Kuuma kesä on muisto vain, ja aamulla paleltaa.

Myös kesän aurinko on muisto vain, ja aamulla on pimeää kuin kröhöm, siellä paikassa, jonne ei aurinko paista..!

Pimeydessä on tietysti se hyvä puoli, että kukaan ei näe kovin tarkasti sitä, miltä näytät. Mutta äläpä hätäänny, vaikka pyörisit yhä yöpaidassa tai pyjamassa!

Varsinkin viimeksimainittu on nimittäin trendien huipulla oleva asu, joka käy tyyliasiantuntijoiden mukaan niin töihin, illalliselle kuin juhliinkin. Päiväpyjamassa ovat esiintyneet ainakin Kate Moss, Rihanna ja Victoria Beckham. Viimeksimainittu suosittelee pyjamaa asuksi lentämiseen, juhlimiseen ja asuksi makuuhuoneeseen. Nukkumiseen vai muihin puuhiin, sitä ei täsmennetty…

Mikä erinomainen uutinen! Oikeastaan nyt kun miettii, niin miksi me edes vaivaudumme käyttämään jotain farkkuja ja neuleita? Saati sitten tiukasti istuvia kotelomekkoja tai muuta hankalaa? Sillä pyjama on housut ja paita, ja minne muka ei voi mennä housuissa ja paidassa! Nykyisen, joustavan juhlaetiketin ansiosta housuasu voi käydä ihan mihin tahansa juhlaankin, joten tokihan se nyt passaa myös tavismamman arjen kaikkiin tilanteisiin.


Kuva Sandracihle, ylin kuva Rosie Kerr.

Tyyliasiantuntija kertoo, että paras päiväpyjama on tehty harjatusta puuvillasta tai ylellisestä silkistä. Mutta kuka sitä nyt niin syynää, luontokin kiittää kun käytät sitä pyjamasettiä jonka jo omistat. Esim. joku 1990-luvulla ostettu polyestersatiininen pyjama on oikein jeppis, siinä on juhlavaa kiiltoa ja sähköistyvää säpinää!

Tyyliasiantuntijan vinkit:

– Jos et halua näyttää perunalta/ perunasäkiltä, käytä asun kanssa vyötä. (Me sanomme, että älä käytä, jokainen rakastaa perunaa! Sitäpaitsi koko idea menee pilalle jos asuun pistää jonkun kiristävän vyön.)

– Varmista, että lahkeet ovat leveät, ja täydennä tyyli korkokengillä. Myös matalat korkkarit käyvät. (Me sanomme, että mitkä tahansa talvisämpylät käyvät ihan hyvin kengiksi. Tyyliasiantuntijan ei ehkä tarvitse tarpoa loskassa rattaita työntäen, mutta meidän tarvitsee.)

– Jos olosi on alipukeutunut, panosta meikkiin ja kampaukseen. (Esim. hätäponnari tai äitinuttura ja eiliset meikit on kiva ja näyttävä kombo!)

– Muista, että pyjamatrendin idea on luksus, ei laiskuus. (Ymmärsikö joku tuon lauseen? Me emme ainakaan.)

Että ei muuta kuin pyjamassa töihin ja bileisiin! Valitettavasti paitulin asustamiseen ei annettu mitään tyyliohjeita, mutta esimerkiksi pitkät kalsarit ja kylpytakki tai talvitakki täydentävät myös paitulin ihastuttavaksi asuksi kaikkialle! (Ja hei, kuka muka erottaa, onko sinulla ylläsi tunika ja legginsit kallista kotimaista designia vai paituli ja kalsarit? Samaa materiaaliahan ne ovat!)

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia