Intohimoista suutelua hississä, vaatteiden kiihkeää repimistä eteisessä, kaatuminen sänkyyn, silkkaa fyysistä ilotulitusta ja yhtäaikainen laukeaminen, minkä jälkeen kierähdetään makaamaan vierekkäin niin, että lakana peittää naisen rintakehän, mutta ei miehen. Onhan seksi teilläkin tällaista?

Ai ei?!?

No eihän se kenelläkään ole. Toisin kuin elokuvista ja ”alan” elokuvista voisi päätellä, harvat naiset laukeavat suoraan pelkällä penetraatioseksillä. Ainakaan ilman esileikkejä. Tämä tulee yhä edelleen yllätyksenä monille miehille, varmaankin juuri elokuvien antaman kuvan takia. Ja tietenkin naisissa on yhä heitä, jotka feikkaavat saavansa orgasmin, mikä on omiaan hämärtämään miesten käsitystä. Sekä totta kai on olemassa se vähemmistö, joille pelkkä penetraatio ilman muuta hyväilyä riittää.

Sillähän ei ole mitään väliä miten orgasmin saa, jos sen haluaa saada. Oli se sitten omin tai toisen käsin, suulla, leluilla tai penetraatiolla. Sekin on ihan ok, että harrastaa seksiä ilman orgasmia. Mutta jos haluaa saada, ei kannata heittää kirvestä kaivoon eikä luopua toivosta, vaikka tuntuisi että pelkkä yhdyntä ei riitä. Mukaan voi ottaa niitä keinoja, joilla itse laukeaa, tai sitten kokeilla muita asentoja.

Seksikekspertti Tracey Cox kertoi Daily Mailissa asennot, joissa naisen olisi helppo saada orgasmi. Huonon Äidin koehenkilöt uhrautuivat puolestanne, ja testasivat toimivatko vinkit!

Testiä tehtiin pitkään ja antaumuksella, sillä kaikkihan tietävät, että ei näihin puuhiin lapsiperheessä ihan miten tahansa pääse! Eli nyt on todellakin uhrauduttu jotta voisimme paljastaa teille totuuden!!

Ohjeen mukaiset asennot sekä niiden toimivuus kas tässä:

Makuulla

Ohje: Kokeile lähetyssaarnaajaa toisin päin. Nainen tulee päälle niin, että jalat ovat suorina taaksepäin kohti miehen päätä ja nainen makaa miehen päällä.

Toimiiko: Testissämme asentoa kokeiltiin ensin väärin päin, päät samaan suuntaan. Seurasi ähellystä ja lakanaan kiinni juuttunut jalka. Asento ei lisännyt mitään tuntumaa. Asentoa testattiin sekä naisen jalat miehen jalkojen ulkopuolella että sisäpuolella, sama nollatulos. Toisin päin, eli päät eri suuntiin asennossa penetraatio tuntui erittäin oudolta, mutta klitoristuntuma oli oikein hyvä! Kumpikaan testaajista ei tosin tajunnut, miten asennossa pitäisi liikkua…

Kokeile: Jos olet notkea ja kaipaat uusia tuntemuksia. Tämä voi jopa toimia!

Ohje: Valitse asento mikä tuntuu sopivalta, ja hiero klitorista peniksellä ilman penetraatiota.

Toimiiko: Toimii, mutta ei ole yhdyntää.

Kokeile: Vaihtelun vuoksi!

Ohje: Kokeile ”siltatekniikkaa” eli hiero klitorista yhdynnässä lelulla tai kädellä, ja lopeta juuri ennen laukeamista niin, että saat orgasmin miehen liikkeestä.

Toimiiko: Juuri ennen laukeamista on ihan turha alkaa ähräämään mitään, siinä menee vain rytmi ja keskittyminen piloille.

Kokeile: Jos sinulle on tosi tärkeää, että laukeaminen tapahtuu nimenomaan penetroijan työnnöillä.

Nainen päällä

Ohje: Mies istuu sängyllä jalat suorina, ja nainen laskeutuu päälle. Tämän jälkeen nainen nojautuu niin pitkälle taakse, kuin on miellyttävää.

Toimiiko: Ohje kuulostaa kauhealta, siltä että tiedossa kramppeja ja nyrjähdyksiä! Asento on ok taakse nojautumiseen asti. Sen jälkeen kumpikaan ei enää pysty liikahtamaankaan. Kokeilu jää erittäin lyhyeksi, kun testaajat toteavat yksissätuumin juuei.

Kokeile: Älä kokeile. Älä ainakaan taivuta taakse. Älä missään tapauksessa taivuta taakse jos sinulla on selkä kipeä etkä halua että hommailu päättyy ikävästi…

Ohje: Ratsastaessa älä laskeudu polvien ja säärien varaan vaan kyykkää. Äläkä liiku ylös alas vaan tee pyörivää liikettä.

Toimiiko: Onnittelut vaan sille, joka jaksaa ratsastaa kyykyssä kauemmin kuin mikropitsan lämpeneminen veisi aikaa. Plus isot tytöt ovat kertoneet, että miehet vihaavat sitä, että nainen muljuttaa itseään päällä eikä liiku ylösalas. Mutta ennakkoluulot sikseen ja testaamaan: kyykkyasento on ihan hauska, mutta pyörittely ei tunnu kummallakaan missään. Voihkinnan sijaan kyykkyvatkaus saa aikaan hervottoman naurukohtauksen.

Kokeile: Jos kaipaatte sänkyyn lisää joko lihaskuntoharjoittelua tai ääneen nauramista. Kumpikin voi olla jees!

Nainen selin

Ohje: Käänny ratsastaessa 180 astetta niin, että selkäsi on miehen kasvoihin päin. Taivuta selkä kaarelle.

Toimiiko: Selän taivuttaminen saa aikaan sen, että asennossa on hyvin hankala liikkua. Mutta ilman sitä asento on ihan kiva, joskaan ei mitenkään erityisen orgastinen. Koska asennossa ollaan ilman läheistä kroppakontaktia ja kokonaan ilman katsekontaktia, se tuntuu aika etäiseltä.

Kokeile: Silloin kun et jaksa katsoa kumppanisi naamaa, mutta haluat ilahduttaa häntä pakaramaisemilla!!

Ohje: Hiero klitorista takaapäin-asennoissa.

Toimiiko: Toimii, jos haluaa itse hieroa ja jos tykkää penetraatiosta takaapäin.

Kokeile: Reippaasti vaan se käsi sinne omiin vehkeisiin jos siltä tuntuu!

Ohje: Fantasioi muista silloin kun mies on takana, etkä joudu katsomaan häntä silmiin.

Toimiiko: Noh, mitä tai ketä tahansa saa tietysti ajatella…ja riippuu tietysti suhteesta ja partnerista, että ketä siinä kannattaa ajatella. Mutta ilman oikeanlaista fyysistä kontaktia tämä ei toimi kuin niillä mysteeriolennoilla, jotka saavat orgasmeja pelkästään ajattelemalla – kenenkään eksä, naapuri tai suosikkinäyttelijä ei ole niin kuuma.

Kokeile: Ihan vapaasti.

Loppupäätelmä: Tietyt klassikkoasennot ovat suosiossa ihan syystä! Testaajat eivät lämmenneet kikkailulle, ja totesivat että on toimivampaa antaa tilanteen viedä kuin seurata asento-ohjeita netistä. Hauskaa eri asentojen kokeilu kyllä oli!

Siitä vaan sitten kokeilemaan itse mikäli siltä tuntuu! Orgasmia emme takaa, mutta naurut kyllä! Suosittelemme muistelemaan asennot ulkoa sen sijaan, että nappaisit puhelimen mukaan petiin: oota hei hetki kun mä katon miten päin mun piti mennä…

P.S. Tältä tuntuu kun mies ei halua seksiä vaikka mitä tekis…

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Testasimme: Näissä seksiasennoissa saat orgasmin!”

  • Susihukkanen sanoo:

    En jaksanu lukea läpi noita varmastikin ihan hyviä neuvoja. Meillä ei rouvan kanssa ole pää koskaan kipeä ja molemmat ehdottelee. Ollaan monesti illalla väsyneitä, eikä suututa jos toinen ei jaksa, vaikka toisella tekis mieli. Varsinkin viikonloppuna voi aamulla sitten käydä asiaan ja nauttia toisistaan. Rakkaani on erittäin herkkä kaikelle kosketukselle ja tulee tosi herkästi käsin, nuolemalla ja yhdynnässä.
    On todella upeaa, kun on löytänyt tuollaisen kumppanin näin aikuisena.