Pänniikö sinuakin ostella vaan lapsille kaikkea, etkä ikinä saa mitään kivaa? Eikö rahat riitä lomamatkaan? Sama vika. Mutta ratkaisu on lähellä: otan ja hankin sugar daddyn!

Sugar daddy eli sokeri-isukki on (vanhempi) mies, joka rahoittaa sugar babyn eli sokeribeibin elämää. Kuten ostelee tälle tavaroita ja makselee matkoja. Vastineeksi isukki saa – noh, ken tietää? Viehättävää seuraa kaiketi, sänkyyn tai sen ulkopuolelle… Sokerivanhempi voi olla myös sugar mommy, ja sokeribeibi mitä sukupuolta tahansa.

Ongelma on tietysti ollut se, että mistä tällaisen isukin löytää. Deittimarkkinoilla miehet eivät halua enää edes kahvikupillista tarjota, ja kenties ”mies maksaa” onkin vanhentunut käytäntö. Mutta huoli pois, kun Suomessakin avautui Rich Meet Beautiful -sivusto, jossa beibit voivat etsiä sokerivanhempia ja toisin päin.

Sinne siis! Tervetuloa luksuselämä ihanine illallisineen ja upeine lahjoineen! Kohta nähdään sinä isukki, joka haluat eroon rahoistasi!

Kirjaudun sivustolle. Siellä on vaikeita kysymyksiä, kuten se, miten viehättävä olen. Öö keskiverto? Lisäksi kerron pituuden, painon ja seksuaaliviettini (”korkea” – oletan että se vetoaa). Lisään, että minusta saa seuraa niin lenkille kuin oopperaankin, vaikka katsomaan La Traviataa (vitsin on tarkoitus kertoa, että olen sivistynyt, tai ainakin nähnyt Pretty Womanin, mikä minusta sopii kuvioon).

Lataan saitille vähäpukeisia ja mahdollisimman naisellisia kuvia. Niitä voi sumentaa anonymiteetin säilyttämiseksi. Teen sen, koska minua hävettää. Loppujen lopuksi se olisi prostituutiota, jos päätyisin ottamaan lahjoja vastineeksi seksistä.

Eipä aikaakaan kun ilmoituksia alkaa kilahdella. Sinut lisättiin suosikiksi! Käyttäjä lähetti sinulle flirtin! Viestejäkin tulee.

Alan selata sokeri-isukkivalikoimaa läpi. Hetkinen. Lähes kaikki profiilit ovat tyhjiä. Niissä ei ole edes perustietoja, vain sumennettu tai muuten melko anonyymi kuva jos sitäkään. Profiileja, joita on täytetty ollenkaan, on hyvin vähän.

Rich Meet Beautiful -saitti kertoo koko ajan avoimesti, että sen on Victoria Milan -pettämissivuston kanssa samassa omistuksessa. Alan epäillä, että profiileja on siirretty saitille Victoria Milanista. Askartelen tunnukset myös sinne, ja kyllä vain: samoja herroja löytyy siltäkin puolelta. On toki mahdollista, että heillä on tarkoituksella profiilit molemmissa, mutta hiukan oudolta tämä vaikuttaa.

Entäpä viestittely isien kanssa? Itse en aloita keskusteluja. Oletan, että sokeribeibin tulee olla kaino kukkanen eikä päällepuskeva amatsoni!! Kovin ovat isit persoonatonta sakkia: saan useamman viestin, jossa lukee lähes identtisin sanakääntein ”haluan tietää sinusta kaiken mahdollisen”. Harva isukki poikkeaa tästä, ja nekin viestit ovat jotenkin oudosti muotoiltuja.

Varsinaista keskustelua ei synny kenenkään kanssa. Eipä taida onnistua sugar daddyn hankkiminen tällä tavoin. Itse asiassa koko sivusto haiskahtaa huijaukselta, mutta tietysti on mahdollista, että tarpeeksi kiinnostunutta ja keskusteluintoista isiä ei vain tullut vastaan. Joka tapauksessa, joudun jatkossakin ostelemaan tavarani ja lentolippuni itse. Ehkä ihan hyvä niin!

Kirjoittaja kirjautui sivustolle tätä juttua varten. Sokeri-isukkeja ei vahingoitettu.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 7 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

7 vastausta artikkeliin “Äiti hankki sugar daddyn – kuinkas sitten kävikään?”

 • Setämies sanoo:

  Tämä alkoikin kiinnostamaan, että onkohan näitä noin 35-45 kissoja missään? Ja mieluiten varattuja… Kaikki läheisyys ja myös seksikin on parasta näiden kanssa, koska ovat huonossa parisuhteessa lähteneet korjaamaan omia tarpeita… Ja kyllä, tällainen nainen on oikeutettu Vuittonin laukkuun tai pieneen matkaan, jos vain pystyy.

  • Kissa sanoo:

   On niitä, täällä. Laukut ei kylläkään kiinnosta ja matkustaminen on tylsää.

 • InkivääriIsukki sanoo:

  Ei kukaan äiti-ihminen ainakaan saa sugardaddya. Daddyt – ja me miehet noin ylipäänsä – tykkäävät tiukasta tavarasta. Väännä vauva ulos, niin loorasi on mennyttä.

  • Lady Lovemaker sanoo:

   Kuulehan inkivääri-Isiukki (kyllä, siinä kuuluu olla tavuviiva välissä!),

   Naisen ”loora” (tarkoittanet vaginaa) ei kärsi synnytyksestä, sillä on uskomaton taito palautua ja kehittyä. Sen sijaan se kärsii taitamattomista miehistä jotka

   a. päästelevät suustaan rupisammakoita
   b. loistavat tietämättömyydellään
   c. eivät osaa rakastella naista.

   Onneksi miehiä riittää pilvin pimein, niin että voi valita nuorista ja oppimishaluisista nuorukaisista kokeneisiin charmantteihin herrasmiehiin. Tai, ei oikeastaan tarvitse edes valita, voi ottaa heidät kaikki koska nainen pystyy rakastelemaan monta kertaa päivässä. Ja kaikki muut miehethän, toisin kuin sinä, arvostavat myös äiti madonnaa joka on antanut ihmistaimelle tai useammallekin hyvän ja rakkaudellisen elämän alun. Sellainen nainen osaa rakastaa ja rakastella myös miehiä niin että tuntuu sydänjuurissa saakka!

  • Pilalla sanoo:

   Totta.

 • Liian vanha sanoo:

  Joo mikä ettei kelpaisi, mutta mun pitäisi katsella päälle 80-vuotiaita – ei raaski niin vanhoja enää hätyytellä :D.