entäs jos mennään viikoksi mummolaan, kuten omassa nuoruudessa tehtiin? Sinne kantamaan puita leivinuuniin että saa aamupalaksi leipää. Mummon kanssa voi ulkoilla ja käydä vaikka pilkillä! Siis jos jossain on kestävää jäätä tänä talvena. Paitsi jos mummo lähti kuukaudeksi espanjaan viettämään kuuskymppisiään, ja toiset isovanhemmat ovat vielä työelämässä.

Vaihtoehto B

Lomaillaan kotona! Varsin varteenotettava vaihtoehto, ja kotilomasta voikin odottaa rentoa yhdessäoloa ilman turhaa stressiä. Kun nyt kaikille on saatu lomapäiviä edes jonkin verran, voidaankin viettää aikaa yhdessä perheen kesken rennosti liikkuen, ulkoillen ja nauttien!

Voidaan vaikka lähteä hiihtämään! Tosin ensin pitää jotenkin saada lahjottua/uhkailtua/kiristettyä esiteinit ja teinit lähtemään ulos, ja pukemaan tarpeeksi päällensä, hanskat ja pipo myös! Sitten pitää etsiä lähin hiihtolatu. Joka on sula, koska ilmastonmuutos tai mikä lie, mutta siellä on silti enemmän hiekkaa kuin lunta. Unohdetaan hiihtäminen, ja mennään luistelemaan! Kaupungin tekojääkenttä nyt ainakin on kunnossa, vaikkakin ehkä tupaten täynnä, koska muillakin on loma ja samat ajatukset. Sitten voidaankin seuraavat päivät valittaa kipeitä jalkoja, koska ei tietenkään tullut mieleenkään valmistautua luisteluun fyysisesti jotenkin, eihän se raskasta voi olla… siihen jäikin ne ulkoilut!

Loppuviikko meneekin joutuisasti (hah!) lasten tappelua kuunnellen, sisarusten välit kun kiristyivät jo ensimmäisen lomapäivän aikana sietämättömiksi eikä tiivis (ja tylsä, kun ei ole mitääään tekemistäääää) yhdessäolo nyt ainakaan ole parantanut tilannetta mitenkään. Onneksi on ne puhelimet, tabletit ja pelikoneet.

Vaihtoehto C

Entäs jos lähdettäisiinkin oikeasti pakoon sitä arkea? Kodin ulkopuolella loma tuntuu heti paljon enemmän lomalta. Huonon Äidin lukijana saat nyt Holiday Clubin talvilomat etuhintaan!

Holiday Clubin kohteissa voi majoittua mukavasti loma-asunnossa, vuokramökissä tai vaikka ihan kylpylähotellissa, jossa Joku Muu valmistaa ruoan ja siivoaa jäljetkin vielä, ei tarvitse kuin kävellä valmiiseen pöytään ja sieltä suoraan aktiviteetteihin! Joita riittää, on hiihtämistä, laskettelua, tai vaikka lumikenkäilyä! Holiday Clubin kohteissa ei tule tylsää! Aktiviteetteja riittää paljon Saariselän huikean pitkästä pulkkamäistä huskysafareihin, ja kylpylän lämpimiin poreisiin.

Mukaan mahtuu koko perhe, sillä vuokramökkeihin mahtuu isompikin lomaporukka ja osassa loma-asuntoja tilaa löytyy jopa 12 hengelle. Voi ottaa vaikka mummon/kummin mukaan uimaan lasten kanssa samalla kun itse nauttii rauhasta Harmony Spa -hoitolassa. Lisäksi voit tarvittaessa valita lomapakettiin esimerkiksi lemmikkiystävällisen huoneen tai vauvan sängyn.

Holiday Clubin lomat ovat myös lompakolle ystävällisiä, ja maksamisessa on joustoa! Voit varata loman nyt ja maksa vasta kohteessa, tai maksaa heti ja säästää! Maksamalla hotellihuoneen varauksen yhteydessä saat jokaisesta lomayöstä 10 euron alennuksen.

Koodilla HUONOAITI saat 15 % alennuksen Holiday Club kylpylälomista. Tarjous on voimassa, kun varaat lomasi verkkokaupasta 31.5.2020 mennessä (majoittuminen 31.12.2020 mennessä). Alennuskoodi koskee kaikkia majoituksia verkkokaupassa saatavuuden mukaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia