Nyt kun klikkasit tänne, niin malta pikku hetki ennen seksipaljastuksia ja kokeile yksi juttu!

Pääsetkö syväkyykkyyn? Laskeudu ihan kunnolla alas, peppu melkein kiinni lattiaan ja pidä kantapäät maassa? Onnistuuko?

Kuuluuko riks, raks ja poks ja jäät puolitiehen? Joudutko kiskomaan itsesi ylös pöydän reunasta tarraten? Ei se mitään, et tosiaan ole ainoa…

Mutta syväkyykkyyn olisi hyvä päästä. Se on nimittäin monella tavalla terveellistä. LISÄKSI Huonon Äidin kolmen viikon virallisessa syväkyykkytestissä paljastui odottamaton SEKSIvaikutus, jonka säkin varmasti haluat kokea!! On nimittäin sen verran tajunnanräjäyttävää kamaa!

Syväkyykky on juuri se vähän höpsön näköinen asento, jota slaavikyykyksikin kutsutaan. Näet sitä myös matkoilla esimerkiksi Aasiassa, jossa vanhat mummelitkin saattavat nököttää päivät pitkät asennossa, johon me länsimaalaiset nuorehkot naiset emme välttämättä edes pääse… Asento on tuttu tietysti myös lapsilta, katso vaan omiasi, siinähän ne kökkii vaikka legojen parissa ihan tyytyväisinä.

Myöhemmin me siirrytään istumaan tuoleille ja liikkumaan kaikinpuolin hillitysti ja käyttämään korkokenkiä ja kantamaan olkalaukkuja. Kaikesta tästä seuraa se, että kroppa kiristyy ja syväkyykky ei välttämättä edes onnistu. Jos onnistuu, se tuntuu AIVAN JÄRKYTTÄVÄN TUSKALLISELTA eikä siinä pysty istumaan kuin puoli sekuntia.

Varoitus, tässä välissä on tylsän asiallinen osuus siitä miksi syväkyykkääminen on hyväksi: Kykkiminen ylläpitää ja kehittää liikkuvuutta, mikä taas ehkäisee monenlaisia kipuja ja rasitusvammoja. Liikkuvuus auttaa jopa ehkäisemään tapaturmia: joustavampi kroppa ei äkillisissäkään tilanteissa vammaudu niin helposti. Liikkuvuuden lisäksi veren ja kehon nesteiden kierto paranee. Syväkyykky voi auttaa jopa ruoansulatusvaivoihin ja ummetukseen. Monet kokevat, että kyykyssä oleminen lähtee avaamaan kauempanakin lantiosta olevia jumeja, kuten niskajumeja. Kropassahan kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Tylsän terveyspuolen ehkä tiesitkin, NYT siirrytään siihen jännään seksiosioon: Totta puhuen aika harvaa innostaa alkaa istua kyykyssä siksi että ”liikkuvuus paranee” tai siksi että ”se voi auttaa jopa niskajumeihin”. Mutta älä huoli, sillä seuraava juttu innostaa sutkin kykkimään!!

Meidän testissämme nimittäin selvisi vielä yksi, odottamaton ja varsin miellyttävä vaikutus, josta ainakaan me ei oltu kuultu koskaan aiemmin! Ehkä siitä ei yleensä kehdata kertoa, mutta täällä ei nolostella vaan jaetaan ilosanomaa teillekin!

Testaajamme huomasi vaikutuksen jo viikon kyykkäämisen jälkeen. Ja niin muuten huomasi testaajan miespuolinen seksikumppanikin…

Arvaatko jo? Kyllä, syväkyykky parantaa orgasmeja. Testaajan mukaan ”Siis todella huomattavasti!”

Syytä ei tarvitse kaukaa hakea: kuten tylsässä osiossa kerrottiin, syväkyykky avaa kireitä lihaksia ja lihaskalvoja lantion alueella. Joustavat lihakset pääsevät rentoutumaan ihan eri tavalla kuin jäykät ja lisäksi verenkierto paranee. Seuraus: aivan huikeat tai vähintäänkin entistä paremmat orgasmit! Lisääntynyt notkeus saattaa myös vaikuttaa siihen, miten hyvin erilaiset seksiasennot onnistuvat jos vaikka akrobaattisempi kamasutrailu kiinnostaa.

Lisäksi kyykyssä oleilu voi vaikuttaa hormonaalisesti, kuten vapauttaa hyvää oloa lisäävää endorfiinia ja seksihaluja nostavaa testosteronia, riippuen siitä, millä tavalla ja kuinka kauan kyykkää. Syväkyykky on myös todella kätevä asento tehdä lantionpohjan treeniä.

Testaajan kokemus:

”Olen ollut tosi jumissa jo pitkään. Huono työasento, liian vähän liikuntaa, seli seli kyl sä tiedät…

Muistui jostain mieleen että se slaavikyykkääminenhän avaa hyvin kroppaa ja on terveellistä jne jne, joten kokeilin.

Aluksi se oli suoraan sanottuna ihan perseestä. Siis ihan uskomatonta tuskaa!!! Säärissä alkoi oikeasti poltella niin että silmissä sirisi. Jouduin tihrustamaan kännykän kelloa aivan tuskissani että saisin edes minuutin täyteen. Mutta kun siitä nousi ylös, lantio, alaselkä ja reidet tuntuivat paremmilta.

Jatkoin kyykkäystä joitain minuutteja melkein joka päivä. Aluksi tuntui että ei se muutu yhtään helpommaksi. Mutta se alkoi vaikuttaa tosi pian, noin viikossa. Ja yllättävällä tavalla. Nimittäin niin että orgasmit muuttuivat paremmiksi. Siis todella huomattavasti paremmiksi, ”Mitä täällä tapahtuu – When Harry met Sally – harlekiinisarja – pornoelokuva – psykedeliatrippi” -tasolle. Eikä niissä mitään vikaa ennenkään ollut!

En osannut odottaa tätä yhtään! Myös se itse kyykkääminen alkoi muuttua helpommaksi. Nyt kun kolme viikkoa on täynnä menee jo useampi minuutti ilman helvetillisiä tuskia! Paikat ovat alkaneet aueta ja tuntuu että pääsen ”oikeampaan asentoon” kuin aluksi ja se helpottaa myös.

Todellakin suosittelen kokeilemaan vaikka olisi seksielämäänsä tyytyväinen, mutta ihan ehdottomasti jos on jotain tunto-ongelmia tai vastaavaa. Kyllä tällä hyödyllä pari minuuttia päivässä slaavikyykyssä ähisee!”

Miten ihmeessä pääsen syväkyykkyyn, lattia on niin kaukana?!

– Aloita vähitellen. Mene alaspäin varovasti ja tukeudu seinään tai vastaavaan jos tarpeen.

– Jos olet kovasti jumissa, helpota asentoa pitämällä kiinni vaikka pöydän jalasta ja tunnustele varovasti syvempää kyykkyä.

– Pyri leveään asentoon ja pidä koko jalkapohja maassa heti kun pystyt. Kyykkää mieluiten paljain jaloin. Pyri luonnolliseen asentoon jostain Notre Damen kellonsoittajan ja seipäännielleen välistä.

– Anna kropan aueta vähitellen. Voit tulla välillä ylös ja laskeutua uudelleen alas. Älä yritä heti istua asennossa puolta tuntia tai edes viittä minuuttia.

– Etsi itsellesi sopiva, rento asento. Kyykyssä voi vaihtaa painoa puolelta toiselle ja pyrkiä laskemaan kantapäitä maata kohti vähitellen. Älä jäkitä, hengittele rauhassa.

– Kyykyssä olemista voi helpottaa se, että tuet kyynärpäillä polvia kauemmas toisistaan.

– Jos et halua, ei kyykkäämisen tarvitse olla mikään meditaatioharjoitus. Voit ihan hyvin räplätä kännykkää samalla, se auttaa harhauttamaan sinua eikä aika tunnu niin pitkältä.

– Pyri kyykkäämään päivittäin. Pidennä aikaa vähitellen. Kun totut asentoon, voit esimerkiksi lukea tai katsoa telkkaria kyykyssä – tai vaikka odottaa bussia ja hengailla jos pokkaa riittää!

– Kyykkäämisrutiinia on helpointa pitää yllä niin, että teet sen aina samaan aikaan kuin jonkun tietyn tehtävän, kuten hampaiden pesun tai sähköpostien tsekkaamisen.

Nautinnollisia kyykkäys- tai kyykkäyksen jälkeisiä hetkiä 😉

P.S. Tämä toimii kikka toimii varmasti myös miehillä! Rohkeasti vaan kokeilemaan!

Burnout olikin mahdollisuus

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 15 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

15 vastausta artikkeliin “K18 paljastus: Tämä viaton asento on mielettömien orgasmien salaisuus!!”

 • Ei niin jumissa enään. sanoo:

  Tämä kyykkääminen helpottaa myös jumissa olevaa issiasta tai piriformis lihasta. Selkä suoristuu ja notkistuu koko kroppa!😃👍

 • Voimisteluvalkku sanoo:

  Yksi fysioterapeutti neuvoi kerran keinon, jolla kyykystä saa hetkessä syvemmän. Siihen tarvitsee toisen ihmisen avuksi. Tässä siis avataan nilkan liikkuvuutta. Nilkkaa venytetään yksi jalka kerrallaan siten, että jalkapohja on maassa ja polvea työnnetään eteenpäin. Auttava kaveri työntää nilkasta vastaan kädellä juuri siitä kohdasta, josta nilkka taipuu. Kaveri siis työntää suoraan nilkan etuosasta siten kuin pitäisi nilkasta kiinni samalla kun venyttelijä työntää polvea eteenpäin pumppaavalla liikkeellä. Toimi kuin taikaiskusta ja kyykyistä tuli heti syvempiä. Toivottavasti selityksestä sai selvää. Oli yllättävän vaikea kuvailla sanallisesti, vaikka liike onkin simppeli.

 • NinniPinni sanoo:

  Mä oon viiskymppinen salikissa. Mun miesystävä sanoo, että kyykkypäivinä huomaa eron😇

 • Seventh heaven sanoo:

  Tämäkö sen selittää; slaavikyykky on aina ollut helppo asento, mutta niin on orgasmitkin olleet helppoja ja taivaallisia

 • Nimetön sanoo:

  Niin, olisihan jutun kirjoittaja voinut myös miettiä kuvia, tai lähinnä pukeutumistaan niihin, vai onko sekin liikaa vaadittu. Jos ohjeistaa jutussaan syväkyykkäämään ja liittää siihen vielä kuvia esimerkiksi, niin ei niihin kuviin pukeuduta hameeseen, telttaan tai pussihousuihin.

 • ava sanoo:

  Jos huomaa viikossa eron, niin orgasmiin on jo tottunut ja ovat olleet ennenkin hyviä. Missä ei siis mitään vikaa. Ei ehkä sama vaikutus meille, joilla ei ole orgasmia joka viikko 😀 (eikä edes joka kuukausi).

 • Ei kyykkyjä kiitos sanoo:

  Ehkä olisikin hyväksi avata vähän jumeja kropasta ja saada enemmän liikkuvuutta raajoihin, mutta jos tuosta vielä orgasmitkin humahtaa uusiin sfääreihin niin en ehkä ala kyykkäämään. Tänäänkin oli sen verran tajunnan räjäyttävä laukeaminen, niin että jos tuosta vielä paranee niin taju saattaa lähteä 😆 Ei se tietysti huono juttu välttämättä ole, mutta kumppani saattaa ihmetellä, että mikä ny tuli ja soittaa paniikissa ambulanssin 😂 Selitä siinä sitten, että tässä on tullu vähän slaavikyykättyä 😂

 • Varovaisuutta sanoo:

  Olen kuullut, että syväkyykky olisi pahasta, jos kärsii kohdun tms. laskeumasta. Voisiko joku oikaista, jos tietää muisteluni vääräksi.

 • "saamaton" sanoo:

  Mitäs kun ei niitä orgasmeja saa ollenkaan? Auttaako tämä saamaan?

  • Tanja sanoo:

   Samaa mietin. Tosin ei kyykkääminen ole mitään auttanut. Eihän se ees tunnu missään!

  • 40+ sanoo:

   Ikinä en orgasmia ole saanut ja syväkyykky on asento jossa olen luontevasti useita kertoja päivässä. Joten pyh ja pöh, se mitään auta!

  • Feelgood sanoo:

   Minulle sanoi eräs sairaanhoitaja opiskelija,ettei ole koskaan saanut. Sanoin että sänkyyn ja annoin kielen tehdä tehtävänsä ja siitä asti saanut.

  • Made me a screamer sanoo:

   Teidän pitää kokeilla Satisfyer Curvy 2+ :ssaa… tai mitä tahansa muuta imuun perustuvaa seksilelua… ei maksa paljon, ja tulee helposti 😀 Varovasti kannattaa aloittaa ja käyttää puhelin appiä…

 • Hmmm... aaah :) sanoo:

  Syväkyykky on myös ihan petipuuhissakin nautinnolliseksi koettu asento 😉

 • Gyyggy sanoo:

  Ihan vinkkinä, että kyykyssä on helppo myös tyydyttää itsensä. Se on sekunneissa huipulla 🙂