Mies, eikö akka anna? Tuli sitten saatua vaimoksi hirveä pihtari, joka kiusaa sinua tahallaan!

Sekä miesten että naisten seksuaaliseen haluttomuuteen on monia syitä. Väsymys, stressi, ajanpuute, tylsistyminen, rakkauden loppuminen ja niin edelleen. Yhdestä syystä kuitenkin vaietaan.

Nainen ei halua seksiä, jos mies on huono sängyssä. Ja miehet, tehän olette. Oikeastaan seksistä tulee usein huonoa jo ennen kuin petiin asti päästään.

On inhottavaa sanoa tämä edes näin anonyymisti ja yleisesti netin välityksellä. Voitte siis kuvitella, kuinka vaikeaa vaimon on se sanoa kotona. Mutta me naiset saamme aivan järkyttävän huonoa seksiä.

Äp äp, äläpä ala heti väittämään että sama pätee toisin päin ja naiset ovat “lahnoja”. Naiset ovat lukeneet Cosmon suihinottovinkkejä jo varhaisteininä, ja jatkaneet koko ikänsä naistenlehtien “piristä parisuhdetta” -jutuilla. Voit tarkistaa joka keskustelupalstalta, kuinka naiset itsekin painostavat toisiaan suostumaan ihan mihin tahansa mitä mies keksii seksissä ehdottaa: mies menee vieraisiin jos ei kotona saa mitä haluaa! Ja se, joka pukeutuu seksiasuihin, se jonka ranteisiin käsiraudat kilautetaan, se joka opettelee youtuben avulla tanssimaan viettelevästi, se joka menee intiimihierontakursseille on yleensä aina nainen.

Tämä tapahtuu silloinkin kun nainen on haluton. Seksi ei nappaa, ja vinkki on, että pukeudu korsettiin ja sukkanauhoihin!! Miksi nämä kommervenkit ovat naisen vastuulla? Eläinmaailmassa se on uros, joka yrittää vietellä naaraan!

Meillä ihmisillä äijä hiihtää kotona reikäisissä verkkareissa, hampaat pesemättä, tulee puristamaan perseestä ja sanoo miten olis. Ja mitä on tarjolla: tylsää kourimista saman kaavan mukaan, sitten tylsää pumppaamista saman kaavan mukaan, nainen saa tuurilla jos saa – ja saa muuten varmasti saman kaavan mukaan! On kyllä frigidi akka ja hirveä pihtari, joka ei tuosta lämpene!

Tämän jälkeen mies kääntää kylkeä tai katoaa omiin puuhiinsa, ja on millään tavalla naisesta kiinnostunut seuraavan kerran silloin, kun pitäisi taas saada.

Koko homma pyörii miehen ja miehen halujen ympärillä. Ja sitten naista syytetään siitä, että hän ei halua!!

Miten sen naisen sitten saa haluamaan?!?

Aloita siitä, että kunnioitat naistasi, ja olet sellainen mies, jota hän voi kunnioittaa. Vastuuta ja hammasharjaa pakoileva vätys sohvalla ei ole haluttava, sori vaan. Jos et jaksa huolehtia omasta kropastasi yhtään, miksi jonkun toisen pitäisi palvoa sitä?

Jos naisesi ajatukset, tunteet ja halut eivät kiinnosta sinua, miksi ihmeessä hän haluaisi olla kanssasi intiimisti? Kokeile ensin antaa naisellesi sellainen olo, että välität hänestä, kunnioitat ja rakastat häntä ja pidät häntä helkkarin kuumana kissana. Siis oikeasti, jos teet näitä sirkustemppuina ja kotitöitä vain pimperon kiilto silmissä, ei se kyllä auta. Katsos kun vaimosi on tunteva, oikea ihminen. (Seksikaupasta saat sellaisen pumpattavan akan joka ei valita eikä välitä!)

On myös täysin turhaa jauhaa “naiset haluavat vähemmän seksiä kuin miehet”, “naisille hellyys on seksiä tärkeämpää” -tyylisiä juttuja, jollet nimenomaan toivo näin tapahtuvan. Jos uskot että naiset aina haluavat vähemmän seksiä kuin sinä, miten voit ikinä olla määrään tyytyväinen?

Ja tietysti huolehdi siitä, että seksi on naisen mielestä hyvää. Mieti itsekin haluatko päästä panemaan, vai haluatko tuottaa nautintoa ihmiselle jota rakastat, ja johon haluat tuntea yhteyttä? Kyseessä kun on eri asiat.

Nimim. Halukas nainen

P.S. Millaista seksin sitten pitää olla, jotta se olisi naisen mielestä hyvää? Sen paljastamme huomenna!!

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 54 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

54 vastausta artikkeliin “Mies olet huono sängyssä – ja siksi naisesi on haluton”

 • Hyvää seksiä haluava sanoo:

  Aamen! Kiitos!

 • miettikääpä sitä sanoo:

  Siis voi leipä, mitä saarnaa. Jaa että miehen täytyy olla sitä ja tätä, tehdä se ja tämä. mitäpäs jos naiset avaisivat suunsa toiveista ja mieltymyksistä. ainoat asia jonka mies voi tehdä on tulkita naista ”hetkessä” ja vielä sen jälkeen kysyä miltä se tuntui, koska tulkinta on aina yksipuolista eikä sataprosenttinen totuus.

  Jos tilanne on jo siinä pisteessä että nainen ei enää halua seksiä, pitäisi ottaa lakki käteen ja kysyä mitä minun tulisi tehdä toisella tavalla että se olisi sinulle yhtä mukavaa kun minulle.

  Pitää kokeilla eri juttuja se voi olla että:
  Maanantaina nainen haluaa ”vanilijaa” koskettelua, silittelyä, suutelua. pitkää kaavaa.

  Tiistaina pitää retuuttaa pyörittää, ottaa lukita nainen alleen ja rynkyttää niin että kirjahylly kaatuu.

  Keskiviikkona nainen saattaa haluta vain tuntea peniksen sisällään, syvällä ja lähes liikkumattomana lähes ilman mitää muuta kontaktia.

  Torstaina toisinpäin pelkää muuta kontaksia mutta ei penetraatiota.

  Perjantaina voi olla torstai tiistai kombo.
  Lauantaina nainen saattaa haluta leikkiä pelkästää peniksellä. katsoa ja koskea.

  Sunnuntaina nainen saataa haluta voimakkaan ottamisen ilman retuuttamista määrätietoisen miehen joka tekee mitä haluaa rauhassa ilman ylimääräistä voimaa mutta niin että, naiselta ei kysytä matala murahtelu korvanjuuressa, on silloinen se juttu

  Ja seuraavan viikon maanataina, nainen saattaa haluta olla itse täysi domina ja määrätä mitä sinä tunnet ja milloin sinun peksesi stimuloidaan millä voimalla.

  kysy kokeile ja leiki, en tiedä toimiiko aina mutta 18 vuotta olen oman naiseni kanssa näin toiminut, ja kertoja on ehkä noin 6-7 tuhatta, joten variaatioita riittää.

  lopuksi vielä panomiehen määritelmä. jokainen saa yhden naisen kerran sänkyyn suht helposti, panomies pystyy pitämään saman naisen sängyssään pitkään

 • Lullagirl sanoo:

  Pistää myös miettimään näin ei heterosuhteessakin tätä asiaa.

 • Hiipale sanoo:

  Juuri näin. Mies hinkkaa vähä aikaa jalkoväliä ja sanoo, et nyt on sun vuoro antaa mulle orgasmi, vaikka mä en oo edes yhtää lämmenny.

 • Jdjfkfjf sanoo:

  Seksi on 2 ihmisen yhteistyötä
  Ei voi sanoa että toinen on huono. Jos seksi on huonoa molemmissa on lähes aina vikaa.
  Keskustelkaa ihmiset siitä seksistä, kertokaa suoraan mitä haluatte, millon haluatte ja miten haluatte. Tällä pienellä jutulla saatte todennäköisesti seksin toimimaan.

  Seurustelin aiemmin naisen kanssa jolle seksi oli tabu, en saanut mitään vinkkejä mistään. Omasta mielestäkin seksi oli surkeaa.

 • Saara sanoo:

  Hyvin surullista lukea..
  Itse minulla on, kahta miestä lukuunottamatta, ihan erilainen kuva miehistä. Minun kohdalla on sattunut näitä miehiä (kaikki suomalaisia) joille tärkein asia niille on minun nautinto ja se että ne saa nähdä kun nautin.
  Sama kun se on minullekin erittäin tärkeää, nautinnon antaminen miehelle.

  Seksi on jotain aivan fantastista! Aikuisen leikkiä parhaimmillaan!

  Pitkän avioliiton aikana seksi oli pakkopullaa.. Viimeiset 7 vuotta en kelvannut muuhun kun seksiin. Yritin kaiken keinoin kiemurrella pois sellaisista tilanteista jotka olisivat johtaneet seksiin.
  Syy haluttomuuteni oli kunnioituksen, kosketuksen ja läheisyyden puutteesta.
  Ennen eroa oli 7 kk kuivaa.

  Nyt elämäni on taas täynnä ihanaa, huomioonottavaa ja aivan mieletöntä seksiä. Ja mies ”haluaa minua” myös sängyn ulkopuolella 🤗

  Vaihtamalla paranee!!

 • Oppikaa rakastamaan sanoo:

  TLDR;

  Naiset…

  Hormonien sijaan. Oppikaa rakastamaan. Kaupasta saa seksileluja + liukkaria.

  Ps. Saa vetää herneen nenään, jos haluaa.

  • Nimetön sanoo:

   Hormonien sijaan, jotka vaikuttavat miehiin joka hetki, opetelkaa miehet ajattelemaan, kuuntelemaan ja muistamaan. Ei se ole vaikeaa. Siinä pitää osata vain ajatella asioita vaimonkin osalta eikä vain itseä. Kun vaimo sanoo mikä seksissä mättää niin muuta se jos se ei ole tyyliin pyyntö roikkua katossa. Miksi et haluaisi pitää naisen tyytyväisenä sängyssä? Eikö se penis ja sen taikavoima ole se mitä naiselle tarjoatte alunperinkin?
   Miehet puhuvat kassien tyhjentämisen tarpeesta. Samanlainen ihanaa laukeamista tarvitseva olo kasvaa säännöllisesti myös naiseen. Sen voi hoitaa omin käsin tai laittein mutta se on vain varjo siitä väkevästä kokemuksesta jonka saa miehen kanssa yhtymällä. Suurin osa miehistä saa aina orgasmin yhdynnässä naisen kanssa. Sitä vastoin moni nainen ei ehdi saada kun mies on jo valmis.
   Millä tämä korjataan? Ihan niin yksinkertaisella tavalla että mies näkee naisensa myös silloin kun ei ole seksiä vailla olemalla naisensa elämänkumppani joka puhuu, kuuntelee, muistaa ja tekee, aivan kuten nainenkin tekee.
   Pikaseksi on monesti naisenkin mieleen mutta jos se on ainut seksimuoto niin talossa asuu varmasti seksuaalisesti turhautunut nainen.
   Naisen tapa saada orgsami ei ole väärä, joskus sen saaminen kestää. Se on varma että mitä lyhyempi on miehen halun syttymisen ja naiseen yhtymisen väli sitä varvemmin nainen jää ilman.
   Happy wife, happy life. Sen mies saavuttaa jo pelkästään pitämällä naisen sängyssä taivaissa eikä miehen tarvltse tehdä siitä kuin puolet.

  • Nimetön sanoo:

   Niin mies kuin nainen on 100% hormoniensa luomaa. Miesten suuri testosteronin määrä näkyy joka päivä lehtien palstoilla ja uutisissa nimittäin sinä suurena tuhon ja pahan tekemisen aaltona.
   Turha on tulla osoittelemaan ja syyttelemään naisia hormoneista.