Luo katseesi siellä sohvalla röhnöttävään urokseen. Olisitko uskonut, että sieltä on lähtöisin maailman kuumimmat trendit juuri nyt?

Emme mekään… Mutta nyt on aika nähdä suomalainen mies uusin silmin. Sellaisin silmin, joilla kansainväliset muotitalot heidät näkevät. Jo pitkään on hoettu, että ”kyllä suomalainen mies on kaunis”. Turhaan luulimme että se oli vitsi!

Kertoo ilmeisesti kaiken tarpeellisen meidän suomalaisten naisten tyylitajusta, kun emme ole ymmärtäneet tätä, että suomimies on huippumuodin edelläkävijä, visionäärinen trendsetter, tyylitajussaan pettämätön ja kerta kaikkisen kuumaa kamaa!

Katsokaapa vaikka tätä kuvaa italialaisen muotitalo Guccin ensi kevään ja kesän muotia esittelevästä näytöksestä. Italialaiset tietävät muodista ja tyylistä kaiken, ja tältä pitäisi trendikkäiden tyyliniekkojen näyttää ensi kesänä:

Kuva Guccin Ready to Wear fashion showsta (Paris Fashion Week Spring/Summer 2019 on September 24, 2018) on poistettu tästä, koska ostimme kuvankäyttöoikeuden rajatuksi ajaksi. Löydät kuvat näytöksestä Googlella! Pus!

Meillä suomalaisilla naisilla on käynyt sellainen tuuri, että voimme nauttia tästä silmäkarkista jo nyt!! Suomalainen mies kun on selvästi toiminut Guccin malliston innoittajana. Todiste on näissä savuavan kuumissa kuvissa – varo ettei näyttö sula ja näpit pala!

Koska suomalainen mies on KUUMA, ei seksikästä vartaloa kannata liikoja peittää. Tässä asussa yhdistyvät rentoa tyylikyyttä luova, viimeistelty pyjamantakki sekä raikkautta henkivät miesten pikkuhousut, niin kutsutut kikkipikkarit. Ikiseksikkäät tennisukat täydentävät lookin:

Vaikka suomimies ratsastaakin huippumuodin aallonharjalla, hän arvostaa käytännöllisyyttä. Niinpä tämäkin asu sopii kaikkiin tilanteisiin, niin vaimon viettelyyn lauantaisaunan jälkeen kuin poikien kanssa pelin katsomiseenkin.

Todellinen tyyliniekka muistaa viimeistellä asun S&M-henkisillä asusteilla. Guccin nahkarannekkeet ovat kenties enemmän soveltuvia mannermaiseen tyyliin: suomimies ottaa asusteekseen mieluummin rustiikkisen narun, jolla tarvittaessa voi ruveta vaikka korjaushommiin. Pysyy akkakin tyytyväisenä kun ei tarvitse kerran puolessa vuodessa muistuttaa että se lenksottava ovi pitäisi korjata!

Näin ilmojen viiletessä on tärkeää viimeistellä myös kaupunkilook säitä vastaavaksi. Nyt on jo aika siirtyä pitkiin lahkeisiin ja pitkiin hihoihin. Lyhytlahkeinen asu sopii paremmin Italian ilmastoon, meillä kotisuomessa peittävämpi vaatetus on tarpeen.

Onneksi seksikkyydestä ei tarvitse tinkiä piirun vertaa:

Tämä asu kelpaa niin cityhipsterille kuin maaseudun vallattomille poikamiehillekin. Tosin he eivät pitkään poikamiehenä kuljeskele, kun astelevat tässä asussa kylänraitille. Naiset eivät kerta kaikkiaan saa silmiään irti piukasta asestaattipaidasta ja rennosti istuvista pitkistä kalsareista. Sellainen saa meidät kerta kaikkiaan villeiksi, ggrrr!

Huh huh, nyt on kuumaa! Ei ihme, että nämä kokonaisuudet ovat inspiroineet myös muotisuunnittelijoita maailmalla. Mutta ”kuka puki asun paremmin” -kysymykseen on vain yksi vastaus: suomimies totta kai!

Muotitalo voi yrittää parhaansa italialaisine miesmalleineen, mutta suomalaisen miehen maanläheistä tenhoa, rentoa tyylikkyyttä ja alkuvoimaista seksikkyyttä ei voi kopioida!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “TESTASIMME: Uusi kuuma miesten muoti, tältä se näyttää! Grrr!!!”