Oletko vielä halloween-asua vailla? Huoli pois, tässä on sinulle ohje todella KARMAISEVAAN asuun…

Jos olet kovin herkkä, kannattaa lukeminen lopettaa tässä vaiheessa, muuten voi mennä yöunet. Ja lapsia ei tosiaankaan pidä päästää ruudun ääreen, tämä on järkyttävää settiä!

Tämän halloweenin paras ja kammottavin asu on tietysti…

VÄSYNYT ÄITI!

Väsynyt äiti -asu kauhistuttaa lapsia, säikäyttää naapurin ja pelottaa puolison kauemmas! Voit lähteä väsynyt äiti -asussa esimerkiksi kauppaan, ja saat todellakin olla siellä rauhassa ilman että ihmiset tulevat selittämään turhanpäiväisyyksiä!

Luo ympärillesi kunnioituksensekaista pelkoa herättävä aura, saa lapset itkemään säikähdyksestä ja siippa hiipimään seinänvieriä kauhusta kankeana: pukeudu väsyneeksi äidiksi!

Tee näin:

Vaatteet

Todennäköisesti löydät asun elementit jo valmiiksi kotoasi, mutta jos näin ei ole, niin kirpputoreilta löydät kyllä kaiken tarvitsemasi. Kotoa soveltuva vaatetus löytyy todennäköisimmin pyykkikorista, vaatehuoneen lattialta, sängyn alta…tai päältäsi.

Sopivia vaatekappaleita ovat esimerkiksi kulahtaneet pyjamat, venähtäneet pieruverkkarit, pitkät kalsarit, reikäiset legginsit, vanuneet villapaidat, väljät t-paidat, kaikki mikä joskus oli valkoista, kaikki mikä on nyppyyntynyttä, mummopikkarit, kylpytakit, pitkät yöpaidat sekä paitulit. Koska paituli on niin karmiva vaate jo sellaisenaan, se kelpaa vaikka suoraan kaupan rekiltä vetäistynä.

Asun voit yhdistellä vapaasti. Ehdotonta plussaa on se, että asussa on elementtejä eri vuosikymmeniltä. Vakuuttavin väsynyt äiti pukeutuu 90-luvulla kosmetiikkafirman ilmaislahjana tulleeseen yöpaitaan tai aamutakkiin, très chic! Jalkaan kannattaa sujauttaa villasukat tai tossut. Jos olet paljain jaloin, tarkista että pedikyyrisi EI OLE kunnossa, lakkaa sopii olla vain puolessa kynttä ja kantapäiden siinä kuosissa että niillä voisi hioa entisöitävän lipaston.

Muistathan, että ainoat soveltuvat rintaliivit ovat joko imetysliivit tai noin 78 pesussa harmaantuneet valkoiset arkirintsikat, joista pitsi on purkaantunut. Ei mitään sexy-irmelin viettelyvehkeitä päälle!! Parasta on tietysti jättää rintsikat pois.

Meikki ja hiukset

ÄLÄ pese hiuksia! Jos, siis JOS hiuksesi ovat jostain syystä puhtaat, hiero niihin vähän margariinia oikeanlaisen rasvakiillon aikaansaamiseksi. Huom! Sivele rasvaa vain juuriin, ja anna latvan roikkua luonnostaan kuivana, karheana ja kärsineenä kun et kuitenkaan ole ehtinyt kampaajalle viimeiseen kolmeen vuoteen.

Sinulla todennäköisesti on myös autenttinen juurikasvu, mutta jos jostain syystä ei ole, voit tupsutella juuriin tummaa tai vaaleaa luomiväriä sen mukaan, mikä hiustesi oma väri on. Väsynyt äiti -look ei ole yhtä tenhoava ilman juurikasvua, joten kannattaa panostaa!

Ethän myöskään mene suihkuun, sillä väsyneet äidit eivät ehdi suihkuun. Sitä paitsi lapsista on mukavan turvallista että äiti haisee sekä kainalohielle että tissinalushielle että happamalle maidolle, se on joku alkukaintainen luolamiesjuttu.

