Tosimies panee aina menemään, eikä koskaan kieltäydy seksistä! Eikä mies edes ajattele mitään muuta kuin seksiä!

Uskotko näin? Toivottavasti et, sillä tämä käsitys on vahingollinen niin miehille kuin naisillekin. Molempia väitteitä hoetaan totuutena, joten ei ole ihme jos ajattelet tällä tavalla. Totuus se ei kuitenkaan ole. Yllätys yllätys, miehet ovat yksilöitä eivätkä yhtäläinen massa.

Jotkut miehet haluavat paljon seksiä, jotkut keskiverrosti, jotkut vähän ja jotkut eivät ollenkaan. Saman miehen halut eivät aina ole samanlaiset. Eivätkä kaikki miehet ajattele seksiä koko ajan, eivätkä miehet halua jokaista vastaantulevaa naista (tai ketään naista, tai ketään). Tämä kaikki on normaalia ja ok. Sen pitäisi olla kaikille selvää, mutta sitkeästi niin miehet kuin naisetkin uskovat stereotyyppisiä käsityksiä.

Koska miehen seksuaalisuudesta on olemassa yksi vakiintunut myytti, eli se, että mies haluaa aina ja koko ajan ja ainakin lähes kaikkia naisia jos ei jokaista, pidämme kaikkea muuta helposti epänormaalina.

Koska ajattelemme, että miehet haluavat vain seksiä, he jäävät helposti ilman hellyyttä. Eihän tosimies sitä tarvitse tai halua, tosimies haluaa pistää melaa mekkoon eikä halia!!

Jos mies ei halua seksiä, hän saattaa tuntea itsensä vääränlaiseksi mieheksi ja epämaskuliiniseksi. Mikä mies se sellainen on, joka ei piparin perässä juokse?!

Jos mies torjuu naisen, nainen järkyttyy syvästi: miten pahasti hänessä on jotain vialla, kun ihminen joka haluaa kaikkia naisia ihan koko ajan, ei huoli häntä? Kaikista maailman naisista hän on ainoa, joka ei kelpaa..!

Tänään julkaistussa tutkimuksessa miehet paljastivat, että he harrastavat seksiä vaikka eivät oikeastaan haluaisi siksi, että heitä ei pidettäisi epämiehekkäinä. Toinen syy oli se, että miehet kokivat vaikeaksi ja hankalaksi kieltäytyä, jos nainen lähestyi heitä.

Miehen rooli on monella tavalla ahdas ja haitallinen myös miehille itselleen. Olisi hyvä jos sallisimme siihen joustoa niin, että miehetkin voisivat olla sellaisia yksilöitä kuin ovat, myös seksuaalisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia