Seksihalujen väheneminen harmittaa monia naisia. Ja naisten seksihalujen väheneminen monia miehiä…joten ei ihme, että avuksi on yritetty keksiä kaikennäköistä. Kuten nyt vaikka sähköiskuja.

Seksuaalinen haluttomuus on monille naisille ongelma. Ilman seksiä voi elää tyytyväisenä, eikä seksin haluaminen ole mitenkään pakollista. Mutta jos haluaa haluta, mutta ei vain halua, on kyseessä vaikea yhtälö.

Seksihalujen puute voi johtua muun muassa sairauksista, lääkkeistä, stressistä tai huonosta suhteesta. Haluttomuutta voi yrittää hoitaa esimerkiksi terapialla tai luontaistuotteilla, mutta mitään yksiselitteistä ratkaisua ei ole löytynyt. On myös esitetty, että naisen haluttomuus on luonnollista, sillä naisten vaihtelunhalu seksikumppaneiden suhteen on suuri.

No nyt on testattu sähköimpulssien vaikutusta. Kun niitä annettiin nilkkoihin, verenkierto lantion alueella lisääntyi, ja johti seksuaalisen kiihottumisen kaltaiseen tilaan.

Sähköstimulaatio olisi hyvä keino siinä mielessä, että se on lääkkeetön. Mutta kieltämättä tuntuu hieman oudolta ajatukselta istua ensin puoli tuntia kiinni laitteessa saamassa sähköiskuja, jotta sitten innostuisi peuhaamaan vällyjen väliin. Varsinkin kun naisten haluttomuus on paljon monisyisempi asia kuin se, että sukupuolielimissä ei tuntuisi riittävää kiihottumisen tunnetta.

Mikään ei estä kokeilemasta tätä niin, että lätkii lihaskipujen hoitoon tarkoitetun TENS-laitteen hoitopäitä valitsemilleen alueille ja katsoo, josko sähköimpulsseista olisi jotain iloa. Mutta todennäköisemmin seksielämän ongelmiin kannattaa hakea keskustelemalla ja huolehtimalla terveydestään ja hyvinvoinnistaan.

Lähde.

P.S. Joskus naisen haluttomuuden syy on se, että tarjolla oleva seksi on niin huonoa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Eikö seksi innosta? Anna itsellesi sähköiskuja!”

  • Tens61 sanoo:

    Olen käyttänyt suoraan kiveksiin ja terskaan tens laitetta ja on antanut halua hyvin. Sain jopa orgasmin muutaman kerran.