Väsyneen äidin luonnollinen eikä ollenkaan fresh meikki syntyy tuotteilla, jotka ovat pyörineet meikkipussisi pohjalla mieluiten noin rippikouluajoista alkaen. Muista myös meikata sen aikaisella meikkityylilläsi, esimerkiksi viivakulmakarvat ja ruskealla rajatut huulet ovat ihanat.

Jos et jaksa meikata, hyvä! Väsynyt äiti -look on vielä tehokkaampi ilman meikkiä. Vaihtoehtoisesti voit jättää naamalle eiliset meikit, älä parantele niitä. Muista myös syödä hirveästi suolaa ja tirauta vaikka pikku itkut, että saat aikaan uskottavat silmäpussit! Voit lisätä nuutuneisuutta olemukseesi sivelemällä silmäpussin päälle sinistä tai harmaata luomiväriä. Pienet nokoset naama kohti tyynyä sekä sottaavat olemassaolevan meikin sopivasti että painavat kasvoillesi autenttiset tyynyliinarannut!!

Täydennä asu

Väsynyt äiti on väsynyt, koska hän palvelee koko ajan muita. Voit kiinnittää asuusi esimerkiksi tutteja, leluja, pinaattilettuja ja kondomeja. Muista käyttää harkintaa kondomien suhteen, villitsevätkö ne puolisoa liikaa vai onko joka tapauksessa parasta että olet varautunut lähentely-yritykseen asustasi huolimatta? Jaksatko vielä yhden vauvan? Jaksatko? MIETI TÄTÄ TARKKAAN JA ETUKÄTEEN. Pelko saa adrenaliinin virtaamaan ja se saattaa nostaa seksihaluja!!

Tiskirätit, harsovaipat ja muut pukluliinat, liivinsuojukset ja super imukykyiset siteet täydentävät myös asuasi ihanasti. Vanhempien lasten äidit voivat täydentää lookiaan allekirjoittamattomilla matematiikankokeilla ja unohtuneiden synttärien kutsukorteilla.

Voit täydentää asusi myös älypuhelimella, tuttipullolla, siideripullolla, unimaskilla ja korvatulpilla jos haluat olla väsynyt HUONO äiti!

Muista, että väsyneen äidin paidassa on maitotahroja ja jauhoja (koska kunnon äiti on leipaissut äidin pikku kullanmuruille!) ja väsyneen äidin housuista pystyy räkätahrojen korkeudesta tarkistamaan lasten pituuden.

Kommunikaatio

Muista pysyä roolissasi koko juhlan ajan! Keskustele muiden kanssa esim. siitä, että teillä on taas täitä ja seuraavaksi poltat koko talon maan tasalle kun se tuntuu olevan ainoa keino päästä niistä pirulaisista eroon. Naura anteeksipyytävästi päälle että kukaan ei luule sinun olevan NIIN väsynyt että pitäisi tehdä lasu!!

Huutele myös satunnaisin väliajoin Lapset hiljaa! Äiti nukkuu nyt! Kuka jätti astiat pöydälle!! Antakaa mä nukun! Shhh oon puhelimessa! Kukaan muu ei ikinä tee täällä mitään paitsi minä!! jne.

Ruoka

Syö eri lautasille jääneitä, kylmettyneitä jämiä. Toppuuttele että ei mun takia tarvi, jos joku yrittää tarjota sinulle jotain. Ryystä kylmää ja puolipilaantunutta maitokahvia mukista, jonka löysit ikkunalaudalta.

Kerää nälkää ja mene keittiöön kaapimaan pelkän jääkaapin valossa suuhusi nakkeja ja pinaattilettuja. Loppuillasta voit juoda lasin viiniä liian nopeasti ja ryöstää joko oman karkkikätkösi tai tyhjentää lapsille jo valmiiksi ostetut joulukalenterit.

Tadaa – vastaanota ihailua upeasta ja kauhistuttavasta asustasi!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia